Cena Uniswap-a raste nakon najave Unichain-a – Da li bi Crypto All-Stars mogao biti sledeći za rast?

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Veliki pokreti dešavaju se u kripto svetu ove nedelje. Najnovije Uniswap-ovo (UNI) ažuriranje izazvalo je mnogo uzbuđenja, a token beleži značajan skok u ceni. U međuvremenu, trgovci prate i meme kriptovaluta DeFi projekat Crypto All-Stars (STARS). Do sada je prikupio 2,1 milion dolara u pretprodaji – a neki spekulišu da bi STARS mogao biti sledeći koji će doživeti skok.

Cena UNI raste dok otvoreni interes skače za 21%

Uniswap je imao uzbudljivu nedelju. UNI se sada trguje po ceni od 8,03 dolara, što je najviša vrednost u gotovo tri meseca. Porastao je za 15% od utorka, iako je danas nakon vrhunca od 20% malo opao. Hajp oko Uniswap-a sada je očigledan u brojkama.

UNI je visoko rangiran na CoinMarketCap-ovoj listi trendova u kripto svetu, a token je zauzeo 12. mesto među najtrgovanijim kriptovalutama. Otvoreni interes je takođe skočio za 21%, dostigavši 114 miliona dolara, nivo koji nije viđen od sredine juna. Sve se ovo događa dok se kripto tržište još uvek oporavlja od gubitaka ranije u nedelji.

Jasno je da su investitori i dalje spremni da ulažu u UNI, verujući da će njegova cena nastaviti da raste uprkos širim tržišnim uslovima. Vodeći trgovac InvestingHaven na Twitteru čak je spekulisao da bi UNI mogao "eksplodirati."

S obzirom na to da optimizam ne pokazuje znake usporavanja, Uniswap bi mogao dostići granicu od 10 dolara brže nego što su mnogi očekivali.

Lansiranje Unichain-a pokreće rast cene Uniswap-a

Šta je uzrokovalo skok Uniswap-a? Glavni razlog je što su programeri upravo objavili Unichain, novo Layer-2 rešenje. I ovo bi moglo u velikoj meri promeniti DeFi prostor.

Prema izveštajima, Unichain bi mogao smanjiti naknade za transakcije i do 95% u poređenju sa Ethereum-ovim glavnim lancem, dok bi ubrzao stvari sa vremenom blokiranja od samo 250 milisekundi.

Da bi se to stavilo u perspektivu, to je kao prelazak sa dial-up veze na optičke brzine.

Ali Unichain nudi više od brzine i nižih troškova. Unichain je deo Optimism Superchain-a, koji ima za cilj povezivanje različitih blokčejnova i pojednostavljenje DeFi-ja. Investitori su očigledno uzbuđeni zbog ovoga, s obzirom da je Uniswap-ova testna mreža sada aktivna, a glavna mreža je na putu.

Nije iznenađenje da je ovo glavni razlog za potražnju za UNI tokenom. Ovo je još jedan primer kako tehnički razvoj brzo može podstaći entuzijazam investitora na kripto tržištu.

Crypto All-Stars takođe dobija na zamahu, prikupljeno 2,1 miliona dolara u pretprodaji

Pored Uniswap-a, Crypto All-Stars takođe dospeva u vesti sa svojom novom MemeVault platformom. MemeVault nudi nešto potpuno novo. Za razliku od većine meme kriptovaluta, koji se oslanjaju samo na hajp, Crypto All-Stars nudi pravu korisnost, omogućavajući trgovcima da stake-uju svoje omiljene tokene.

Koncept je jednostavan: koristeći MemeVault, trgovci mogu zaključati popularne meme kriptovalute (kao što je DOGE) i zarađivati nagrade.

Te nagrade se isplaćuju u STARS tokenima. Ovo čini MemeVault jedinstvenim mestom za meme kripto trgovce koji žele da maksimizuju svoje zarade.

Umesto da se suočavaju sa komplikacijama upravljanja različitim staking bazenima, trgovci mogu pojednostaviti proces i olakšati zaradu. Ovaj pristup brzo privlači pažnju.

Pretprodaja Crypto All-Stars-a je već prikupila 2,1 miliona dolara, a investitori mogu kupiti STARS tokene u pretprodaji po ceni od 0.0014947 dolara po tokenu.

Više od 2.700 ljudi pridružilo se Telegram grupi projekta kao odgovor. Sa ovakvim zamahom, Crypto All-Stars bi mogao biti spreman za masovno lansiranje na DEX-u kasnije ove godine. YouTuber ClayBro veruje da je to slučaj.

U video zapisu objavljenom juče, naglasio je "ogroman porast potražnje" za STARS pred nadolazeću sezonu meme kriptovaluta.

I s obzirom na to da potražnja samo raste, postoji šansa da STARS sledi put Uniswap-a i doživi rast kada se pojavi na otvorenom tržištu.

Posetite Crypto All-Stars

(Telegraf.rs/PR)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA