GameFi meme kriptovaluta The Meme Games ($MGMES) blizu $400.000 u pretprodaji - Sledeća velika kriptovaluta?

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

The Meme Games ($MGMES), novi projekat meme kriptovalute, napravio je intrigantan ulazak na tržište i prikupio blizu 400.000 dolara u prvih nekoliko nedelja lansiranja svog ICO-a.

Nazvan sledećom velikom stvari u GameFi sektoru, The Meme Games kombinuje uzbuđenja takmičenja inspirisanog Olimpijskim igrama sa viralnom kulturom memeova kako bi pomogao degen investitorima da optimizuju svoje povrate od samog početka.

U međuvremenu, trenutna pretprodaja je privukla značajnu pažnju u zajednici meme kriptovaluta, privlačeći interes investitora koji žele da ojačaju svoje portfelje sa kriptovalutama visokog prinosa po niskoj ceni.

Posetite The Meme Games

Šta čini The Meme Games jedinstvenom meme kriptovalutom?

Razvijen na Ethereum-u, The Meme Games je inovativan projekat meme kriptovalute koja je izazvala pažnju od ulaska na tržište. Ovaj projekat se razlikuje od svojih konkurenata vezivanjem osnova gaminga za svoju pretprodaju.

Inspirisan direktno takmičarskim duhom Olimpijskih igara, pretprodaja The Meme Games koristi gamifikovani pristup kako bi pružila značajne podsticaje svim kategorijama trgovaca meme kriptovaluta za njihovo angažovanje sa ekosistemom.

Projekat uključuje pet vodećih meme kriptovaluta - Dogecoin, Pepe, Dogwifhat, Brett i Turbo, od kojih svaki predstavlja jednu zemlju na Olimpijadi. Investitori mogu izabrati bilo kog od likova za trku na 169 metara. Ako neki od izabranih "sportista" osvoji zlato, njihovi podržavaoci će imati priliku da osvoje bonus od 25% u tokenima.

Iako se takmiče vodeće meme kriptovalute, njihove zajednice glasno navijaju za svoje favorite, povećavajući angažman ekosistema, pokrećući viralnost na društvenim mrežama i jačajući strast investitora.

Međutim, ishodi trka nisu određeni popularnošću meme sportista niti vibracijama njihovih zajednica. The Meme Games koristi mogućnosti blockchain tehnologije kako bi osigurao da su svi ishodi igara nasumični. Posvećenost projekta transparentnosti, zajedno sa podrškom za višestruke ulaze, u velikoj meri je doprinela velikom pritisku na kupovinu $MGMES-a.

Dopunjujući svoju tehniku pretprodaje zasnovanu na takmičenju je i lukrativna ponuda za staking. Prema The Meme Games, investitori mogu stakirati svoje $MGMES tokene, uključujući one osvojene od izabranih meme likova, kako bi povećali svoje prinose. Rani stakeri mogu zaraditi trocifreni APY, ali kako se više tokena stakira, očekuje se pad nagrade.

The Meme Games je takođe prošao dve velike revizije od strane Coinsult i SolidProof, što naglašava njegov status kao pouzdanog investicionog ekosistema. Takođe, projekat je bio predstavljen na vodećim kripto novinskim portalima kao što su Cryptonomist, Insidebitcoins, Watcher Guru i Cryptonews.

Da li je $MGMES dobra kupovina?

The Meme Games nudi jedan od najbržih načina za investitore da umnože svoje investicije dok uživaju u zabavi koja dolazi sa gamingom. Samim učestvovanjem u pretprodaji i odabirom omiljenih "sportista" u uzbudljivim trkama, investitori mogu diverzifikovati svoje opklade i povećati šanse za dobitak.

Međutim, projekat još uvek nije najavio buduće planove za GameFi, što znači da trenutni gaming ekosistem može trajati samo od početka pretprodaje do njenog kraja. Prema informacijama na web sajtu projekta, pretprodaja tokena će se završiti 8. septembra 2024. godine. Dakle, ostalo je samo ograničeno vreme za one koji žele da iskoriste ovu inovativnu priliku za velike dobitke pre nego što dođe dan listiranja.

Rečeno je da, s obzirom na to da nema ograničenja na minimalnu i maksimalnu količinu $MGMES-a koja se može kupiti, pretprodaja The Meme Games otvara vrata i malim i velikim investitorima, omogućavajući im da lako profitiraju od gamifikovanih podsticaja. Ovaj strateški pristup ne samo da olakšava veliki interes investitora, već i podstiče veći angažman unutar ekosistema projekta.

Pored zahteva za minimalnom kupovinom i bonusa za množitelje tokena, još jedan ključni faktor koji će pokrenuti uspeh pretprodaje The Meme Games i eventualno povećanje cene je njegov multi-meme pristup.

Ne zaboravite da su vodeći projekti, poput Dogecoina i Pepe-a, u poslednjih nekoliko godina izgradili snažnu zajednicu entuzijasta meme kriptovaluta. Uključivanjem ovih meme kriptovaluta u svoj jedinstveni gaming ekosistem, $MGMES je dobro pozicioniran da iskoristi njihove ekosisteme kako bi ojačao svoje prisustvo na tržištu.

U međuvremenu, s očekivanjima kasnog bull tržišta 2024. godine i održivom pomamom za meme kriptovalutama, popularni kripto analitičari, poput Crypto Zeusa, su optimistični da The Meme Games može ponoviti putanju drugih uspešnih meme kriptovaluta, donoseći 10x dobitke najranijim investitorima.

Zaključak

Zahvaljujući svom gamifikovanom modelu pretprodaje i standardnim staking mogućnostima, The Meme Games se pojavio kao jedna od najpopularnijih meme kriptovaluta ekosistema za investitore koji žele da povećaju svoje ukupne prinose koliko god žele. Atraktivnost projekta dodatno pojačava njegov multi-meme pristup, čime se nameće kao strateški ujedinitelj različitih zajednica u ovoj niši.

Iako je tržište pokazalo širu volatilnost poslednjih nedelja, trenutna dinamika ukazuje na to da investitori postaju sve više zainteresovani za visoko inovativne kriptovalute. S obzirom na jedinstvenost modela pretprodaje, The Meme Games će se verovatno naći na listi investitora koji traže novitete i potencijalno visoke prinose.

Sve u svemu, oni koji su zainteresovani za $MGMES pre njegovog željno očekivanog listiranja i moguće cene mogu odmah posetiti njegovu web stranicu kako bi se pridružili trenutnoj pretprodaji. U trenutku objavljivanja, 1 $MGMES je dostupan za samo $0.0093 i može se nabaviti uz ETH, USDT, BNB i kreditne/debitne kartice.

Za više ažuriranja, pratite The Meme Games na X (ranije Twitter) ili se pridružite njegovom Telegram kanalu.

Posetite The Meme Games

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA