Vreme čitanja: oko 2 min.

Motorola g85 donosi izvanredan dizajn, fantastične boje i izuzetne performanse sa jednim iznenađenjem

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Motorola nastavlja da učvršćuje svoju misiju demokratizacije tehnologije najavom moto g85 5G smartfona. Ovim uređajem, Motorola pomera granice dizajna i po prvi put donosi beskonačni edge dizajn porodici Moto G

  • 0
moto g85 5G Foto: Promo/ Motorola

Bilo da se radi o beleženju posebnih životnih trenutaka, povezanošću sa svime što je bitno kada smo u pokretu ili jednostavno uživanju u slobodnom vremenu, ovaj uređaj je dizajniran da se integriše u život korisnika i unapredi svakodnevna iskustva.

Istaknite se sa moto g85 5G i njegovim beskonačnim edge dizajnom, gde se zakrivljeni ekran i zadnja površina savršeno spajaju kako bi stvorili sofisticiran dizajn koji izgleda sjajno.

Korisnici mogu da biraju između vibrantnih boja sa luksuznom završnom obradom od veganske kože ili rafinirane PMMA završne obrade. Pored toga, ovaj uređaj dolazi sa Corning® Gorilla® Glass 5, tako da je izdržljiv koliko i elegantan.

Uronite u zapanjujući svet jasnoće sa moto g85 5G, koji ima 6,7" pOLED ekran. Uživajte u beskonačnom kontrastu, preko milijardu nijansi boja i Full HD+ rezoluciji za filmsko iskustvo gledanja. Super-glatka frekvencija osvežavanja od 120Hz i maksimalna osvetljenost do 1.600 nita omogućavaju korisnicima da uživaju u omiljenom sadržaju čak i na jakom suncu.

moto g85 5G Foto: Promo/ Motorola

Audio iskustvo je jednako impresivno, sa dva moćna stereo zvučnika koji proizvode 4 puta snažniji bas za visokokvalitetan audio izlaz sa neverovatnim bogatstvom i jasnoćom. Hi-Res Audio osigurava da je svaka nota kristalno jasna, bilo da koristite žične ili bežične slušalice.

Moto g85 5G je vaš savršeni partner za hvatanje svakog trenutka. Njegova glavna kamera od 50MP sa Quad Pixel tehnologijom i Sony — LYTIA™ 600 senzorom osigurava oštre, vibrantne fotografije danju ili noću.

Optička stabilizacija slike (OIS) održava snimke bez zamućenja, čak i u najtežim uslovima. Ultraširoka sočiva od 8MP omogućavaju korisnicima da uhvate široke scene, dok je Macro Vision sočivo savršeno za složene detalje. Za zadivljujuće selfije, prednja kamera od 32MP sa Quad Pixel tehnologijom nudi fotografije visoke rezolucije sa odličnim performansama pri slabom osvetljenju.

moto g85 5G Foto: Promo/ Motorola

Bilo da se radi o gejmeru, multitaskeru ili fanu fotografije, moto g85 5G pruža glatke i brze performanse sa svojim Snapdragon® 6s Gen 3 procesorom. Pored toga, sa 8GB RAM-a i 256GB skladišta (proširivo do 1TB, prodaje se zasebno), korisnici mogu bez napora da menjaju aplikacije i čuvaju sve svoje fotografije, video zapise i aplikacije bez brige.

RAM Boost funkcija dodatno unapređuje brzinu, osiguravajući iskustvo bez zastoja čak i sa najzahtevnijim zadacima, dok sa 5G povezivanjem, možete da uživate u brzim preuzimanjima sadržaja, besprekornom strimovanju i video razgovorima bez zastoja.

Sa dugotrajnom baterijom od 5000 mAh, bilo da radite, igrate se ili istražujete, bićete pokriveni preko 34 sata. I kada vam je potreban brz podsticaj, TurboPower™ 30W tehnologija punjenja daje sate snage za samo nekoliko minuta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA