Samsung Galaxy S24 serija navodno dolazi sa unapređenim ekranima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prema najnovijim informacijama, koje dolaze od izvora poznatog kao Ice Universe, sva tri modela će imati poboljšanu osetljivost na dodir

Uoči predstojećeg Unpacked događaja Samsunga u San Hozeu, gde se očekuje predstavljanje Galaxy S24 serije, tehnološka scena bruji o novitetima koji će definisati ovu liniju uređaja. Serija, koja uključuje modele Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra, nosi sa sobom obećanje o značajnim unapređenjima ekrana, koja bi mogla da postave nove standarde u industriji mobilnih uređaja.

Prema najnovijim informacijama, koje dolaze od izvora poznatog kao Ice Universe, sva tri modela će imati poboljšanu osetljivost na dodir. Konkretno, brzina odziva na dodir na ekranima biće povećana za 10%, što implicira glatko i brzo reagovanje uređaja na korisnikov dodir. Iako se na prvi pogled 10% povećanje može učiniti skromnim, u praksi to znači značajno brže i fluidnije korisničko iskustvo, posebno u kontekstu interakcije sa One UI interfejsom.

Pored brzine odziva, posebnu pažnju privlači i navodno poboljšanje u svetlini ekrana. S24 serija bi trebalo da donese najsvetlije Super AMOLED ekrane do sada, sa maksimalnom svetlinom od impresivnih 2.600 nita. U poređenju sa maksimalnom svetlinom od 1.750 nita kod prethodne Galaxy S23 serije, jasno je da Samsung ozbiljno pristupa optimizaciji vidljivosti ekrana u svim uslovima, uključujući i direktne sunčeve zrake.

Ovo poboljšanje ne samo da povećava udobnost korišćenja uređaja na otvorenom, već i unapređuje celokupno korisničko iskustvo, čineći ekrane čitljivijim i ugodnijim za oko u svim situacijama. Posebno će biti zanimljivo videti kako će se ova unapređenja odraziti na upotrebu S Pen olovke, naročito kod modela Galaxy S24 Ultra, koji tradicionalno naglašava produktivnost i kreativne mogućnosti.

Ove najave stvaraju oprezni optimizam među ljubiteljima Samsungovih uređaja i tehnoloških inovacija. Sa ovakvim unapređenjima, Samsung Galaxy S24 serija ne samo da obećava da će zadovoljiti osnovne potrebe korisnika, već i da će postaviti nove standarde u industriji, podižući lestvicu kvaliteta i tehnoloških inovacija.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA