Samsung odlaže lansiranje One UI 7 beta verzije sa Android 15: Evo kada bi trebalo da stigne

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Očekuje se da će One UI 7 beta program biti pokrenut u septembru, ali ova promena rasporeda je izazvala frustraciju među korisnicima koji su već nestrpljivo čekali na nove funkcije

Samsung je planirao da pokrene One UI 7 beta program sa Android 15 već u julu, ali se to nije desilo. Korisnici su očekivali početak beta programa prošlog meseca, ali je kompanija naišla na nepredviđene probleme koji su uzrokovali pomeranje datuma za septembar. Razlog kašnjenja je želja kompanije da prvo izda One UI 6.1.1 ažuriranje pre nego što pusti beta verziju, ali se i to ažuriranje suočava sa neodređenim kašnjenjem.

Očekuje se da će One UI 7 beta program biti pokrenut u septembru, ali ova promena rasporeda je izazvala frustraciju među korisnicima koji su već nestrpljivo čekali na nove funkcije. SamMobile je podelio ovu informaciju na platformi X, rekavši korisnicima da očekuju početak beta programa u septembru, ali je istovremeno napomenuo da nema zvanične potvrde o tačnom datumu.

Do sada, One UI 6.1.1 ažuriranje je dostupno samo za Galaxy Z Fold 6 i Z Flip 6, dok se još uvek čeka na proširenje dostupnosti ovog ažuriranja na druge uređaje. Iako postoje kontradiktorni izveštaji o dostupnosti One UI 6.1.1 ažuriranja za Galaxy A34, jasno je da Samsung zadržava proces uvođenja ažuriranja na širem nivou.

Samsung obično javno najavljuje svoje glavne softverske nadogradnje putem zvaničnih saopštenja, ali takvo obaveštenje još uvek nije dato za One UI 6.1.1. Iako se nadamo da će One UI 7 beta verzija stići u septembru, korisnici bi trebalo da budu strpljivi dok ne stigne zvanična potvrda od Samsunga.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA