PlayDoge ICO se približava $6M dok retro-stil P2E meme postaje viralan

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

PlayDoge (PLAY), najnovija senzacija među meme kriptovalutama, na pragu je postizanja velikog prekretnice

Ovaj projekat u retro stilu približava se granici od $6 miliona u svojoj vremenski ograničenoj pretprodaji. I investitori i gejmeri žele da učestvuju u akciji – a uzbuđenje oko PlayDoge-ovih perspektiva brzo raste.

PlayDoge kombinuje nostalgiju iz 90-ih sa stvarnim kripto nagradama

PlayDoge donosi nešto novo na scenu. Njegova osnovna karakteristika je P2E mobilna igra koja jasno podseća na Tamagotchi.

U igri, igrači imaju priliku da odgajaju svog 8-bitnog piksel Dogea tako što ga hrane, igraju se s njim i gledaju kako raste. Ali ovde je uzbudljiv deo – sva ta briga o ljubimcu donosi prave kripto nagrade. Nagrade se isplaćuju u PLAY, PlayDoge-ovom native tokenu.

Svaki put kada komunicirate sa svojim Dogeom, zaradite PLAY tokene. To je kao da dobijate novac dok se prisećate svog detinjstva. Ako želite da zarađujete PLAY pasivno, PlayDoge-ov staking protokol je odlična opcija. Trenutno, ovaj protokol nudi procenjene godišnje prinose od 80% za stake-ere.

Već je zaključano preko 236 miliona PLAY tokena – pre nego što je projekat zvanično lansiran. Ceо paket je upakovan u retro estetiku koja pogađa pravu notu. To je mešavina kulture 90-ih i blockchain tehnologije kakva trenutno ne postoji na tržištu.

Pretprodaja PlayDoge-a se približava prekretnici od $6M dok raste FOMO

Pretprodaja PlayDoge-a prikupila je preko $5.9 miliona. Ovako brzim tempom, pretprodaja će dostići prekretnicu od $6 miliona za nekoliko dana – ako ne i ranije. PLAY tokeni su dostupni po ceni od $0.00525 za one koji žele da se uključe.

Ali ta cena će skočiti za nešto više od 48 sati kada započne sledeća faza. Ova postavka nagrađuje najranije investitore boljom ulaznom tačkom. Putokaz PlayDoge-a je takođe pun događaja.

Tim je već prošao reviziju pametnog ugovora i lansirao svoje društvene kanale. Sledeći korak je lansiranje tokena na DEX-ovima i sprovođenje produktnog plana. Prava zabava počinje u Fazi 3 sa testiranjem aplikacije i beta verzijom mini-igre, nakon čega sledi potpuno izdanje aplikacije u Fazi 4.

Na horizontu je čak i airdrop za zajednicu. Jasno je da tim za razvoj gleda na dugoročne ciljeve. Ovaj način razmišljanja je odlična vest za vlasnike PLAY-a, dok se stotine ljudi svakodnevno pridružuju projektovim Twitter i Telegram kanalima.

Kako je PlayDoge spreman da uzdrma P2E gaming tržište

P2E tržište prolazi kroz težak period u poslednje vreme, sa samo nekoliko izuzetaka, poput Notcoin-a i Floki-ja, koji su uspeli da se izdignu ove godine.

Ovaj prostor treba povratak – a PlayDoge bi mogao biti iskra koja ga pokreće. Ono što izdvaja PlayDoge je njegova kombinacija meme kulture, nostalgije i stvarne igrivosti. Nije samo još jedna bezvredna Web3 kriptovaluta sa slikom psa. Umesto toga, PLAY ima stvarnu upotrebu.

I velika imena u kripto sceni to takođe kažu, poput Jacoba Bury-ja i ClayBro-a. Obojica su ovi popularni YouTuberi diskutovali o PlayDoge-u u nedavnim video zapisima, ističući koliko su optimistični u vezi njegovih perspektiva. Pored toga, tu je i moć memova uopšte. U današnjem svetu, memovi mogu pokretati trendove i stvarati zajednice kao ništa drugo.

Sa PlayDoge-om, ne igrate samo igru; vi ste deo pokreta koji slavi vibracije iz 90-ih i kripto nagrade. Ovaj pristup je ključ za privlačnost igre. Dakle, ako PlayDoge nastavi dobro da se performira u pretprodaji, možda gledamo u sledeću veliku stvar na P2E gaming sceni.

Posetite PlayDoge

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA