Cena Shiba Inu skače za 20%, Brett i Pepe takođe rastu – Da li je vreme za kupovinu meme kriptovaluta?

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Tržište meme kriptovaluta se ponovo zagreva, a Shiba Inu (SHIB) beleži skok cene od 20% u poslednja 24 sata. Nisu zaostali ni BRETT i Pepe (PEPE), inspirisani Boy’s Club-om, koji takođe beleže impresivne dobitke.

Moćni Shiba Inu ponovo raste

SHIB je trenutno u naletu. U poslednjih 24 sata cena mu je porasla, trenutno se trguje na nivou od 0.0000191 dolara.

Takođe je zabeleženo 1,3 milijarde dolara u spot trgovanju – što ga čini drugom najtrgovanijom meme kriptovalutom, odmah iza Dogecoin-a (DOGE).

Ali nije samo cena SHIB-a ono što privlači pažnju. Otvoreni interes za ovaj token je skočio za 78%, dostigavši 29,5 miliona dolara.

Šta pokreće sav ovaj entuzijazam?

Jedan od mogućih faktora je dnevno povećanje SHIB-ove stope spaljivanja za više od 33.000%, pri čemu je gotovo 2 milijarde tokena poslato na nepostojeću adresu.

Cilj ovog sistema spaljivanja je smanjenje cirkulišuće ponude SHIB-a. Programeri ozbiljno pristupaju ovom sistemu – već je spaljeno preko 410 biliona SHIB tokena.

To znači da je u opticaju ostalo nešto više od 583 biliona tokena.

Pored toga, Shiba Inu-ovo Layer-2 rešenje za skaliranje, Shibarium, i dalje pokazuje dobre rezultate. Nedavno je prešao granicu od 7 miliona blokova i obradio ukupno 418 miliona transakcija.

BRETT i PEPE profitiraju od rasta na tržištu meme kriptovaluta

Shiba Inu nije jedina meme kriptovaluta koji beleži rast danas. Brett i Pepe takođe ostvaruju impresivne dobitke. BRETT je porastao za 15% u poslednja 24 sata, trenutno se trguje na 0,103 dolara.

Nije samo cena BRETT-a u porastu – spot obim trgovine porastao je za 86% u odnosu na jučerašnji dan. U međuvremenu, PEPE pravi ozbiljnu konkurenciju Shiba Inu-u, sa skokom od 18% koji je podigao cenu na 0,0000102 dolara. Ovaj rast je doveo PEPE-ovu tržišnu kapitalizaciju na 4,3 milijarde dolara.

Sa 1,2 milijarde dolara u spot trgovanju, jasno je da se trgovci vraćaju ovoj zabavnoj kriptovaluti.

Zašto toliki optimizam?

Čini se da se spekulativna energija vraća i donosi sa sobom trgovce.

Tržište meme kriptovaluta poraslo je za 10 milijardi dolara samo u poslednjoj nedelji, a s obzirom na tradicionalno optimističan mesec „Uptober“, moglo bi biti još uzbudljivih trenutaka.

Međutim, kako znamo, meme kriptovalute mogu isto tako brzo pasti. Ali za sada, SHIB, BRETT i PEPE uživaju u impresivnim dobitcima ulazeći u vikend. Da li je Pepe Unchained sledeća meme kriptovaluta koja će rasti nakon što je prikupila 15,5 miliona dolara?

Još jedan projekat sa temom žabe želi da se pridruži ovom rastu: Pepe Unchained (PEPU). Ova Layer-2 meme kriptovaluta poslednjih meseci privlači pažnju zahvaljujući impresivnoj pretprodaji od 15,5 miliona dolara. Pepe Unchained gradi sopstveni blockchain, obećavajući brže i jeftinije transakcije. Njegov glavni cilj je da ponudi ljubiteljima meme kriptovaluta bolje iskustvo trgovanja.

Prema whitepaper-u Pepe Unchained-a, „Pepe Chain“ će biti 100 puta brži od Ethereum-a. Sa povratkom manije za meme kriptovalutama, ova nova kriptovaluta bi mogla imati koristi od sve te pažnje. Pepe Unchained sada ima veliku zajednicu na Twitter-u i Telegram-u.

Projekat je takođe predstavljen na mnogim vodećim kripto rang listama, uključujući CoinSniper i ICOBench. Influenceri poput Austina Hiltona su takođe govorili o PEPU-u. Svi ovi faktori ukazuju na to da je Pepe Unchained u dobroj poziciji za uspeh nakon završetka pretprodaje.

Trenutno investitori mogu još uvek kupiti PEPU tokene po ceni od 0,00986 dolara u pretprodaji. Ta cena će se ponovo povećati za jedan dan kada počne sledeća faza.

Dakle, dok su etablirane kriptovalute poput SHIB-a, BRETT-a i PEPE-a u centru pažnje, Pepe Unchained bi mogao biti sledeći koji će im se pridružiti.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA