WienerAI poslednja prilika za kupovinu u pretprodaji koja se završava 31. jula 2024.

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prethodna WienerAI pretprodaja kriptovalute završava se 31. Jula. Ova najava je izazvala snažan FOMO oko novog tokena meme, koji je već prikupio više od 7,4 miliona dolara za samo nekoliko nedelja. Zbog toga bi ova cifra do kraja meseca mogla značajno da poraste

WienerAI je takođe privukao pažnju pametnih trejdera, sa kripto Jutjuberima kao što je ClayBro koji su je nazvali "najbolji mem token". Drugi su ga takođe istakli kao jedan od najboljih kripto tokena koji se trenutno mogu kupiti u pretprodaji.

Ukratko o WienerAI

Kripto stručnjaci su WienerAI sa dobrim razlogom nazvali „najboljim mem tokenom“. Kao što ime implicira, WienerAI kombinuje zabavu memova sa naprednim AI alatima. Njegova maskota, koja je delimično pas, a delom hibrid kobasica sa ljupkim osmehom, brzo je osvojila srca obožavatelja mem tokena i postala viralna na društvenim mrežama.

WienerAI kripto Foto: Promo

Jedna od glavnih prednosti WienerAI-a je njihov trejding bot sa AI, koji opisuju kao ChatGPT za kriptovalute. Vlasnici tokena mogu da koriste ovog bota za besprekorne zamene, MEV zaštitu i praćenje portfelja. Oni takođe mogu postavljati pitanja vezana za tržište i dobiti detaljne odgovore, uključujući predviđanja cena i savete za trejding.

WienerAI se ne oslanja na kratkoročne skokove cena. Tim programera ima za cilj dugoročni rast i pruža značajne podsticaje investitorima koji dugo drže svoje tokene.

Malo malih investitora ima pristup takvim alatima bez dodatnih troškova. Pored toga, investitori mogu da ulože svoje WAI tokene i zarade pasivni prihod, sa trenutnim nagradama koje prelaze 150%. WienerAI-jev trejding bot bi mogao da promeni igru, posebno na tržištu bikova.

Posetite WienerAI

WienerAI pretprodaja se završava snažnom podrškom zajednice i pohvalama Cripto Publications

WienerAI je najavio krajnji datum za pretprodaju, dok detalji stvarnog lansiranja još uvek nisu poznati. Za WienerAI se kaže da je već uhvatio dve od 12 najboljih razmena Tier-1, a poznati Jutjuberi poput Džejkoba Berija aludiraju na tu mogućnost. Kao rezultat toga, ispunjava sve zahteve za Tier-1 liste.

WienerAI kripto Foto: Promo

WAI već ima snažnu podršku zajednice, što je vidljivo iz njegovog impresivnog učinka pre prodaje i značajnog praćenja društvenih medija. WienerAI X profil već ima 15,3 hiljada pratilaca, dok njihov Telegram kanal ima skoro 13 hiljada članova, i to pre nego što je token zvanično lansiran.

Projekat je već dobio pažnju poznatih kripto publikacija kao što su Finbold, NewsBTC i Techopedia. Čak i popularne obrazovne kripto platforme kao što je 99Bitcoins, koja ima preko 700 hiljada pretplatnika na YouTube-u, pohvalile su je zbog njenog potencijala za rast.

Razvojni tim se takođe pozabavio većinom bezbednosnih problema povezanih sa novim tokenima mema. Solid Proof je izvršio reviziju WienerAI pametnog ugovora, ne pronalazeći ranjivosti ili probleme sa centralizacijom.

Poslednja prilika da unapred naručite WienerAI

WienerAI pretprodaja se završava 31. Jula, što ostavlja manje od 16 dana da se kupi ovaj mem koin. Zainteresovani kupci mogu da posete web lokaciju WienerAI i koriste OTC vidžet da povežu svoje novčanike. Nakon toga mogu da razmene ETH, BNB ili USDT, ili da koriste bankovnu karticu za kupovinu tokena.

Cena WAI-a tokom pretprodaje je 0,00073 dolara. Nakon IEO-a očekuje se značajno povećanje, s obzirom na predviđanja nekih kripto influencera koji sugerišu prinose do 100x.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA