Ogroman hit: Nothing prodao 100.000 primeraka CMF telefona za samo 3 sata - šta ga čini posebnim?

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

U recenzijama, CMF Phone 1 je ocenjen kao jedan od najboljih izbora u srednjem cenovnom rangu za Android uređaje

Britanska tehnološka kompanija Nothing postigla je ogroman uspeh sa svojim novim pametnim telefonom CMF Phone 1, koji je prodala u preko 100.000 primeraka za samo tri sata od lansiranja. Ovaj telefon, koji se prodaje po ceni od 199 dolara, izazvao je veliko interesovanje kupaca svojim atraktivnim dizajnom i pristupačnom cenom.

CMF Phone 1 je prvi pametni telefon Nothing-ove podbrend linije CMF, koja je prošle godine lansirala niz pristupačnih dodataka sa prepoznatljivim dizajnom. Novi telefon je privukao pažnju zahvaljujući svom sjajnom i prilagodljivom dizajnu, kao i izuzetno niskoj ceni.

U recenzijama, CMF Phone 1 je ocenjen kao jedan od najboljih izbora u srednjem cenovnom rangu za Android uređaje. Očigledno je da se korisnici slažu sa ovim ocenama, s obzirom na brzinu prodaje.

Na društvenim mrežama, Nothing je potvrdio da je postigao prodaju od preko 100.000 jedinica za samo tri sata od početka prodaje, što je znatno brže nego što je postignuto sa Nothing Phone (2a), uređajem na kojem se CMF Phone 1 temelji.

Jedan od ključnih elemenata CMF Phone 1 je njegov prilagodljivi modularni dizajn. Telefon dolazi sa zamenjivim zadnjim poklopcem, koji je pričvršćen sa četiri vidljiva šrafa. Ovaj poklopac može biti zamenjen drugim poklopcima različitih boja i tekstura, omogućavajući korisnicima da personalizuju izgled svog uređaja. Dostupne boje uključuju crnu, narandžastu, plavu i svetlo zelenu, sa jedinstvenim teksturama koje doprinose prepoznatljivom izgledu telefona​

Još jedna zanimljiva karakteristika je kružni točkić smešten na donjem levom delu zadnjeg poklopca. Ovaj točkić ima višestruke funkcije, uključujući mogućnost da se koristi kao postolje za telefon ili kao dodatni nosač za dodatke. Ova funkcionalnost čini telefon još praktičnijim za svakodnevnu upotrebu,

Akis Evangeldis, suosnivač Nothing-a, izjavio je da je CMF Phone 1 osveženje u segmentu pristupačnih telefona koji je bio zanemaren poslednjih godina. "CMF Phone 1 donosi nešto jedinstveno, zabavno i funkcionalno, uz odličan korisnički doživljaj. Prodaja nije naš krajnji cilj, već rezultat pravljenja sjajnih proizvoda koje korisnici vole. Zahvalni smo na tržišnom prijemu i postizanju ovog rekordnog rezultata prvog dana prodaje", rekao je Evangeldis.

Vreme lansiranja CMF Phone 1 je takođe zanimljivo, jer je uređaj najavljen u 10 sati po lokalnom vremenu u Velikoj Britaniji, što je veoma rano za američko tržište. Ovo ukazuje da je većina prvih kupovina dolazila sa drugih tržišta, što dodatno naglašava uspeh lansiranja.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA