Stiže bolji način da registrujete otisak prsta na telefonu, iako deluje kao da masirate ekran

 
N. M.
N. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nova funkcija "klizne registracije" može delovati kao da masirate ekran telefona

Goodix je predstavio novi način registracije otisaka prstiju pomoću "klizne registracije". Ova inovacija omogućava korisnicima da jednostavno klize prstom preko ekrana umesto da ponavljano podižu i pritišću senzor. Ovaj pristup čini proces registracije otisaka prstiju lakšim i intuitivnijim.

Nova funkcija "klizne registracije" može delovati kao da masirate ekran telefona, ali prednost je što je svaki otisak potrebno registrovati samo jednom. To je značajno poboljšanje u odnosu na tradicionalne metode koje zahtevaju višestruko tapkanje po ekranu.

Ova funkcija je korak napred u odnosu na postojeće metode, ali nije prva koja nudi poboljšanu registraciju otisaka prstiju. Prethodne tehnologije, poput Qualcomm 3D Sonic Max senzora, omogućavale su registraciju jednim dodirom i imale su veće površine za skeniranje. Ipak, Goodixova "klizna registracija" predstavlja korisnički prijatnije rešenje.

Goodix planira da ovu funkciju uvede u više novih modela telefona kasnije ove godine. Postoji nada da će ovi telefoni biti dostupni i van Kine, omogućavajući širem krugu korisnika da isprobaju ovu novu tehnologiju.

Kako to izgleda možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Dovođenje Belivuka i ekipe na suđenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA