Preuzimanja kripto igre Shiba Shootout beleže rast dok pretprodaja tokena dostiže prekretnicu od milion dolara

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

S obzirom na nedavni porast popularnosti i medijsku pažnju koju Shiba Shootout dobija, postoji velika mogućnost da projekat doživi ogromnu potražnju, potencijalno okončavajući svoju pretprodaju mnogo ranije nego što je zajednica prvobitno očekivala.

Mesec dana nakon lansiranja glavne igre, pretprodaja Shiba Shootout-a je naglo ubrzala tempo, zahvaljujući nedavnom dostizanju prekretnice od 1 milion dolara, što je izazvalo pažnju širom prostora za meme kriptovalute.

Kako se dalji razvoj igre ubrzano nastavlja, a dodatni podsticaji za rane učesnike nastavljaju da privlače pažnju, cilj pretprodaje mogao bi biti postignut brže nego što se očekivalo.

Prelazak prekretnice od 1 milion dolara izaziva porast potražnje

U trenutku pisanja, Shiba Shootout je prikupio preko 1,05 miliona dolara i čini se da privlači sve više investitora brzim tempom. To može biti rezultat nedavne medijske pažnje koju je projekat privukao, s vestima koje su postale viralne unutar prostora za pretprodaju meme kriptovaluta.

Projekat je neko vreme stagnirao na oko 700 hiljada dolara, pre nego što su developeri pojačali razvoj i najavili ažuriranja koja su stvorila uzbuđenje među investitorima.

Sledeći cilj za trenutnu fazu pretprodaje postavljen je na oko 1,79 miliona dolara, a mnogi očekuju da bi ovaj cilj mogao biti postignut u narednih nekoliko dana.

Društveni kanali Shiba Shootout-a takođe su nedavno privukli nekoliko novih aktivnih pratilaca, što bi moglo biti jedan od razloga zašto je pretprodaja uspela da dostigne prekretnicu od 1 milion dolara tako brzo.

Investitori su prešli sa jednostavnog praćenja i angažovanja sa sadržajem koji tim objavljuje na aktivnije učestvovanje putem komentara, pa čak i objavljivanja o projektu i njegovim ponudama.

Projekat je auditovan od strane SolidProof-a i ima jaku tokenomiju usmerenu na održavanje rasta ekosistema i nakon zvaničnog lansiranja.

Trideset pet procenata ukupne ponude planirano je da se distribuira tokom pretprodaje, što će osigurati da token ostane pod kontrolom svoje zajednice čak i nakon što postane dostupan na berzama.

P2E igra Shiba Sharpshooter beleži porast preuzimanja

U skladu sa svojim planom, projekat Shiba Shootout je lansirao svoju zvaničnu igru - Shiba Sharpshooter, koja je dobro prihvaćena od strane publike od samog početka. Igrači i investitori su brzo reagovali na Twitter-u i podelili svoje uzbuđenje online.

Tema Shiba Sharpshooter-a kombinuje Divlji zapad sa Shiba Inu memeom, što je veoma privlačno za publiku koja voli meme kriptovalute.

Inovativan pristup projekta, koji postavlja legendarnog psa u Play-to-Earn (P2E) borbeni okruženje Divljeg zapada, najviše je očarao kripto zajednicu.

Dizajnirana da privuče i kripto entuzijaste i ljubitelje memeova, Shiba Sharpshooter je sada dostupna na Google Play Store-u i App Store-u, gde igrači mogu da se upuste u dramatične dvoboje, gde su vreme i preciznost ključni.

Sama igra je smeštena u autentično okruženje kaubojskog sela, gde oštri strelci treba da čekaju pravi trenutak i prvi povuku okidač.

Oni koji pobede dobijaju nagrade u obliku SHIBASHOOT tokena, koji je matični token projekta. Trenutno u drugoj fazi svog trofaznog roadmapa, projekat verovatno planira lansiranje tokena na DEX-ovima i CEX-ovima čim se završi pretprodaja.

Staking, lutrije i Posse nagrade

Jedan od mnogih elemenata koji privlače investitore na projekat Shiba Shootout mogao bi biti njegov velikodušni staking program. Sa inicijalnim APY stopama koje prelaze 800%, rani investitori su pohrlili na platformu kako bi iskoristili ove visoke prinose.

Ova staking prilika omogućava korisnicima da značajno povećaju svoje SHIBASHOOT tokene dok je projekat još u ranoj fazi, nudeći unosan podsticaj za one koji žele da maksimiziraju svoje investicije.

Projekat je takođe uveo Lucky Lasso Lutrije, funkciju koja omogućava učesnicima da kupuju tikete koristeći SHIBASHOOT tokene za šansu da osvoje značajne kripto nagrade. Deo prihoda od ovih lutrija ide u podršku humanitarnim inicijativama, čineći ovu funkciju ne samo uzbudljivom za učesnike, već i korisnom za širu zajednicu.

Međutim, najviše istaknuta funkcija koja je privukla veliku pažnju među članovima zajednice je Posse Rewards program.

Dana 20. avgusta, tim je objavio da je Posse Rewards zvanično pokrenut na njihovom Twitter kanalu, gde je svaki investitor imao priliku da uživa u nagradi od 5% na svakog od svojih preporuka jednostavnim povezivanjem novčanika i deljenjem svog jedinstvenog koda.

Ova inicijativa je podstakla rast zajednice nagrađivanjem i preporučitelja i novih članova bonus tokenima, povećavajući angažovanje unutar zajednice oko projekta Shiba Shootout.

S obzirom na nedavni porast popularnosti i medijsku pažnju koju Shiba Shootout dobija, postoji velika mogućnost da projekat doživi ogromnu potražnju, potencijalno okončavajući svoju pretprodaju mnogo ranije nego što je zajednica prvobitno očekivala.

Za više informacija i praćenje razvoja projekta, pratite njihove kanale na društvenim mrežama na Twitter-u i Telegram-u. Takođe možete posetiti Shiba Shootout web stranicu.

Posetite Shiba Shootout

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA