Huawei Pura 70 serija osvaja tržište: Isporuke porasle za 125%, serija popularnija od P60 asortimana

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Huawei planira da krajem godine predstavi Mate 70 seriju kako bi zadržao konkurenciju, kao što je Apple, na oprezu

Huawei je sa svojom novom Pura 70 serijom postigao veliki uspeh, povećavši godišnje isporuke za 125% u odnosu na prošlogodišnju P60 seriju.

Pura 70 serija je lansirana u aprilu sa četiri modela i brzo je postala jedan od najprodavanijih telefona u Kini. Insajder iz Huaweija otkrio je da je kompanija uspela da dostigne ciljani broj isporuka od 10 miliona jedinica, što je potvrda ogromne popularnosti ove serije, piše WccfTech.

Detalji o isporukama otkrivaju da je Huawei isporučio 6,2 miliona Mate 60 Pro jedinica u Kini za samo pet meseci nakon lansiranja. Cela Pura 70 serija uključuje standardnu verziju, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ i Pura 70 Ultra. Iako nema preciznih podataka o tome koji model je najpopularniji, informacije iz insajderskih izvora pokazuju da je Pura 70 serija doprinela značajnom povećanju isporuka u odnosu na prethodnu godinu.

Popularnost novih modela može se pripisati unapređenom Kirin 9010 čipsetu i poboljšanjima u sektoru kamera, posebno kod modela Pura 70 Ultra koji ima mehanizam izvlačenja sočiva.

Huawei planira da krajem godine predstavi Mate 70 seriju kako bi zadržao konkurenciju, kao što je Apple, na oprezu. Iako se prvobitno očekivalo da će novi Kirin čipset biti proizveden u 5nm procesu, moguće je da će kompanija morati da koristi stariji 7nm proces, što bi moglo uticati na performanse novih modela. Huawei će možda morati da smanji cenu Pura 70 serije kako bi održao tempo isporuka.

Kompanija je nedavno završila izgradnju savremenog centra za istraživanje i razvoj, pa ćemo videti kakve će nas novosti očekivati u budućnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung u Parizu predstavio budućnost sklopivih uređaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA