Poslednja šansa! Meme Games se ulistava na DEX listu 10.9.2024. u 10 sati

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Utorak, 10. septembar 2024. – Pariz je spektakularno priveo Paraolimpijske igre. U svetu Web3, olimpijski token The Meme Games uskoro će ući u sopstvenu trku za zaradom kada izađe u javnost.

Investitori koji žele da obezbede $MGMES tokene po povoljnim uslovima pre prodaje imaju još malo vremena da to učine preko zvaničnog sajta za pretprodaju. Takođe, svaki peti kupac automatski dobija 25% dodatnih tokena na svoju investiciju pre nego što The Meme Games token postane dostupan za kupovinu i preuzimanje 10.9.2024. u 10:00 UTC.

Degens je proglasio $MGMES zvaničnim mem koinom Olimpijskih igara u Parizu, zahvaljujući jedinstvenim avatarima sportista koji simbolizuju neke od najpoznatijih mem koina u kratkoj istoriji Web3 sveta.

Tokom leta, The Meme Games tokeni su već uspešno prikupili 100.000 dolara u roku od nekoliko minuta od lansiranja. Za to vreme su investitori hrlili da zgrabe „koin leta“. Sada je pretprodaja na samom kraju, sa skoro pola miliona dolara prikupljenih od prodaje tokena.

Poslednji dan za $MGMES - Trka i bonus nagrade za učesnike!

Zahtev za tokenom završava se u utorak, 10. septembra, nakon čega će $MGMES biti dostupan na decentralizovanim razmenama (DEX) istog dana. Glavna atrakcija The Meme Games je njihov ključni događaj, odnosno trka na 169 metara, koja svima daje 20% šanse za pobedu.

Kripto Foto: Promo

Da biste učestvovali u trci, dovoljno je da kupite tokene preko The Meme Games stranice za pretprodaju i izaberete jedan od pet avatara inspirisanih popularnim projektima meme koina: Dogecoin ($DOGE), Pepe ($PEPE), DogWifHat ($WIF), Brett ($BRETT) ili Turbo ($TURBO). Svaki avatar ima jednake šanse za pobedu.

Ako pobedi avatar koji kupac odabere, dobiće dodatnih 25% $MGMES tokena kao nagradu prilikom prve kupovine.

MGMES token- Poslednja šansa za kupovinu sa 20% bonusa i Olimpijskim web3 iskustvom!

MGMES token se trenutno nudi za pretprodaju na zvaničnom sajtu po fiksnoj ceni od 0,00945 dolara. Sa manje od 24 sata preostalo do isteka, investitori i dalje imaju priliku da zgrabe 10.000 dolara MGMES tokena za samo 94,50 dolara, pre nego što počne distribucija tokena i listing na decentralizovanim berzama.

Kripto Foto: Promo

Svaki kupac koji obezbedi 10.000 MGMES tokena ima 20% šanse da automatski dobije dodatnih 2.500 MGMES tokena ubrzo nakon što se transakcija završi. Kupovine se mogu ponoviti koliko god puta žele, bez minimalnih ograničenja, čime se povećava mogućnost osvajanja dodatnih bonus tokena.

Ova igra, koja je zasnovana na Web3 tehnologiji, nasleđuje duh slot mašina i ruleta. Upotpunjena je olimpijskim i klasičnim mem temama, što je izazvalo oduševljenje među fanovima Web3. Istovremeno, nudi i veće šanse za povraćaj ulaganja i predstavlja simbolizovani suvenir sa Olimpijskih igara.

Posetite The Meme Games

MGMES token spreman za pokretanje na DEX-u - uživajte u API od 442% pre smanjenja

Pretprodaja MGMES tokena odvijala se paralelno sa ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon ceremonije zatvaranja Paraolimpijskih igara, token će postati dostupan na decentralizovanim berzama 10. septembra.

Kripto Foto: Promo

Za investitore koji žele da maksimiziraju potencijalni profit, sada je vreme da investiraju sa impresivnih 442% API. Ovaj procenat može varirati i opadati kako se broj investitora povećava. To znači da oni koji ulažu veće iznose sada mogu značajno povećati svoju zaradu, delujući brzinom svetskog šampiona Useina Bolta.

Opcija za ulaganje je dostupna na Ethereum blok lancu, koji podržava MGMES token, a pametne ugovore su revidirali SolidProof i Coinsult. Dobit od pretprodajnih događaja i događaja The Meme Games može se bezbedno uložiti u ove verifikovane pametne ugovore.

Sve ukazuje na činjenicu da bi MGMES token mogao postati sledeći mem koin sa potencijalom za 10 puta veći rast.

Posetite The Meme Games

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA