Nova meme kriptovaluta PlayDoge zatvara ICO 26. avgusta – Da li je PLAY najbolja kriptovaluta za kupovinu?

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Jedna od najuspešnijih kripto pretprodaja u 2024. godini uskoro se završava

PlayDoge (PLAY) ICO je zakazano da se završi 26. avgusta u 10 sati po UTC vremenu, nakon što je prikupio impresivnih 6,1 milion dolara u samo nekoliko nedelja. Očekuje se da će ova cifra biti znatno veća do datuma zatvaranja, jer investitori koji su do sada oklevali požuruju da kupe novu meme kriptovalutu pre dugo očekivanog lansiranja.

Zbog velike potražnje za PLAY – zajedno sa njegovom traženom GameFi funkcionalnošću – neki investitori već ga nazivaju jednom od najboljih kriptovaluta za kupovinu u ovom trenutku.

Kako je PlayDoge prikupio impresivnih 6 miliona dolara u pretprodaji?

PlayDoge je definitivno impresionirao investitore svojim snažnim performansama u pretprodaji, posebno s obzirom na neizvesnost na širem kripto tržištu.

Međutim, potražnja za PLAY nije iznenađujuća. Meme i GameFi su dva od najtraženijih niša tokom ovog bull ciklusa, a PlayDoge ih vešto kombinuje, spajajući ikonični Doge meme sa nostalgijom Tamagotchi-ja.

Igrači mogu da poseduju pikselizovanu verziju Doge-a kao svog virtuelnog ljubimca, kojim mogu upravljati pomoću aplikacije za pametne telefone. Kao i kod Tamagotchi-ja, igrači moraju hraniti, trenirati i igrati se sa svojim ljubimcem.

Međutim, PlayDoge nudi dodatni podsticaj besplatnih kriptovaluta igračima. Oni mogu završiti niz klasičnih 2D avantura i zaraditi besplatne PLAY tokene kao i poene iskustva. Pored toga, igrači sa najviše poena dobiće još više bonusa i privilegija.

Razvoj ove igre za zaradu je ispred rasporeda, a tim programera već deli snimke i slike na društvenim mrežama, što izaziva široko pozitivne reakcije među igračima. Aplikacija će biti dostupna na App Store-u i Google Play-u, ubrzo nakon lansiranja PLAY tokena.

Ako to nije dovoljno, vlasnici PLAY tokena mogu da stavljaju svoje kovanice na staking i zarađuju atraktivne nagrade za staking. Zapravo, PlayDoge je jedna od retkih meme kriptovaluta sa multichainom koji nudi nagrade za staking na oba svoja lanca – Ethereum i BNB Smart Chain.

Nije bez razloga da stručnjaci nazivaju PLAY jednom od najboljih kriptovaluta za kupovinu trenutno.

PLAY – Najbolja kriptovaluta za kupovinu sada?

Kripto tržište je na ivici velikog bull run-a. Naime, Federalne rezerve se spremaju da smanje kamatne stope sledećeg meseca, dok se pro-kripto kandidat Donald Trump vratio u predsedničku trku u SAD.

U takvom scenariju, meme kriptovalute – posebno nove meme kriptovalute – ponovo će biti u centru pažnje. Investitori su već bili svedoci manije oko meme kriptovaluta ranije ove godine, kada su neki rani kupci postali milioneri preko noći. Shodno tome, pametni investitori tragaju za sledećom meme kriptovalutom koja će doneti 100x povrat, a neki veruju da bi PlayDoge mogao biti jedan od njih.

Ipak, PLAY nije obična meme kriptovaluta. Njegova igra za zaradu već ga je izdvojila iz mase i povukla poređenja sa sličnima kao što su Floki, Notcoin i Hamster Kombat. Slično kao Floki, PlayDoge je takođe meme kriptovaluta sa multichainom sa sopstvenim programom za staking.

Zbog toga, stručnjaci koji ga nazivaju jednom od najboljih kriptovaluta za kupovinu sada ne preteruju.

Zbog njegovog niskog kapitala, analitičari veruju da bi povrat od 10x do 100x mogao biti dostižan za rane kupce.

Međutim, zainteresovani investitori imaju samo 7 dana da kupe PLAY po njegovoj sniženoj ceni. S obzirom na hype koji okružuje novu meme kriptovalutu, ne bi bilo iznenađujuće ako bi investitori koji su oklevali morali da ga kupe po znatno višoj ceni na otvorenom tržištu.

Zainteresovani kupci mogu posetiti PlayDoge web stranicu za pretprodaju i koristiti widget za kupovinu preko counter-a kako bi kupili token sa nekoliko klikova. Takođe se savetuje da prate X i Telegram naloge kako bi bili u toku sa najnovijim ažuriranjima, kao što je datum lansiranja tokena.

Posetite PlayDoge

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA