Evo šta kripto stručnjaci predviđaju za PlayDoge do 2025.

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Novi meme koin inspirisan psom doživljava svoj trenutak slave. PlayDoge (PLAY), zanimljiv kripto projekat fokusiran na igre na Ethereum mreži, postaje sve popularniji kako ulazi u fazu pretprodaje

Tri velika trejdera predviđaju da bi PLAY mogao da donese neverovatne dobitke do 2025. Pratite ovu priču i budite spremni za potencijalno eksplozivan rast!

PlayDoge kripto igra sa šarmom tamagočija i visokim isplatama

PlayDoge kombinuje meme koine, P2E igre i nostalgiju 90-ih u jedinstvenom iskustvu. Glavna atrakcija je mobilna igra koja donosi osećaj tamagočija u kripto svet, ali u eri Web3.

Igrači uzimaju virtuelnog ljubimca Doge o kome moraju da se brinu. Mogu da ga hrane, igraju se sa njim i treniraju ga, sve sa šarmantnom 8-bitnom grafikom.

Dok komuniciraju sa svojim ljubimcem, igrači zarađuju PLAY tokene. Ovi tokeni nisu samo za dekoraciju. Oni su prava kriptovaluta kojom igrači mogu trejdati ili investirati.

Načini da povećate svoj PLAY prihod uključuju mini-igre sa bočnim pomeranjem ili nadmetanje za pozicije na mesečnoj tabeli. Ceo ekosistem je dizajniran za laku igru u pokretu, pogodan za sve, od početnika do iskusnih kripto entuzijasta.

Pored igre PlayDoge P2E, postoji i investicioni program za nosioce PLAY-a. Trenutno, ulaganje u PLAY donosi godišnji prinos od 84%, znatno veći od onoga što nudi većina kriptovaluta.

Posetite PlayDoge

Tri kripto giganta predviđaju veliki uspon PlayDoge-a

Tri velika imena u kripto svetu sve više pozornosti obraćaju na PlayDoge koin, a njihova predviđanja dobijaju veliku pažnju.

Kripto Foto: Promo

Prvo, Jutjuber Džejkob Beri vidi ogroman potencijal za PLAY, predviđajući mogućnost 10x povrata zahvaljujući kombinaciji P2E igre i privlačnosti mem koina. Beri veruje da bi ova sinergija mogla da dovede do eksplozivnog rasta.

Sličan entuzijazam dele trgovci sa 99Bitcoins. Oni takođe očekuju potencijalno povećanje cene od 10 puta. Međutim, poseban hajp vlada među njima zbog PlayDoge-ove retro estetike, verujući da bi nostalgija mogla značajno povećati potražnju.

S druge strane, YouTube trejder Crypto Wire fokusira se na mogućnost dvostruke zarade u okviru PlayDoge ekosistema, gde igrači mogu da generišu PLAY tokene igrajući igru i ulažući.

Ova tri uticajna imena doprinose rastu entuzijazma za PlayDoge, što se ogleda u eksplozivnom rastu broja pratilaca na platformama X i Telegramu. Pored toga, PLAY je trenutno rangiran na petom mestu na CoinSniper.net, platformi koja prati predstojeća lansiranja kriptovaluta.

PlayDoge - Ambiciozni planovi, inovativni pristup i potencijalni uspeh na kripto tržištu

PlayDogeov tim ima ambiciozne planove koji su već privukli pažnju ranih investitora. Projekat je trenutno u fazi razvoja, sa revizijom pametnog ugovora koju je već sproveo SolidProof i pretprodajom tokena u punom jeku.

Kripto Foto: Promo

Sledeći korak je lansiranje PLAY tokena na decentralizovanim berzama (DEX), što bi moglo doneti značajne promene. Tim takođe planira beta testiranje mini-igara, moguću integraciju u centralizovane razmene (CEX) i aktivno učešće u zajednici.

Što se tiče PlayDoge tokenomije, 50% ukupne ponude od 9,4 milijarde PLAY tokena je predviđeno za pretprodaju. Dakle, polovinu tokena je namenjena ranim investitorima. Takođe, 12% je rezervisano za nagrade u vidu uloga, dok je 10% namenjeno marketinškim aktivnostima.

PlayDoge se izdvaja od drugih sličnih projekata kombinacijom razigranosti i nostalgije. To nije samo još jedan mem token bez prave vrednosti. On nudi inovativan pristup i stvarnu korisnost. Iako ne postoji garancija uspeha u kripto svetu, PlayDogeov zabavni lik i njegov P2E model mogu biti ključ uspeha koji investitori traže.

Posetite PlayDoge

(Telegraf.rs/PR)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA