Vreme čitanja: oko 3 min.

Fetch.ai doživljava rast preko 20% nakon uspešne prodaje AI tokena koja je prikupila preko 7,2 miliona dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na turbulentnom kripto tržištu, dva tokena fokusirana na veštačku inteligenciju ističu se po svom neverovatnom uspehu uprkos opštem trendu pada

  • 0
WienerAI Foto: Promo

Fetch.ai (FET) je porastao za impresivnih 21% u poslednja 24 sata, prekinuvši svoj nedavni opadajući trend i privukao pažnju investitora.

S druge strane, WienerAI (WAI) je zvezda u usponu koja uzburkava vode, prikupivši više od 7,2 miliona dolara tokom trenutne pretprodaje. Njegovo pojavljivanje na tržištu izaziva veliko interesovanje zbog obećavajuće kombinacije veštačke inteligencije i blockchain tehnologije.

FET osvaja tržište sa snažnim rastom od 21% nakon što je odbio podršku od 1,35 dolara

FET je nedavno doživeo turbulentan period na tržištu, ali je juče zabeležen snažan oporavak na 1,64 dolara, vraćajući nadu među investitore nakon nedavnog pada. Ovo povećanje od 21% nije slučajno, već je rezultat odbijanja nivoa podrške od 1,35 dolara.

kripto Foto: Promo

Sada je FET prešao EMA od 50 perioda na 4-satnom grafikonu, što je privuklo pažnju trejdera. Ipak, izazov ostaje jer postoji tvrdoglav nivo otpora na 1,70 dolara, gde se može formirati obrazac dvostrukog vrha.

Ipak, rastući trejding Fetch.ai-a u proteklom danu, sa obimom spota koji je porastao za 173% na 322 miliona dolara, pokazuje snažan potencijal. Tako je FET skočio na 42. najtrgovanije kriptovalute na globalnom nivou i dostigao 27. mesto na listi CoinMarketCap trending tokena, što je impresivno dostignuće nakon nedavnih izazova pada cena.

Posetite Wiener AI

Šta pokreće rast cena FET-a?

Nagli porast cena FET-a nije rezultat samo jednog faktora. To je kombinacija uzbuđenja oko veštačke inteligencije i strateških poteza.

kripto Foto: Promo

Prvo, opšta pomama za veštačkom inteligencijom je veoma prisutna. Nvidia je nedavno postala najvrednija kompanija na svetu, dodatno naglašavajući važnost sektora veštačke inteligencije.

Na kripto tržištu, ovo interesovanje se prelilo na tokene kao što je FET, koji ciljaju na AI sektor.

Pored toga, očekuje se da će se SingularityNET, Fetch.ai i Ocean Protocol spojiti sredinom Jula. Ova integracija obećava stvaranje najvećeg decentralizovanog ekosistema veštačke inteligencije u kripto svetu.

Sve ove pozitivne vesti privlače pažnju investitora, koji se sada nadmeću za svoj deo kolača. Dodajte tome impresivne rezultate koje je FET postigao u poslednjih nekoliko godina (porast od 167%) i dobili ste recept za FOMO koji podiže cenu i obim trgovanja do nivoa bez presedana.

Sada se postavlja pitanje: može li FET održati ovaj zamah ili je ovo samo privremeni hiperaktivni ciklus?

WienerAI - Revolucionarni AI bot za kripto trejding obećava novu eru profitabilnosti

WienerAI (WAI) je novi projekat koji privlači značajnu pažnju investitora, sa preko 7,2 miliona dolara prikupljenih u pretprodaji. Ovaj kripto trejding partner sa AI-om obećava revolucionarni pristup tržištima. Centralna karakteristika WienerAI-a je njegov prilagođeni trejding bot, koji funkcioniše kao neumoran digitalni pratilac. Bot skenira tržište 24/7, koristeći podatke i analizu tržišnih trendova kako bi identifikovao potencijalne prilike za trejding u sekundi.

WienerAI Foto: Promo

Sa mogućnošću postavljanja ličnih preferencija za toleranciju rizika i ciljane dobitke, WienerAI pruža listu potencijalnih prilika za trejding, zajedno sa preciznim ulaznim i izlaznim tačkama. Pored toga, bot može da obavlja trgovine na DEX-ovima bez naknada i zaštite od MEV botova, pružajući korisnicima osećaj sigurnosti i efikasnosti u trejdingu.

WienerAI je privukao više od 11.900 članova na svoj Telegram kanal od početka pretprodaje, dok aktivno prati više od 14.500 korisnika na svojoj zvaničnoj stranici X (bivši Twitter). Iako je trejding bot još uvek u razvoju, zainteresovani investitori mogu učestvovati u pretprodaji WAI tokena po ceni od 0,000724 dolara po tokenu. Pretprodaja nudi mogućnost ulaganja sa očekivanim godišnjim povratom od 180%.

Kombinacijom inovativnog pristupa trejding robota koji pokreće AI i dinamičnog rasta zajednice, WAI obećava profitabilnu budućnost u svetu kripto trejdinga.

Posetite Wiener AI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA