Xiaomi mesec odličnih cena: Avgust donosi neverovatnu ponudu najpopularnijih Xiaomi proizvoda

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iskoristite sjajne popuste na Xiaomi i Redmi uređaje do 31.08.2024. godine i obezbedite odlične modele po izuzetnim cenama!

Telefoni koji pružaju izuzetne performanse po pristupačnim cenama

Modeli iz Redmi Note 13 serije donose unapređenja kamere, ekrana i procesora, a odlikuje je ih i elegantan dizajn. Jedan od njih je i Redmi Note 13 koji poseduje Snapdragon® 685 procesor, kao i 6.67-inčni AMOLED ekran sa osvežavanjem od 120Hz garantujući jasan prikaz displeja. Pored toga, ovaj model izdvaja i trostruki sistem kamera od 108MP koja osigurava dobre fotografije. Baterija od 5000mAh podržava brzo punjenje od 33W, tako da možete brzo napuniti telefon i nastaviti sa korišćenjem bez dugih pauza.

Model koji se izdvaja u ovo Xiaomi seriji je svakako, Redmi Note 13 Pro koji se može naći na promotivnoj ceni od 29.999 dinara tokom trajanja akcije. Ovaj pametni telefon donosi dobar spoj performansi i stila imajuči u vidu da je opremljen sa MediaTek Helio G99-Ultra procesorom koji omogućava besprekorno multitasking iskustvo, kao i sa 120Hz FHD+ AMOLED ekranom. Kamera od 200MP sa optičkom stabilizacijom (OIS) garantuje veoma dobre slike sa detaljima čak i u uslovima slabog osvetljenja. Redmi Note 13 Pro dolazi sa baterijom od 5000mAh koja podržava brzo punjenje od 67W, što vam omogućava da ga napunite do 50% za samo 16 minuta.

Xiaomi Foto: Promo/ Xiaomi

Pored modela iz Redmi Note 13 serije, na sniženju su i drugi Xiaomi i Redmi uređaji, uključujući Xiaomi 14 seriju, koja donosi napredne performanse i funkcije profesionalne Leica kamere za korisnike koji traže vrhunsko iskustvo. Takođe, iskoristite popuste na Xiaomi tablete, savršene za rad i zabavu, sa izvanrednim ekranima i odličnim baterijama.

Više informacija na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA