Da li Vitalik Buterin finansira Pepe Unchained dok tržište skaliranja raste?

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Novi Pepe prikupio 12,5 miliona dolara u pretprodaji

Iako se Vitalik Buterin povlači iz investicija u Layer 2 projekte, ovaj sektor se daleko od smirivanja. Novi Ethereum Layer 2 projekat, Pepe Unchained ($PEPU), nedavno je premašio 12,5 miliona dolara u toku svoje pretprodaje.

Za nešto više od tri meseca, Pepe Unchained se brzo etablirao kao rešenje za trenutne probleme vezane za vlasništvo Pepe tokena i postaje ozbiljan konkurent na tržištu meme kriptovaluta. Ono što je još važnije, njegova Layer 2 rešenja oblikuju se kao potencijalna platforma za lansiranje meme kriptovalute koja bi mogla nadmašiti konkurente poput Solanine Pump.fun i Tronovog SunPump-a.

Priliv kapitala u ovaj projekat ne prestaje, a investitori i posmatrači tržišta s nestrpljenjem iščekuju njegovo predstavljanje. Ovaj entuzijazam postaje još značajniji jer bi lansiranje moglo da se poklopi sa potencijalnim oporavkom tržišta u četvrtom kvartalu.

Zahvaljujući značajnoj podršci velikih investitora, cena $PEPU tokena je porasla od početka pretprodaje. Trenutno je cena $PEPU tokena 0,0096126 dolara, ali se očekuje da poraste na 0,009651 dolara za manje od dva dana, kako se pretprodaja približava kraju.

Potencijalni investitori bi trebalo brzo da reaguju dok $PEPU još uvek može da se kupi po sniženoj ceni. Nakon završetka pretprodaje, biće sve teže nabaviti $PEPU po trenutnoj ceni.

Vitalik Buterin podržava projekte koji su „vredni“ kroz donacije

Vitalik Buterin je nedavno najavio da neće ulagati u Layer 2 projekte u dogledno vreme, što je izjavio ubrzo nakon što je prebacio 1,28 miliona Starknet ($STRK) tokena – tada vrednih oko 470.000 dolara – u svoj novčanik.

Očekuje se da će ti povučeni tokeni biti usmereni ka „podržavanju javnih dobara unutar Ethereum ekosistema ili širim humanitarnim ciljevima“, kako je Buterin otkrio u nedavnoj izjavi.

Naglasio je da planira da sredstva ulaže isključivo u projekte za koje veruje da su nedovoljno cenjeni, i to kroz donacije, a ne investicije.

Iako Buterinove motivacije prevazilaze finansijski dobitak, obični investitori bi trebalo da obrate pažnju na jedno važno upozorenje: ignorisanje rastućeg Layer 2 sektora moglo bi biti ogromna greška.

Od 2024. godine, ukupna vrednost zaključana (TVL) u Layer 2 rešenjima iznosi 33,29 milijardi dolara, dok vodeći L2 projekti na Ethereumu drže tržišnu vrednost od 17,1 milijardi dolara. Ova procena predstavlja samo vrh ledenog brega; VanEck predviđa da bi L2 tržište moglo prerasti u industriju vrednu bilion dolara u narednih pet godina.

Za one koji žele da ostanu ispred, sada je vreme da iskoriste rastući Layer 2 prostor, jer on predstavlja ključnu priliku za značajne dobitke u narednim godinama.

Pepe Unchained: Podrška nečemu što je zaista vredno

Meme kriptovalute su tu da ostanu. Oni nude osvežavajuću promenu u svetu kriptovaluta, koji često može biti previše složen.

Oni donose dozu zabave u ozbiljan prostor, baš kao što memeovi u internet kulturi pružaju humoristički predah od stalnih vesti i važnih ažuriranja.

U svetu kriptovaluta, ikone poput $PEPE i Dogecoina ($DOGE) postale su simboli ove bezbrižne zabave, u kontrastu sa ezoteričnijim aspektima industrije.

Međutim, za ove meme kriptovalute, posebno one poput $PEPE, vezanost za Ethereum nosi izazove. Visoke naknade za gas i problemi sa skalabilnošću smanjuju užitak posedovanja ovih tokena.

Layer 2 rešenja postaju sve vrednija jer rešavaju ove probleme skaliranja koje Ethereum ne može rešiti sam, čak ni nakon uvođenja šardinga u okviru Ethereum 2.0 unapređenja.

Tu na scenu stupa Pepe Unchained Layer 2, koji obećava transformaciju iskustva vlasništva nad meme kriptovalutama nudeći znatno brže transakcije i niže naknade – počevši od $PEPU.

Biće opremljen sopstvenim blok explorer-om, prilagođenom decentralizovanom berzom (DEX), i besprekornim povezivanjem lanaca.

Nakon lansiranja, mogao bi postati lanac koji podržava Pepe verzije $DOGE, Shiba Inu ($SHIB), Floki ($FLOKI) i drugih meme kriptovaluta.

Ako Vitalik Buterin podržava nešto vredno, šta bi moglo biti vrednije od isticanja zabavne i razigrane strane kripta kroz meme kriptovalute?

Pepe Unchained se sprema da postane vodeća platforma za lansiranje tokena koji unose humor i živost u industriju – i to dok omogućava jeftinije i brže transakcije.

Ako niste deo ove uzbudljive budućnosti za meme kriptovalute, pridružite se pretprodaji dok je $PEPU još uvek dostupan po sniženoj ceni. Posetite zvanični sajt Pepe Unchained-a, povežite svoj novčanik i kupite $PEPU koristeći ETH, USDT ili BNB. Takođe se prihvataju i plaćanja kreditnim karticama.

Pametni ugovor Pepe Unchained-a je prošao potpunu reviziju od strane Coinsult-a i SolidProof-a, bez identifikovanih kritičnih problema u kodu.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA