Je li The Meme Games novi 100x meme token?

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Meme koini su ponovo u centru pažnje, a The Meme Games ($MGMES) preuzima sve zasluge. Ovaj inovativni token uspeo je da prikupi više od 160.000 dolara u pretprodaji za rekordna samo tri dana

Mali investitori se sada bore za deo novog kripto potencijala. S obzirom na to $MGMES bi mogao postati velika zvezda koju su svi priželjkivali ovog leta. Ovaj novi token obećava da će revolucionisati tržište mem koina i privući ogromnu pažnju u narednim mesecima.

Uđite u svet The Meme Games - izaberite svog šampiona i osvojite bonus

The Meme Games je prava kripto olimpijada u kojoj vaši omiljeni meme likovi ulaze u borbe za prevlast.

Kripto Foto: Promo

Najbolje kriptovalute poput Doge, Pepe, DogWifHat, Turbo i Brett postavljeni su na startne blokove za uzbudljivu utrku dugačku 169 metara. U akciju se možete uključiti odmah ukoliko kupite nekoliko MGMES tokena i izaberete svog favorita. Na taj način možete da postanete deo ove neverojatne kripto avanture.

Ako vaš odabrani meme sportaš pobijedi, osvojićete fantastičan bonus od 25% na svoju $MGMES kupovinu.

Zamislite da ste kupili 1000 MGMES tokena i izabrali Breta kao svog favorita u trci. Ako Brett pobedi, vaša nagrada bi mogla da poraste na 1250 $MGMES. Ovo je odlična prilika da se zabavite uz minimalni ulog. Najbolje od svega, možete se pridružiti koliko god želite, jer nema ograničenja.

Nije nikakva šteta ukoliko nemate afiniteta za trke. Možete uložiti svoje $MGMES tokene i zaraditi procenjeni godišnji prinos od 1.749%. Budite brzi, jer kako više investitora ulaže, taj prinos će se smanjiti. Što pre investirate, veće su vam šanse za veći prinos. U svetu The Meme Games, svaka odluka ima težinu.

Osigurajte The Meme Games tokene po niskoj ceni pre lansiranja na berzu

Sada je pravo vreme da se upustite u avanturu sa The Meme Games. Od početka pretprodaje ranije ove nedelje, prikupljeno je više od 160.000 dolara. Trenutno možete nabaviti $MGMES tokene po ceni od samo 0,009 dolara. Dakle, sa investicijom 200 dolara dobijate impozantnih 22222 tokena.

Kripto Foto: Promo

Štaviše, razvojni tim je olakšao proces kupovine, prihvatajući ETH, USDT, BNB, pa čak i kartične uplate.

Međutim, važno je napomenuti da pretprodaja neće trajati zauvek. Završava 8. septembra, a od 10. septembra token će biti dostupan na otvorenom tržištu putem DEX-a. To je trenutak kada će tržište preuzeti kontrolu nad vrednošću $MGMES tokena.

Rani investitori mogli bi se radovati značajnim profitima ako potražnja naglo poraste nakon što token stigne na berzu. Dodatno uzbuđenje donosi informacija da je 10% ukupne ponude tokena izdvojeno za likvidnost. Ovo će pomoći da se ublaže nagli skokovi cena kada $MGMES postane dostupan na otvorenom tržištu.

Takođe, 15% ponude je namenjeno za marketing, što pokazuje da The Meme Games tim ulaže sve napore kako bi obezbedio snažan početak.

Posetite The Meme Games

The Meme Games - Mogući sledeći pogodak na tržištu mem koina

Uspeh The Meme Gamesa u fazi pretprodaje značajno doprinosi njegovom rastu na društvenim mrežama. X i Telegram kanali projekta doživljavaju eksploziju aktivnosti. Štaviše, SolidProof je završio reviziju pametnih ugovora projekta i to bez ikakvih crvenih zastavica. Ova recenzija je The Meme Games-u dala značajan pečat odobrenja čak i pre zvaničnog lansiranja.

Kripto Foto: Promo

Sada su velika imena počela da ga primećuju. Analitičari kompanije 99Bitcoins objavili su video o The Meme Games na svom YouTube kanalu sa preko 705.000 pretplatnika. Predviđaju da bi cena $MGMES-a mogla porasti i do 100 puta ili više kada se pojavi na tržištu.

I nisu oni jedini koji su optimisti. YouTube kanal Crypto Gains je takođe pozitivan o $MGMES-u i poziva svoje pratioce da ne propuste ovu priliku. Povrh svega, prava Olimpijada tek dolazi u Parizu.

Dok sportska groznica zapljuskuje svet, The Meme Games je u savršenoj poziciji da iskoristi to uzbuđenje i pretvori ga u uspešno finansiranje pre prodaje.

Vreme će pokazati da li The Meme Games ispuniti svu ovu ranu popularnost. Međutim, sa toliko pažnje, možda bi ovo mogla biti nova zvezda na tržištu mem koina.

Posetite The Meme Games

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA