5 potencijalnih listiranja na Binance-u u četvrtom kvartalu 2024.

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Listiranje na Binance-u je sveti gral za nove kriptovalute.

U protekla 24 sata, Binance je obradio više od 14 milijardi dolara u spot trgovanju – što je 12 milijardi dolara više od sledeće najveće berze, Coinbase-a.

Zbog toga, listiranje na Binance-u otvara projekte ogromnim količinama likvidnosti, što često vodi do značajnih skokova cena.

Pogledajte First Neiro na Ethereumu, koji je skočio 30 puta nakon svog listiranja na Binance-u u septembru. Dakle, koje kriptovalute bi mogle biti sledeće?

Pepe Unchained

Pepe Unchained čini sve što je potrebno da osigura listiranje na Binance-u.Projekat trenutno prolazi kroz pretprodaju, prikupljajući sredstva brzim tempom. Ukupan prikupljeni iznos sada je iznad 17,2 miliona dolara. Takođe su otkrili da su u pregovorima sa berzama prvog nivoa, koje bi mogle uključivati Binance.

Ali to nije sve. Pepe Unchained stvara prvu industrijsku Pepe-tematsku Ethereum layer 2 blockchain.

Izgrađen na vrhu Ethereuma, "Pepe Chain" će nuditi 100 puta veće brzine i mnogo niže transakcione naknade. Takođe sadrži block explorer, namenski most, staking, decentralizovanu berzu i još mnogo toga.

Pored toga, Coinsult i Solid Proof su izvršili reviziju projekta, potvrđujući da je siguran i bezbedan.

Zbog uspeha pretprodaje, robustne upotrebe i sigurnosnih napora, Pepe Unchained ispunjava sve kriterijume koje Binance traži u novom tokenu.

Posetite Pepe Unchained

Kaspa

Listiranje Kaspa na Binance-u je pitanje vremena, a ne mogućnosti. Kaspa je jedna od 25 najvećih kriptovaluta, a investitori već dugo iščekuju njeno listiranje na Binance-u.

Tržišni učesnici spekulišu da Kaspa još nije listirana jer je to projekat "fer pokretanja" Proof-of-Work koji nije odvojio sredstva za listiranja na berzama.

Međutim, popularnost i kontinuirani rast projekta od njegovog pokretanja 2022. ukazuju da će Binance nesumnjivo u nekom trenutku uvrstiti KAS.

Analitičar RVCrypto spekuliše da će KAS uskoro dobiti "više listiranja na berzama prvog nivoa" zbog nadolazeće četvrtine.

Kaspa je skalabilna Proof-of-Work kriptovaluta koja se primarno koristi za plaćanja. Koristi tehnologiju BlockDAG, što joj omogućava kreiranje blokova paralelno.

Zahvaljujući tome, Kaspa može obraditi do 3.000 transakcija po sekundi.

Flockerz

Kripto Foto: Promo

Flockerz je novi meme coin koji tek počinje. Međutim, već privlači veliku pažnju, sa istaknutim analitičarima i medijskim kućama koje ga prepoznaju. Projekat trenutno prolazi kroz pretprodaju i do sada je prikupio 400.000 dolara.

Šta izaziva interesovanje? Flockerz je prvi meme coin sa decentralizovanom autonomnom berzom (DAO) koja omogućava zarađivanje glasanjem.

Ovo znači da investitori mogu glasati on-chain o budućnosti projekta, odlučujući o važnim pitanjima kao što je upravljanje blagajnom.

Takođe, Flockerz je odvojio 10% tokena za listiranje na berzama, što bi moglo olakšati proces listiranja na Binance-u.

Kao i Pepe Unchained, Flockerz je prošao strogu reviziju pametnog ugovora od strane Coinsult i Solid Proof, čime se potvrđuje njegov legitimitet kao dugoročni projekat.

Cena pretprodaje Flockerza je 0,0056785 dolara, ali će se kasnije danas povećati.

Posetite Flockerz

Crypto All-Stars

Kripto Foto: Promo

Crypto All-Stars kreira staking aplikaciju za meme coine.

Zamislite ovo: možete uzeti sve svoje DOGE, PEPE, SHIB, FLOKI, MOG – i još mnogo toga – i zatim ih deponovati u MemeVault Crypto All-Starsa i generisati pasivne nagrade.

To je složena kamata u sektoru sa najvišim rastom kriptovaluta. Nije iznenađujuće što je pretprodaja Crypto All-Starsa veoma tražena, sa prikupljenih preko 1,9 miliona dolara.

Korisnici moraju posedovati $STARS tokene da bi pristupili MemeVault-u, stvarajući stvarnu upotrebu koja bi mogla prevesti u dugoročnu potražnju.

Investitori takođe mogu stakovati svoje $STARS tokene da generišu više nagrada. Staking $STARS je aktivan i trenutno pruža godišnji prinos od 755%.

Što se tiče listiranja na Binance-u, Crypto All-Stars ima sve što bi im bilo potrebno – jasno interesovanje tržišta, istaknuta upotreba, i prošao je reviziju.

Trenutno je cena pretprodaje Crypto All-Starsa 0,0014769 dolara, ali će se smanjiti tokom vremena.

Posetite Crypto All-Stars

MOODENG

Iako MOODENG ne nudi inovativnu upotrebu kao ostali meme coini sa naše liste, izdvaja se kao izrazito viralan šaljivi token.

MOODENG je inspirisan slatkim bebi nilskim konjem u otvorenom zoo-vrtu u Tajlandu. Nilskog konja zovu Moo Deng i postao je popularan internet meme.

Isto tako, meme coin MOODENG postaje viralan, sa izveštajima da trgovci pretvaraju trocifrena ulaganja u više miliona dolara.

Ako popularnost Moo Deng mema ostane prisutna, to bi MOODENG postavilo za nastavak rasta, i bilo bi samo pitanje vremena pre nego što Binance primeti i listira ga.

Projekat je doživeo veliki rast u poslednjim nedeljama.

Trenutno je njegova cena 0,1853 dolara, što je pad od 11% danas, ali je u porastu od 5% ove nedelje i 442% ovog meseca. Ima tržišnu kapitalizaciju od 183 miliona dolara i 24-časovni obim trgovanja od 112 miliona dolara.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA