NEIRO i MEV rastu dok Flockerz premašuje 500.000 u pretprodaji – Da li je ovo sledeći mem koin od 10x?

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Flockerz ($FLOCK) koristi mehanizam Vote-to-Earn (V2E), gde “flockeri” zarađuju nagradu za svaku izglasanu odluku u projektu. Očekuje se da će cena $FLOCK dostići 0,0057469 dolara sa početkom nove faze finansiranja. Projekat je do sada prikupio preko 500 hiljada dolara finansijskih sredstava.

Utorak, 8. oktobar 2024. - Flockerz ($FLOCK) pretprodaja postaje sve atraktivnija, prešavši 500.000 dolara u ukupno prikupljenim sredstvima.

Ovaj novi mem token prikupio je dodatnih 100.000 dolara od investitora tokom vikenda. Brzo je premašio svoju raniju prekretnicu od 400.000 dolara postignutu 4. oktobra.

Pretprodaja Flockerz-a dolazi u pravo vreme, pošto mem koini ponovo dobijaju na popularnosti. Ethereum ($NEIRO) i Cat in a Dogs World ($MEW) ostvarili su značajne dobitke u utorak. Međutim, investitori se okreću Flockerz tokenu iz drugog razloga. Iako se decentralizacija često pominje u kontekstu blokčejna, nijedan projekat još nije dao zajednici stvarnu kontrolu nad ključnim odlukama do sada.

Flockerz uvodi inovativni mehanizam glasanja koji nagrađuje učesnike, dajući zajednici mogućnost da upravlja razvojem projekta dok je nagrađena za svoj angažman. Ova funkcija oduševljava investitore koji su se zasitili projekata u kojima jedna osoba donosi sve odluke, čime je Flockerz dobio nadimak „The People's Meme Coin“.

Međutim, mogućnost kupovine FLOCK-a po sniženoj ceni od 0,005724 dolara po tokenu će trajati samo još tri dana. Nakon toga će cena porasti na 0,0057469 dolara sa novom rundom finansiranja.

Posetite Flockerz

Meme koini u usponu - kako su tržišni trendovi doveli do neverovatnih profita

Porast bitkoina na 64.000 dolara u ponedeljak podstakao je bikovski trend, gurajući ukupnu tržišnu kapitalizaciju meme koina blizu 50 milijardi dolara.

Kripto Foto: Promo

Dok su mnoge od ovih kriptovaluta usporile u utorak, $NEIRO i $MEV su nastavili da se ističu, beležeći skokove od 16,71% i 8,49%. Istovremeno, Maga ($ TRUMP) je ostvarila impresivan rast od 25,13% u istom vremenskom okviru.

Ovaj porast među vodećim mem tokenima samo je deo uzbuđenja koje trenutno vlada u kripto svetu. Pojavljuju se mnoge priče o izuzetnim dobitcima, a neki tokeni rastu znatno iznad dvocifrenih procenata.

Jedan primer je trejder koji je zaradio neverovatnih 7,5 miliona dolara sa udelom od 800 dolara u Moo Deng-u ($MOODENG). Istovremeno je vrednost tokena skočila sa tržišne kapitalizacije od 17 miliona dolara na 192 miliona dolara na svom vrhuncu.

Još jedna fascinantna priča tiče se investitora koji je kupio Pochitu ($ POCHITA) za 1 SOL (oko 140 dolara u to vreme). U roku od 24 sata, vrednost njegove investicije je skočila na neverovatnih 450.000 dolara. Od tada, Pochita je dostigla tržišnu kapitalizaciju od 22 miliona dolara, sa dosta prostora za dalji rast.

Meme koini pružaju ranim investitorima jedinstvenu priliku da uđu po povoljnim cenama. Pitanje koje se sada postavlja je - koji token će biti sledeći da napravi sličan meteorski porast?

Flockerz trenutno privlači pažnju svojim rastom u fazi pretprodaje. Pošto je prikupio 500.000 dolara za samo nekoliko nedelja, predviđa se da bi ovaj token mogao da generiše čak 10x ili 100x povraćaj ulaganja - posebno u oktobru, uz podršku renomirane platforme za kripto vesti Cryptonews na YouTube-u.

Posetite Flockerz

(Telegraf.rs/PR)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA