5 stvari koje Motorolu razr 50 ultra čine jedinstvenim telefonom na preklop

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Od mode do ljudi, i svega između, jasno je da neke stvari jednostavno pripadaju zajedno. Kada pomislimo na rane 2000-te, određene kombinacije dolaze na um: poznate ličnosti i ružičasta boja, preklopni telefoni i SMS poruke, i naravno, razr V3 u Hot Pink boji, koji je često bio zakačen za pojas farmerki sa niskim strukom.

Kada su stvari bolje zajedno, postaju bezvremenske—ikonične, čak. Dvehiljadite su se vratile, donoseći sa sobom sve, od digitalnih kamera do šnala u obliku leptira. Sada je Motorola vratila još jednu ikonu sa modernim preokretom. Dakle, ne brinite o vraćanju vremena ili o tome što ste rođeni u pogrešnoj generaciji jer je novi motorola razr 50 ultra ovde i vreliji nego ikada.

Legendarni preklopni dizajn savršen za tašne, džepove i dramatična spuštanja slušalica

Bilo da želite malu tašnu kako biste upotpunili svoj izgled ili odlučite da budete slobodnih ruku tokom večernjeg izlaska, novi motorola razr 50 ultra je džepne veličine i spreman za sve. Dovoljno je mali da stane u većinu pregrada, ali kada je vreme za opuštanje, možete ga otvoriti i otkriti veliki ekran od 6,9 inča koji je idealan za strimovanje omiljenih filmova i serija ili objavljivanje sadržaja na društvenim mrežama. Zatvaranje telefona jednom rukom je još lakše—neophodno za završavanje razgovora—a držanje uređaja je dodatno udobno zahvaljujući mekoj, veganskoj koži. Pored toga, razr 50 ultra dolazi u upečatljivim nijansama poput Spring Green, Peach Fuzz, Midnight Blue i naravno, Hot Pink, za eksploziju boje i dašak nostalgije.

Motorola Foto: Promo/ Motorola

Ekstra veliki spoljašnji ekran za neprekidnu zabavu

Proverite društvene mreže, odgovorite prijateljima, pronađite najbližu kafeteriju ili napravite selfije bez potrebe da otvarate telefon. Ogroman spoljašnji ekran vam omogućava da ostanete u toku bez potpunog „upijanja“, doprinoseći povremenoj želji za digitalnim detoksom. Kada želite da obogatite svoj uređaj, možete kreirati novi izgled prilagođavanjem zaključanog i početnog ekrana kako biste prikazali svoju ličnost. Takođe, možete igrati igrice direktno sa spoljašnjeg ekrana tokom jutarnjeg putovanja.

Kamera koja se prilagođava vašim pokretima i hvata vaše najbolje uglove

Zaboravite na nošenje više uređaja kako biste napravili savršenu fotografiju. Sa novim razrom, imate jedini „tehno-dodatak“ koji vam je potreban. To je zahvaljujući Flex View funkciji, koja omogućava postavljanje telefona u različite položaje i trenutno hvatanje vaših zamisli. Takođe, postoji nova kamera od 50 MP koja pravi prelepe portrete, tako da ćete uvek imati spremnu novu profilnu sliku. Nove moto AI funkcije optimizuju performanse kamere jer je inteligencija uvek privlačna.

Motorola Foto: Promo/ Motorola

Ugrađeni životni trener sa Google Gemini aplikacijom

Ponekad nemamo sve odgovore, i iskreno, lepo je kada tehnologija obavi dodatno razmišljanje za nas. Novi motorola razr 50 ultra dolazi sa unapred instaliranom Google Gemini aplikacijom na spoljašnjem ekranu, tako da možete naučiti o nekoj temi, pisati zahvalnice, planirati događaje i još mnogo toga za samo nekoliko sekundi. Na taj način, možete provesti više vremena radeći, umesto da dugo istražujete i smišljate—a to je dobitak za vaš zauzet raspored.

Retro razr mod za povratak u prošlost

Nedostaje vam originalni razr doživljaj? Prevucite prstom nadole za brze postavke i pronađite „Retro razr“ funkciju. Od tamo ćete otključati razr V3 interfejs i biti momentalno prebačeni u rane 2000-te. Nema potrebe za vremenskom mašinom.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA