iPhone 16 modeli bi mogli da stignu u ovim bojama

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Iako su ove informacije bazirane na procurelim podacima, tačan izgled i karakteristike biće potvrđeni tek nakon zvaničnog lansiranja

Ljubitelji Apple-a sa nestrpljenjem iščekuju predstavljanje iPhone 16 serije, planirano za septembar 2024. Najnovije procurele fotografije otkrivaju konačni dizajn i opcije boja za standardne modele.

Korisnik platforme X, Soni Dikson, je podelio slike takozvanih dummy jedinica koje pokazuju redizajn kamere i nekoliko živopisnih boja.

Prema ovim fotografijama, iPhone 16 će biti dostupan u roze-zlatnoj, plavoj, zelenoj, crnoj i beloj boji. Novi modeli će imati zasićenije boje i sjajnu završnicu, za razliku od mat pastelnih nijansi prethodnog modela.

Očekuje se da će vertikalni raspored kamera omogućiti bolji stereo snimak, što bi moglo biti korišćeno sa Apple Vision Pro uređajem. Iako su ove informacije bazirane na procurelim podacima, tačan izgled i karakteristike biće potvrđeni tek nakon zvaničnog lansiranja.

Lansiranje je zakazano za nešto više od mesec dana, a ljubitelji Apple-a već su uzbuđeni zbog noviteta koji ih očekuju. Pratite najnovije vesti i dodatne informacije o iPhone 16 seriji.

(Telegraf.rs)

Video: Vrela Tea nestaje: Novi nastup Tairovićeve i haos u publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA