Vreme čitanja: oko 1 min.

Investitori veruju da će AI funkcije na iPhone 16 pokrenuti talas prodaje do 2025. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema investitorima, AI funkcije će postaviti temelje za superciklus iPhone 16

  • 0
Iphone, WWDC Foto: Tada Images / Shutterstock.com

Kako svet postaje opsednut AI funkcijama na telefonima, očekuje se da će Apple implementirati veštačku inteligenciju i na predstojećem iPhone 16. Investitori predviđaju da će ove AI funkcije izazvati prodajni bum koji će trajati do 2025. godine.

Investiciona firma Wedbush predviđa veliki uspeh AI na iPhone-u. Prema belešci koju je dobio AppleInsider, Wedbush je povećao svoju ciljanu cenu akcija Apple-a sa 250 na 275 dolara. Takođe se navodi da bi Apple-ovo potencijalno predstavljanje AI tokom WWDC-a moglo biti jedan od najvažnijih događaja decenije za Tima Kuka.

Prema investitorima, AI funkcije će postaviti temelje za superciklus iPhone 16. Superciklus predstavlja period povećane prodaje određenog proizvoda. Takođe se očekuje da će se usporena prodaja u Kini preokrenuti zahvaljujući ovim novim funkcijama.

Očekujemo da će novi iOS 18 biti predstavljen tokom WWDC-a, koji je zakazan za period od 10. do 14. juna. Cela industrija očekuje da će Apple konačno govoriti o veštačkoj inteligenciji.

AI na iPhone 16 bi mogla biti izuzetno uzbudljiva. Novi modeli iPhone-a su se u poslednje vreme mučili da ponude značajne nove funkcije koje bi ih razlikovale od prethodnih verzija, pa bi dodavanje zanimljivih AI funkcija moglo kompenzovati taj nedostatak. Ostaje da vidimo koje će AI funkcije Apple uključiti i da li će biti u rangu sa, na primer, Galaxy AI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA