Procurile fotografije novog Samsung One UI 7 interfejsa: Velike promene na vidiku!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ova promena se može videti u svemu, od obaveštenja i brzih podešavanja do opšteg menija sa podešavanjima i više

Beta za Samsung One UI 7 će uskoro započeti, a već smo videli nekoliko curenja informacija o novom softveru za Galaxy telefone. Sada, veliki broj novih informacija otkriva snimke ekrana koji prikazuju razne promene u dizajnu i nove dodatke.

SmartPrix i poznati insajder chunvn8888 objavili su nekoliko snimaka ekrana Samsung One UI 7, pokazujući različite izmene u dizajnu. Najvažnija promena je prelazak ka zaobljenijim UI elementima. Ova promena se može videti u svemu, od obaveštenja i brzih podešavanja do opšteg menija sa podešavanjima i više.

Jedan od najvažnijih snimaka ekrana prikazuje brza podešavanja, dok druga slika (treća po redu) koju je objavio insajder prikazuje navodni prozor sa obaveštenjima. Ove slike sugerišu da zaista gledamo odvojene panele za brza podešavanja i obaveštenja. Ovo bi bila polarizujuća promena u skladu sa Xiaomi MIUI/HyperOS i Apple iOS. Nadamo se da će Samsung omogućiti korisnicima da biraju između starog i novog UI-a.

Izgleda da će Samsung omogućiti slanje video poziva između uređaja ako ste prijavljeni na svoj Samsung nalog na oba uređaja. Ovo nije prvi put da vidimo ovu funkciju na Androidu, jer Google-ov Cross-Device Services omogućava prebacivanje video poziva između uređaja.

Takođe je objavljen video koji prikazuje novu ikonu galerije, sa prethodnim curenjima koja ukazuju na veći redizajn ikona.

Samsung One UI 7 beta program trebalo bi da započne u ponedeljak, tako da oni koji su nestrpljivi da isprobaju novi softver možda neće morati dugo da čekaju. Sve u svemu, ovo bi mogla biti značajna vizuelna promena u odnosu na prethodne verzije One UI-a.

Fotografije možete videti OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović zapalila masu na nastupu u Budvi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA