Samsung Foldables ekosistem – Uvežite svoje uređaje za još veću produktivnost uz pomoć AI

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 0

Ovog leta sve zaljubljenike u tehnologiju dočekale su srećne vesti

Zahvaljujući najnovijim dostignućima u tehnologiji, Samsung je predstavio revolucionarne uređaje Galaxy Z Flip6 i Galaxy Z Fold6, zajedno sa serijom Galaxy Buds3 i najnovijim dodacima njihovoj liniji pametnih satova, Galaxy Watch Ultra i Galaxy Watch7. Sa integrisanim Galaxy AI, ovi uređaji predstavljaju značajan korak u novu eru veštačke inteligencije, obećavajući neviđenu inovaciju i besprekornu povezanost. Kompanija Samsung je na ovaj način nastavlja da definiše budućnost tehnologije zahvaljujući svojim naprednim proizvodima dizajniranim da unaprede svakodnevni život.

Nova Galaxy Z serija dolazi sa dodatnim poboljšanjima u robusnosti, obezbeđujući veću otpornost na svakodnevne udarce. Dvostruka "šina" preklopnih šarki sada je integrisana sa poravnanom ivicom preklopa, što dodatno štiti uređaj od spoljnih oštećenja. Poboljšani slojevi na glavnom ekranu smanjuju efekte pregiba dok zahvaljujući Armor Aluminum i Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, ova generacija predstavlja najizdržljiviju Galaxy Z seriju do sada.

I Galaxy Z Fold6, kao i Z Flip6 pokreće Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy, najsofisticiraniji Snapdragon mobilni procesor do sada, koji objedinjuje vrhunske centralne, grafičke i neuralne procesorske jedinice. Ovaj procesor je optimizovan za efikasnu obradu Galaxy AI, pružajući unapređen grafički prikaz i opšte performanse.

Samsung AI Foto: Promo/ Samsung

Samsung Galaxy Flip6 – Vaš kompaktni asistent

Galaxy Z Flip6 donosi revolucionarne mogućnosti prilagođavanja i kreativnosti, idealne za korisnike koji žele efikasno i praktično da iskoriste svoj mobilni uređaj. Sa unapređenim 3.4-inčnim Super AMOLED FlexWindow ekranom, korisnici imaju pristup naprednim funkcijama veštačke inteligencije čak i dok je telefon zatvoren, kao i SamsungHealth opcijama. Zahvaljujući Suggested replies karakteristici, sistem podržava brze odgovore prema analizi prethodnih poruka.

Photo Ambient karakteristika omogućava dinamično menjanje pozadinske slike u realnom vremenu, dok FlexCam pruža vrhunsko iskustvo fotografisanja sa novim Auto Zoom načinom rada. S novim senzorima visoke rezolucije, uključujući 50-megapikselni široki i 12-megapikselni ultraširoki senzor, Galaxy Z Flip6 donosi fotografije sa visoko izraženim detaljima, kao i napredne mogućnosti snimanja, kao što je noćno snimanje sa visokim dinamičkim rasponom.

Samsung AI Foto: Promo/ Samsung

Samsung Galaxy Fold6 – Najrealističniji do sad

Ovi uređaji nove Galaxy Z serije imaju savršeno simetričan dizajn sa ravnim ivicama, što doprinosi njihovom sofisticiranom izgledu, dok novi odnos ekrana na spoljnom okviru Galaxy Z Fold6 pruža prirodnije iskustvo gledanja, slično standardnim pločastim telefonima.

Novi Galaxy Z Fold6 pruža korisnicima vrhunsko iskustvo koje kombinuje napredne karakteristike pokretane veštačkom inteligencijom sa snažnim alatima, što omogućava maksimalnu produktivnost i kreativnost prilikom korišćenja. Uz Note Assist u Samsung Notes aplikaciji, korisnici imaju priliku da koriste funkcije poput automatskog prevoda, sažetaka i formatiranja beležaka. Dodatna funkcionalnost uključuje Composer karakteristiku Samsung tastature, koja koristi ključne reči za predlaganje teksta u mejlovima klijentima i aplikacijama društvenih mreža.

Novi Galaxy Z Fold6 uvodi i nove načine uživanja u sadržaju. Uređaj donosi unapređeno iskustvo igranja u pokretu, zahvaljujući snažnom čipsetu i 1,6x većoj rashadnoj komori, koja omogućava duže uživanje u igrama, bez gubitka performansi. Tehnologija Ray Tracing omogućava živopisan grafički prikaz na ekranu dijagonale 7,6 inča koji nudi poboljšanu svetlinu do 2,600nita, za uranjajuće gejming iskustvo.

Samsung AI Foto: Promo/ Samsung

Samsung Galaxy Buds3 Pro

Nova linija Galaxy Buds3 i Buds3 Pro unapređuje audio doživljaj uz podršku Galaxy AI. Korisnici mogu koristiti Interpreter za simultano prevođenje na Galaxy Z Fold6 ili Z Flip6, dok Voice Command omogućava upravljanje reprodukcijom bez dodira slušalica ili telefona. Buds3 su opremljene Adaptive EQ i Adaptive ANC tehnologijama za optimizaciju zvuka i efikasno smanjenje buke.

Dizajn Galaxy Buds3 serije zasnovan je na kombinaciji udobnosti i stila uz premium karakteristike. Buds3 Pro pruža vrhunski audio uz dvosmerne zvučne jedinice i Ultra High Quality Audio za kristalno čist zvuk. Takođe, slušalice podržavaju Super-Wideband pozive za visokokvalitetne telefonske razgovore, dok se materijali za izradu fokusiraju na recikliranu plastiku radi očuvanja životne sredine.

Samsung Galaxy Watch7 i Watch7 Ultra - Najjači Galaxy Watch do sada

Novi Samsung uređaji poput Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra, proširuju wellness iskustva za širi krug korisnika, a posebno za ljubitelje novih tehnologija i veštačke inteligencije. Novi nosivi uređaji podržavaju strategiju kompanije Samsung digitalnog zdravlja kroz personalizovane uvide i sveobuhvatan pristup svakodnevnom zdravlju, koristeći napredne senzore za precizno praćenje i unapređenje korisničkog iskustva.

Na taj način, Galaxy Watch7 nudi prilagođene vežbe i preventivno praćenje zdravlja, dok je Galaxy Watch Ultra namenjen korisnicima koji teže vrhunskim sportskim dostignućima, u kojima ovaj sat postaje pravi saveznik. Savršenim spojem kvalitetnog dizajna i veštačke inteligencije, Samsung brine o zdravlju korisnika i tako pomera granice svojih dosadašnjih mogućnosti.

U prilog tome idu činjenice da Galaxy Watch Ultra može da izdrži toplotu do 55°C, nadmorsku visinu od 9000 m, pritisak vode od 10 ATM, a da i dalje radi glatko zahvaljujući novom, moćnom 3 nm procesoru. Takođe, uz bateriju koja traje do 100 sati u režimu uštede energije, novi bioaktivni senzor svakog korisnika može pratiti u stopu, dok Galaxy AI pruža uvide i podstiče korisnike da idu napred i postavljaju još više ciljeve.

Samsung AI Foto: Promo/ Samsung

Dostupnost

Svi pomenuti uređaji biće dostupni u radnjama od 24. jula, a u periodu pretprodaje, od 10. do 23. jula, uz Galaxy Z Fold6 možete dobiti S Pen futrolu, jednostvanu i elegantnu u vrednosti od 11.699 dinara, a uz kupovinu Galaxy Z Flip6 modela, poklon je Flipsuit futrola, dizajniranu da se prilagodi svakoj situaciji, u vrednosti od 5.999 dinara.

Kupci će moći da biraju između boje Srebrne senke, ružičaste i tamnoplave za Galaxy Z Fold6, odnosno Srebrne senke, žute, plave i boje mente za Z Flip6, tako da će zasigurno naći boju koja odgovara njihovom stilu. Galaxy Z Fold6 će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 244,999 dinara, a Z Flip6 od 144,999 dinara.

Galaxy Buds3 serija, koju odlikuje izuzetno elegantan, moderan i "nosiv" dizajn, dostupna je u srebrnoj ili beloj boji, po preporučenim maloprodajnim cenama od 21,999 dinara za Buds3, odnosno 29,999 dinara za Buds3 Pro. Uz slušalice na poklon se dobija i futrola na preklop u vrednosti od 4.099 RSD.

Kada je reč o Galaxy Watch7 od 40mm- on će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 39,999 dinara, odnosno 44,999 dinara za Bluetooth, odnosno LTE konfiguraciju. Dok je model od 44mm 44,999 dinara, odnosno 49,999 dinara u Bluetooth, odnosno LTE verziji. Galaxy Watch Ultra raspoloživ je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 84,999 dinara, isključivo u LTE verziji. Uz Galaxy Watch Ultra na poklon se dobija platneni kaiš sa petljom u vrednosti od 9.399 RSD, dok uz Galaxy Watch7 na poklon ide platneni kaiš u vrednosti od 5.899 RSD.

Više informacija o Galaxy Z Fold6, Z Flip6, te Galaxy Buds3 i Buds3 Pro, kao i o Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra dostupno je na stranicama www.samsung.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA