Prepustite se novoj fazi mobilne veštačke inteligencije uz nove Samsung Galaxy uređaje iz Z serije

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Evolucija veštačke inteligencije donela je velike promene u razvoju pametnih uređaja. Samsung, kao lider u industriji mobilnih tehnologija, nastavlja da pomera granice svojom najnovijom Galaxy Z serijom uređaja, koja dolazi upravo sa Galaxy AI tehnologijom. Ono što izdvaja ove uređaje su funkcionalnost, dizajn i inovativnost, koji postavljaju nove standarde u mobilnoj industriji.

Šta izdvaja Galaxy AI?

Galaxy AI je napredna veštačka inteligencija razvijena od strane kompanije Samsung, dizajnirana da poboljša korisničko iskustvo kroz inteligentne funkcije koje se prilagođavaju vašim potrebama, navikama i željama. Ova tehnologija koristi napredne algoritme i mašinsko učenje da unapredi performanse uređaja, optimizuje potrošnju baterije, poboljša kvalitet kamere i omogući personalizovano korisničko iskustvo.

Samsung Galaxy Z serija je poznata po svom jedinstvenom dizajnu, koji izdvaja mogućnost preklapanja telefona i mnoge funkcionalnosti koje dolaze sa prednostima velikog ekrana. Implementacijom Galaxy AI, ovi uređaji ne samo da nude impresivne tehničke karakteristike, već pružaju pametne funkcionalnosti koje unapređuju svakodnevnu upotrebu. Ovo su samo neke od njih:

Optimizovane performanse

Jedna od ključnih funkcija Galaxy AI u Z seriji je pamćenje i optimizacija performansi. Ova tehnologija prati obrasce upotrebe aplikacija i automatski optimizuje radni proces tako što zatvara neaktivne aplikacije, oslobađa RAM memoriju i smanjuje opterećenje procesora. Kao rezultat toga, korisnici dobijaju brže i fluidnije iskustvo, tokom zahtevnijih zadataka kao što su igranje igrica ili obavljanje više funkcija u isto vreme.

Samsung Galaxy Foto: Promo/ Samsung

Napredna optimizacija baterije

Samsung Galaxy Z serija uređaja nudi inovativne metode za optimizaciju potrošnje baterije. Veštačka inteligencija analizira navike korišćenja i prilagođava potrošnju energije kako bi se produžilo trajanje baterije. Ova funkcija može automatski da smanji osvetljenje ekrana, da isključi pozadinske aplikacije i prilagodi druge parametre kako bi se povećala efikasnost baterije u skladu sa potrebama.

Kamera koja pravi razliku

Galaxy AI donosi značajna poboljšanja u korišćenju kamere. Sa integracijom veštačke inteligencije, kamere na Galaxy Z uređajima automatski prepoznaju scene i subjekte, prilagođavaju postavke za najbolji kvalitet fotografija i videa. AI prepoznaje različite uslove osvetljenja, boje i kompoziciju, omogućavajući korisnicima da dobiju profesionalne fotografije bez potrebe za dodatnim uređajima ili naprednim tehnikama fotografisanja.

Samsung Galaxy Foto: Promo/ Samsung

Personalizovana internet pretraga

Zahvaljujući saradnji između kompanija Samsung i Google, pametni telefon Galaxy Z Fold6 unapređuje način na koji korisnici rade i informišu se. Najnovija verzija Google Gemini aplikacije potpuno je integrisana u Galaxy Z seriju i pruža korisnicima personalizovanog digitalnog pomoćnika sa veštačkom inteligencijom.

Jednostavnim potezom sa ivice ekrana ili izgovaranjem "Hey Google", korisnici mogu da aktiviraju Gemini interfejs koji im pomaže u pisanju, učenju i planiranju obaveza. Gemini je takođe integrisan u popularne Google aplikacije, omogućavajući korisnicima da brzo organizuju putovanja, sa ažurnim informacijama o letovima i hotelima, kao i da istražuju znamenitosti i pronalaze najbolji put do njih putem Google Maps.

Samsung Galaxy Z serija sa Galaxy AI predstavlja značajan korak napred u svetu mobilne tehnologije. Integracija veštačke inteligencije ne samo da unapređuje performanse i funkcionalnost uređaja, već omogućava korisnicima da dožive personalizovano iskustvo korišćenja mobilnog uređaja.

Ako tražite pametan, inovativan i prilagodljiv uređaj, mobilni telefoni iz Samsung Galaxy Z serije, Z Fold6 i Z Flip6, uz Galaxy AI je izbor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da u potpunosti uživate u svim prednostima koje nova serija Samsung telefona donosi.Više informacija o Samsung uređajima pronađite na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA