Crypto All-Stars spreman da predvodi meme kriptovalute nakon što je pretprodaja premašila 750.000 dolara

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Crypto All-Stars prikupio je 750.000 dolara i spreman je da preoblikuje staking meme kriptovaluta.

Uzbuđenje oko meme kriptovaluta raste, a trgovci se okreću ka Crypto All-Stars (STARS) kao raznovrsnoj opciji u sektoru. Projekat trenutno prolazi kroz pretprodaju, koja je prikupila 750.000 dolara. Crypto All-Stars će biti prvi objedinjeni staking protokol za meme kriptovaluta. Ovaj koncept će promeniti sve za vlasnike joke tokena.

Opklada na STARS uklanja nagađanje iz trgovanja meme kriptovaluta

meme kriptovalute su poput lutrijskih tiketa – pružaju ogromne prinose, ali su često igra čiste sreće. To je bilo do sada, sve dok se nije pojavio Crypto All-Stars.

Projekat deluje kao infrastrukturna komponenta za meme kriptovalute, što znači da će se koristiti kao operativni deo u sektoru. Zbog toga, on je raznovrsnija opcija u poređenju sa drugim meme kriptovalutama na tržištu, koji su uglavnom bez ikakve koristi i zasnovani na određenoj šali ili trendu.

Dakle, neko se verovatno pita – šta je tačno Crypto All-Stars? Dozvolite nam da objasnimo.

Crypto All-Stars je staking protokol za meme kriptovalute koji omogućava korisnicima da stakuju meme kriptovalute sa bilo kojeg blockchaina. Oslanja se na Ethereum-ov ERC-1155 multi-token standard da olakša ovaj proces i očekuje se da podrži sve vodeće meme projekte, uključujući Dogecoin, Shiba Inu i Pepe.

Crypto All-Stars spreman da predvodi meme kriptovalute nakon što je pretprodaja premašila 750.000 dolara - 1 Po prvi put, vlasnici meme kriptovaluta širom industrije mogu zaraditi novac od svojih tokena bez njihove prodaje. Ovo menja dinamiku tržišta.

Prethodno su morali da prodaju svoje meme kriptovalute da bi ostvarili profit. Sada mogu da ih zaključaju u Crypto All-Stars-ovom “Meme Vault-u” i žive od pasivnog prihoda.

Sa manjim pritiskom na prodaju, cene meme kriptovaluta bi mogle vrtoglavo da porastu. MemeVault još uvek nije lansiran, ali investitori već ostvaruju profit od Crypto All-Stars-a.

Oni to rade putem STARS stakinga, koji je aktivan i trenutno pruža 1.905% godišnjeg prinosa (APY). Međutim, ovaj APY će se smanjivati s vremenom. Velike nagrade su dostupne za one koji prvi stignu.

Crypto All-Stars spreman da predvodi meme kriptovalute nakon što je pretprodaja premašila 750.000 dolara.

Manija za meme kriptovalutama zapalila se na Tron-u i BSC-u

Niko ovo nije očekivao – sezona meme kriptovaluta je počela na Tron-u i BSC-u, a osim ako neko ne provodi 18 sati dnevno pred ekranom, predviđanje ovih trendova meme kriptovaluta je gotovo nemoguće.

Dok su većina maloprodajnih trgovaca bila usmerena na Solana, Ethereum i Base meme kriptovalute, tržište je ponovo učinilo suprotno od onoga što su svi očekivali, sa eksplozijom meme kriptovaluta na Tron-u i BSC-u.

Da bi se zaradilo na ovom tržištu, trgovcima su potrebni vreme, veština i sreća na njihovoj strani. To je recept koji uspeva samo nekolicina.

Ali zato nešto poput Crypto All-Stars-a privlači pažnju svih. U trenucima kada memetička aktivnost raste, Crypto All-Stars će sigurno privući deo te likvidnosti.

Da bi pristupili MemeVault-u, korisnici moraju držati STARS tokene. Što ih više imaju, više mogu zaraditi. Drugim rečima, kako cene tokena podržanih od strane MemeVault-a rastu, tako će rasti i vrednost STARS-a.

Zamislite Crypto All-Stars kao ETF za sve vodeće meme kriptovalute.

I koncept se brzo širi. Jacob Bury sugeriše da ima potencijal da se uveća 10 puta nakon što bude lansiran na berzama.

“To je visokorizična, visokonagrađujuća stvar, ali izgleda prilično kul i možda bismo mogli da vidimo nešto dobro ovde,” rekao je.

Pretprodaja Crypto All-Stars-a obećava najbolju cenu danas

Investiranje u Crypto All-Stars je jednostavno. Pretprodaja prihvata ETH, USDT, BNB i plaćanja bankovnim karticama.

Kada kampanja završi, STARS će biti lansiran na berzama, a investitori iz pretprodaje mogu preuzeti svoje tokene. Projekat je prošao reviziju od strane Solid Proof-a i Coinsult-a.

Pored značajnih investitora i podrške analitičara, revizije pametnih ugovora od strane vodećih firmi za bezbednost potvrđuju legitimnost i dugoročni potencijal projekta.

Za one koji žele da kupe, sada bi moglo biti najbolje vreme. To je zato što se očekuje da će cena tokom pretprodaje rasti kako kampanja bude odmicala, a sledeće povećanje verovatno dolazi kasnije danas.

Za više informacija, posetite Crypto All-Stars pretprodajni sajt ili pratite projekat na X-u i Telegramu.

Posetite Crypto All-Stars

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA