Kupite meme koine po sniženim cenama - Crypto All-Stars prikuplja 900000 dolara u pretprodaji

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

U ponedeljak, 2. septembra 2024, Crypto All-Stars (STARS) privlači pažnju medija tokom svoje pretprodaje, prikupivši više od 900.000 dolara za samo tri nedelje.

Kako meme koini nastavljaju da doživljavaju produženi pad, investitori traže alternativne načine za profit umesto da ostave svoje fondove neaktivnim.

Nova kriptovaluta Crypto All-Stars pruža takvu priliku. Predstavlja prvu sveobuhvatnu platformu za ulaganje vodećih meme koina kao što su Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) i PepeCoin (PEPECOIN).

Korisnici mogu udružiti ova sredstva preko platforme i zaraditi nagrade u izvornom tokenu projekta, STARS.

Pored novog pristupa ulaganju meme koina, atraktivne nagrade za ulaganje od STARS tokena sa godišnjim tekućim prinosom (API) od 1,567% takođe privlače mnoge investitore.

Ovo je dovelo do ubrzanog finansiranja, podižući cenu STARS tokena na 0,0014191 dolara. Kako se projekat približava svom cilju od milion dolara ove nedelje, predviđa se da će se cena dalje povećati na 0,001424800 dolara.

Sezona izazova za Bitcoin - Septembar u minusu, ali svetla budućnost u novembru

Bitcoin ($BTC) je pokazao slabost u septembru. Od 2011. godine, ova kriptovaluta beleži prosečne gubitke tokom avgusta i septembra, pri čemu je septembar imao prosečan pad od 4,41%.

Kripto Foto: Promo

Na osnovu ovog trenda, može se očekivati da će Bitcoin u narednih 29 dana ostvariti skromne ili čak negativne prinose, iako bi poboljšanje tržišnih uslova moglo dovesti do blagih pozitivnih pomaka.

Međutim, predstojeći meseci nude svetlije izglede. Novembar se izdvaja kao najjači mesec za Bitcoin, sa prosečnim prinosom od 36,01%. Oktobar i april su takođe značajni, sa prosečnim prinosima od 26,9% i 30,75%.

Kako Bitcoin oscilira, tako osciliraju i altcoini, čineći njegove performanse pouzdanim barometrom za čitavo kripto tržište.

U slučaju da bitkoin zabeleži značajan rast u četvrtom kvartalu, meme koini bi mogli da dožive desetostruko povećanje, što je već viđeno ranije ove godine.

Kako će meme koini nadmašiti Bitcoin u 2024. godini?

Godine 2024. meme koini su zauzeli centralno mesto u svetu kriptovaluta, a cene nekih tokena su daleko nadmašile prinose Bitcoina. Na primer, Turbo (TURBO) se vratio više od 22 puta u poređenju sa Bitcoin od početka godine. Dok je Bitcoin ostvario respektabilnih 32,97% prinosa, TURBO je skočio na neverovatnih 747,84%, uprkos padu u junu. Na svom vrhuncu u maju, dobici TURBO-a premašili su 2.000%, u oštrom kontrastu sa prinosom Bitcoin-a od 28%.

Kripto Foto: Promo

Ovakvi prinosi mogu značajno da promene bogatstvo u kripto industriji. Pri tome pronalaženje pravog tokena može pretvoriti nekoliko hiljada dolara u potencijalno milione tokom bull run-a. Ovo naglašava važnost kupovine tokom pada tržišta, kada su cene pristupačnije.

S obzirom da se naredna bull runda možda približava, investitori imaju priliku da dodatno povećaju svoje prinose ulaganjem u meme koine. Novi kripto projekat Crypto All-Stars nudi inovativno rešenje kroz svoju jedinstvenu investicionu platformu, MemeVault. MemeVault omogućava investitorima da prikupljaju različite meme koine. U obzir ulaze SHIB, DOGE, PEPECOIN, BRETT, FLOKI, MOG, TOSHI, LAIDS, COK, BONK i TURBO u okviru jedne platforme, gde mogu da zarade STARS tokene.

Maksimizirajte povrate i osigurajte dugoročnu dobit sa STARS tokenom

Crypto All-Stars token, STARS, ima dvostruku ulogu. Služi kao nagradna valuta za MemeVault učesnike i omogućava korisnicima pristup većim prinosima. Držanje STARS tokena, bilo kroz investicionu zaradu ili kupovinom tokom pretprodaje, može dovesti do dodatnih nagrada. Veći broj STARS tokena povećava potencijalni povraćaj, uz mogućnost da utrostručite vaše dobitke.

Kripto Foto: Promo

Za kripto investitore, ovo stvara snažnu motivaciju da drže STARS na duži rok, što može dovesti do povećanja vrednosti tokena. Ovaj trend je već vidljiv, sa više od 73% ukupne ponude STARS tokena. To znači da je oko 471 milion tokena trenutno zaključano u platformi za ulaganje za nagrade.

Dakle, investitori imaju priliku da profitiraju ne samo od povećanja vrednosti svojih meme koina, već i od dodatnih nagrada kroz ulaganje na platformi Crypto All-Stars MemeVault. Ekosistem je dizajniran da podstakne dugotrajno držanje i akumulaciju STARS tokena, nudeći potencijalne povrate do 10x. Jacob Crypto Buri, poznati kripto jutjuber sa preko 42.000 pretplatnika, podržava ovu bikovsku projekciju na svom kanalu, praveći hrabro predviđanje za STARS tokene.

Posetite Crypto All-Stars

Septembar je idealno vreme za ulaganje u meme koine - Iskoristite priliku sa Crypto All-Stars!

S obzirom na trenutni pad cena mem koina, sada je idealno vreme za ulaganje, a Crypto All-Stars je odličan izbor za vašu investiciju.

Kripto Foto: Promo

Septembar će biti ključan za sve investitore koji žele da iskoriste priliku da dobiju meme koine po povoljnim cenama, dok su one još uvek ispod svojih najviših vrednosti. Oni koji nastave da ulažu u ovim uslovima mogli bi da vide značajne dobitke kada tržište počne da raste u oktobru i novembru. Pored toga, ulaganje u ove koine preko Crypto All-Stars MemeVault-a može doneti još veći povraćaj.

Ako još uvek niste kupili STARS tokene tokom pretprodaje, posetite veb lokaciju Crypto All-Stars da biste povezali svoj novčanik i razmenili ETH, BNB ili USDT za STARS tokene. Sajt takođe omogućava plaćanje kreditnom karticom putem bezbednog i jednostavnog vidžeta.

Crypto All-Stars pametni ugovor su u potpunosti revidirali Coinsult i SolidProof i nisu pronađeni nikakvi problemi sa integritetom koda.

Pridružite se zajednici Crypto All-Stars na Telegramu ili X-u da biste pratili najnovije vesti i razvoj projekta.

Imajući sve ove informacije na umu, treba razmisliti da li ste i dalje spremni za dodatne gubitke ili ste odlučili da investirate u mogućnost značajnih dobitaka sa MemeVaultom.

Posetite Crypto All-Stars

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA