Nova pretprodaja meme kriptovalute The Meme Games uskoro se završava, datum DEX listinga 10. septembar

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

The Meme Games nudi jedinstvenu perspektivu na pretprodaju meme kriptovaluta. Kroz gamifikaciju, zanimljive memeove i staking, može postati pogodno ulaganje kako za kratkoročne, tako i za dugoročne trgovce.

Povezujući svoju pretprodaju sa Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, i gamifikujući je kako bi privukao pažnju unutar blockchain zajednice, The Meme Games je bio uspešan od prvog dana.

Kraj pretprodaje meme kriptovalute je zakazan za 8. septembar, a DEX listing će uslediti dva dana kasnije, 10. septembra. Do sada je projekat prikupio više od 407 hiljada dolara. Dok gamifikovana pretprodaja tokena privlači mnogo pažnje iz kripto zajednice, postavlja se pitanje hoće li token rasti nakon što stigne na berze?

Šta je The Meme Games?

The Meme Games (MGMES) je projekat meme kriptovalute osmišljen da iskoristi Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu i omogući investitorima da imaju svoju sportsku manifestaciju unutar blockchain arene.

Pored standardnih prednosti investiranja u pretprodaju, kao što je prilika da se uđe rano, The Meme Games je uveo element igre u celu priču.

Investitori u pretprodaji takođe mogu podržati meme sportiste. Ovi sportisti potom učestvuju u trci od 169 metara. Meme sportista koji pobedi donosi investitoru koji ga je podržao bonus od 25%.

Ovakav pristup gamifikaciji pretprodaje je nov. Međutim, The Meme Games nije odustao od standardnih staking pogodnosti, omogućavajući investitorima u pretprodaji da dodatno povećaju svoje dobitke.

Upoznajte Meme sportiste – maskote vrhunskih meme kriptovaluta

The Meme Games teži viralnosti kroz svoju povezanost sa Olimpijadom 2024. godine i meme maskote koje je izabrao.

Postoji pet meme sportista, svi su maskote vrhunskih meme kriptovaluta.

Prvi je Pepe, koji je u zvaničnom whitepaper-u opisan kao vrhunski gimnastičar koji može koristiti svoje amfibijske sposobnosti da učestvuje u skoku u dalj.

S Dogecoinom (DOGE), igrači upoznaju najstarijeg igrača, koji i dalje može stići do cilja zahvaljujući svojim četvoronožnim prednostima.

Brett je takođe uključen, donoseći nemačke vrednosti usmerenosti ka cilju i takmičarski duh koji pruža uzbuđenje.

Nedavno objavljeni dogwifhat je takođe deo ekosistema. Opisan je kao zabavan lik koji je uvek spreman da uhvati najnovije trendove, a ovaj meme sportista je posebno simpatičan.

Na kraju, tu je Turbo, koji predstavlja Italiju. Turbo je opisan kao šampion na duge staze spreman da probije sve prepreke kako bi stigao do cilja.

Ove meme maskote su ključne za generisanje dodatnih nagrada za investitore u pretprodaji. Pored toga, igraju ključnu ulogu u stvaranju zapaženih memeova, jer su Olimpijske igre u Parizu od početka bile izvor kontroverzi.

Od drag performansa koji ističe „Poslednju večeru“ do nedavne kontroverze Imane Khelif u vezi sa rodnim identitetom, pa čak i do mučnih mera koje su organizatori Olimpijade preduzeli kako bi sprečili sportiste da se međusobno druže, sve je na neki način memifikovano od strane The Meme Games.

Ovo stvara komičnu atmosferu unutar ekosistema, koja bi mogla da podstakne veće angažovanje i stvori dugoročnu relevantnost za The Meme Games.

Tokenomija The Meme Games

The Meme Games je izabrao model tokenomije sličan onima koje smo već videli. Većina ukupne ponude je dodeljena pretprodaji, a ostatak je dodeljen zadacima stabilizacije ekosistema The Meme Games-a. Evo pregleda tokenomije:

  • 38% je za pretprodaju
  • 17,7% je za fondove projekta
  • 10% je za staking
  • 9,3% je za dobitke u igrama
  • 10% je za likvidnost
  • 15% je za marketing

Da li je The Meme Games dobra investicija?

The Meme Games nudi jedinstvenu perspektivu na pretprodaju meme kriptovaluta. Kroz gamifikaciju, zanimljive memeove i staking, može postati pogodno ulaganje kako za kratkoročne, tako i za dugoročne trgovce.

Pored toga, sa pretprodajom koja se odvija paralelno sa Olimpijadom, ova meme kriptovaluta može steći viralnost kroz različite faktore.

YouTuberi poput Cryptonews-a su pohvalili jedinstvenost projekta, navodeći da bi mogao imati potencijal od 100x.

Jacob Crypto Bury, istaknuti kripto analitičar sa preko 42 hiljade pratilaca na YouTube-u, dodao je The Meme Games na svoju listu top 6 meme kriptovaluta za investiranje.

Sve u svemu, većina analitičara je dala pozitivno mišljenje o tome kako bi The Meme Games mogao da se ponaša nakon što se njegova pretprodaja završi.

Ipak, važno je uzeti u obzir istorijske faktore za meme kriptovalute prilikom izrade ispravne prognoze cene za The Meme Games. Projekat je suštinski gamifikovao pretprodaju, a za dugoročnu upotrebu oslanja se na viralnost na društvenim mrežama.

Iako su trenutni memeovi privlačni i pokazuju mnogo toga o marketinškom potencijalu The Meme Games-a, investitori bi trebalo da prate i druge slučajeve upotrebe koji bi mogli proizaći iz ekosistema.

Takođe možete posetiti The Meme Games, Twitter i Telegram.

Posetite The Meme Games

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA