Samsung donosi dugo očekivanu promenu u One UI 7.0: Sitnica koja otkriva mnogo više

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sa dolaskom One UI 7.0, Samsung planira da uvede brojne promene u svom Android interfejsu, ali jedna od najupečatljivijih novina, iako na prvi pogled deluje nebitno, krije dublje značenje. Jedna od tih promena, koja je izazvala pažnju, jeste redizajn indikatora baterije u statusnoj traci, što predstavlja značajnu promenu.

Novi dizajn, prema procurelim snimcima, zamenjuje trenutni izgled indikatora baterije pilulastim oblikom. Ova sitna, ali značajna promena, mogla bi da bude simbol dublje transformacije koju Samsung uvodi sa novom verzijom One UI.

Poslednjih deset godina, od pojave TouchWiz Nature UI 3.0 i Galaxy S5, indikator baterije je ostao gotovo nepromenjen. Iako se na prvi pogled može činiti kao trivijalna promena, ovaj potez Samsunga može sugerisati ozbiljniji pristup u unapređenju korisničkog iskustva, čemu svedoče i glasine koje ukazuju na ambiciozne planove za One UI 7.0.

Iako promena dizajna indikatora baterije možda neće značajno uticati na svakodnevnu upotrebu, ona ipak donosi osveženje koje ukazuje na Samsungovu spremnost da napravi veći korak napred. Očekivanja su velika, a korisnici sa nestrpljenjem iščekuju beta verziju koja bi mogla biti objavljena u septembru, prema poslednjim glasinama.

Ostaje da se vidi koliko će ove promene doprineti ukupnom iskustvu, ali jedno je sigurno – Samsung se ne boji da preispita i unapredi dugogodišnje elemente svog interfejsa, čak i kada su u pitanju tako jednostavni, ali simbolični detalji.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA