Olimpijci dobijaju posebnu verziju Galaxy Z Flip6 modela pre bilo koga drugog

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition je prvo olimpijsko izdanje koje koristi Galaxy AI tehnologiju

Samsung Electronics, globalni Olimpijski i Paraolimpijski partner, predstavio je olimpijsko izdanje svog najnovijeg pametnog telefona Galaxy Z Flip6, namenjenog sportistima koji će se takmičiti na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition nastavlja tradiciju Samsungovih inovacija, donoseći najnoviju tehnologiju sportistima pre zvaničnog izlaska na tržište.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition je prvo olimpijsko izdanje koje koristi Galaxy AI tehnologiju, osmišljeno da unapredi iskustvo sportista tokom njihovog boravka u Parizu. Ovaj uređaj dolazi unapred opremljen ekskluzivnim uslugama i aplikacijama, pružajući sportistima sve što im je potrebno odmah po dolasku na Igre.

Telefon se može pohvaliti kompaktnim i svestranim dizajnom u upečatljivoj žutoj boji, sa olimpijskim krugovima i paraolimpijskim agitosima u zlatnoj boji. Samsung se udružio sa luksuznom pariškom modnom kućom Berluti, koja je dizajnirala službene uniforme francuskog olimpijskog tima za svečano otvaranje Igara, kao i ekskluzivnu Flipsuit Case masku izrađenu od Venezia kože, koja savršeno dopunjuje svaki uređaj.

Galaxy AI tehnologija za unapređenje komunikacije

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uključuje niz korisnih inovacija koje koriste Galaxy AI tehnologiju za poboljšanje komunikacije među sportistima:

  • Live translation of calls: Omogućava prevod telefonskih poziva u realnom vremenu na 16 različitih jezika, olakšavajući sportistima komunikaciju sa lokalnim kontaktima i olimpijskim službama.
  • Interpreter: Trenutno prevodi razgovore uživo, omogućavajući sportistima da komuniciraju sa drugim sportistima i volonterima, dok prevod dobijaju na ekranu u realnom vremenu.
  • Composer: Pomaže u sastavljanju emailova i objava na društvenim mrežama koristeći jednostavne ključne reči, analizirajući ton prošlih sadržaja kako bi sportisti mogli da izraze svoje emocije tokom najvažnijih trenutaka takmičenja.Tehnologija za poboljšanje performansi i beleženje uspomena

Sportisti će moći koristiti Galaxy AI tehnologiju za pripremu za takmičenja, podsticanje kreativnosti i beleženje nezaboravnih trenutaka iz Pariza 2024:

  • Instant Slow-motion: Omogućuje snimanje, deljenje i analizu učinka u usporenom snimku, pomažući sportistima da usavrše svoju tehniku.
  • Photo Assist: Olakšava stvaranje savršenih fotografija svaki put, omogućujući promenu veličine, premeštanje ili uklanjanje neželjenih objekata sa fotografija.Ekskluzivne aplikacije i usluge

Svaki Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaj dolazi sa eSIM karticom koja omogućava 100 GB 5G podataka u partnerstvu sa telekomunikacionom kompanijom Orange, kao i dvogodišnju Samsung internacionalnu garanciju. Za lakše praćenje rasporeda Igara i snalaženje po olimpijskim terenima, unapred su instalirane službene aplikacije Međunarodnog olimpijskog odbora, uključujući Athlete 3656, Olympic Shop, Paris 2024, Transport Accred App i telefonsku liniju MOO-a.

ZFlip6 Olympic Foto: Samsung

Samsung će po prvi put omogućiti sportistima da koriste Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaj na samom podijumu tokom ceremonije dodele medalja, kako bi mogli da stvore sopstvene uspomene i emocije putem pobedničkog selfija. Ova posebna tehnologija će mapirati i sortirati selfije sportista prema sportu i preneti ih na Athlete365 u stvarnom vremenu, omogućavajući sportistima da sačuvaju i podele svoje čuvene trenutke sa porodicom i obožavaocima.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition biće izložen na Olympic rendezvous @ Samsung izlozima, uključujući onaj na Champs-Elysees 125, počevši od 12. jula. U saradnji sa Međunarodnim olimpijskim odborom i Međunarodnim paraolimpijskim odborom, sportistima će Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaji biti uručeni počevši od 18. jula.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA