Mega Dice pretprodaja uskoro se zatvara - Investitori kupuju DICE tokene po niskoj ceni

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

GameFi tokeni često budu zanemareni, osim ako projekti koje podržavaju ne uspeju da privuku snažnu zajednicu. Ovo može biti razlog zbog kojeg je Mega Dice zabeležila uspešnu pretprodaju otkako je tim najavio projekat pre nekoliko meseci.

Sa iščekivanim lansiranjem koje se bliži, čini se da su investitori krenuli u kupovinu, nadajući se da će nabaviti DICE token po sniženoj ceni.

Mega Dice i DICE Token

Kada su u pitanju kripto kazina, Mega Dice je jedan od vodećih izbora koje bi danas svaki zaljubljenik u kockanje uzeo u obzir. Iako je lansirana 2023. godine, platforma je brzo postala popularna i konkurentna nekim već dobro uspostavljenim entitetima u industriji.

Trenutno platforma broji preko 50.000+ igrača, od kojih je više od 10.000 aktivno mesečno. Takođe, na platformi se beleži preko 50 miliona dolara mesečnih opklada, što je pozicionira kao kazino sa visokim ulozima.

DICE token će biti domaći token za čitav Mega Dice ekosistem i podržavaće njegov dalji rast. Od ukupne ponude od 420 miliona tokena, 35% je alocirano za pretprodaju, što znači da će veliki broj investitora moći da nabavi DICE token pre nego što bude pušten po znatno višoj ceni na listingu.

Međutim, DICE neće biti samo token za plaćanje — programeri su obezbedili nekoliko pogodnosti za držaoce tokena kako bi podstakli potencijalne kupce. Biće dostupne dnevne nagrade za vlasnike tokena na osnovu performansi kazina. Takođe će biti dostupni ograničeni NFT-ovi za vlasnike DICE tokena, koji će se moći koristiti za posebne privilegije i nagrade u kazinu, iako programeri još nisu precizirali šta bi to tačno moglo biti.

Investitori će takođe imati priliku da uživaju u ranim bonusima i zarade kroz program preporuka, što je učinilo DICE privlačnom investicionom opcijom.

Token će biti listiran na glavnim berzama, što će mu obezbediti veću pristupačnost i domet na tržištu, što će na kraju doprineti njegovom dugoročnom rastu.

Vodeći sajtovi i influenseri takođe su podržali projekat od početka pretprodaje, a jedan od njih je Majkl Rubel. U jednom od svojih videa o pretprodaji DICE tokena, YouTuber je izjavio da je optimističan u pogledu projekta i njegovog potencijala za rast.

Airdrop i Staking

Među ostalim razlozima, dva su posebno privukla pažnju investitora za ulaganje u trenutnu pretprodaju. Prvi je masivan airdrop sa nagradama od preko 2.250.000 dolara, gde učesnici imaju priliku da osvoje značajan deo nagrada interakcijom sa platformom. Ove nagrade, isplaćene u DICE tokenima, podeljene su na tri sezone, svaka sa po 750.000 dolara airdropa.

U Sezoni 1, učesnici mogu da se kvalifikuju dostizanjem opklada u iznosu od 5.000 dolara u roku od 21 dan, čime otključavaju retroaktivne nagrade. Sezona 2 nudi slične uslove, omogućavajući korisnicima da se klade sa bilo kojom kriptovalutom od pretprodaje do lansiranja tokena. Sezona 3 nastavlja ovaj trend, zahtevajući isti obim opklada u roku od 21 dana kako bi se ostvarile nagrade.

Staking je drugi razlog zbog kojeg mnogi žele da budu među prvim ulagačima u projekat. Sa visokom godišnjom kamatnom stopom (APY) koja je ekskluzivna za kupce u pretprodaji, staking nagrade znače pasivni prihod za svakog vlasnika, čak i dok vrednost tokena raste tokom pretprodaje.

Sa projektom koji je na poslednjim danima pred lansiranje, uskoro se očekuje veliki porast kupovina u pretprodaji, što znači da će oni koji zakasne verovatno propustiti priliku da nabave DICE tokene po sniženoj ceni. Zvanični Twitter nalog Mega Dice tokena takođe je najavio da je vreme za kupovinu DICE tokena po najnižoj ceni gotovo isteklo.

Kako kupiti DICE tokene iz pretprodaje

Evo koraka koje treba slediti za investiranje u Mega Dice pretprodaju:

  1. Korak – Izaberite novčanik: Postavite kompatibilan Solana novčanik, kao što su Phantom, Solflare ili Trust Wallet.
  2. Korak – Finansirajte novčanik: Kupite SOL (Solana) sa menjačnice i prenesite ga u svoj novčanik.
  3. Korak – Povežite novčanik sa sajtom: Posetite zvanični sajt Mega Dice pretprodaje i pronađite polje za pretprodaju kako biste povezali svoj Solana novčanik.
  4. Korak – Završite kupovinu: Unesite količinu DICE tokena koju želite da kupite koristeći SOL i završite transakciju.
  5. Korak – Stakujte tokene: Nakon kupovine DICE tokena, stavite ih na staking kako biste uživali u visokim APY povratima.

Za više informacija o projektu i njegovim razvojnim planovima, pratite njihove zvanične kanale na društvenim mrežama na Twitteru i Telegramu.

Posetite Mega Dice Token

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA