Vreme čitanja: oko 2 min.

PlayDoge, novi mem token, prikupio je više od 5 miliona dolara u pretprodaji

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi koin u svetu memova PlayDoge (PLAY) prikupio je više od 5 miliona dolara tokom pretprodaje. Ovaj token je pozicioniran kao lider u kategoriji igara "igraj da zaradiš". Svojim nostalgičnim dizajnom, vraća igrače u klasična iskustva igara iz 1990-ih kao što je Tamagoči

  • 0
kripto Foto: Promo

Ovaj token pruža jedinstveno iskustvo i za igrače i za investitore kriptovaluta. Dosadašnji uspeh ukazuje da će PlayDoge verovatno profitirati od sve većeg interesovanja za meme koine i P2E igre.

PlayDoge - spoj nostalgije i moderne tehnologije u pikseliranom svetu Dogea

Doge meme je dugo bio glavni igrač u svetu kriptovaluta, a Dogecoin (DOGE) prednjači. Kao vodeći mem koin, Dogecoin ima tržišnu kapitalizaciju od više od 17 milijardi dolara, prema CoinMarketCap-u. PlayDoge uzima te sada poznate slike i dovodi ih u svet video igrica sa pikselima.

kripto Foto: Promo

Igra omogućava korisnicima da se brinu o virtuelnom ljubimcu u obliku Dužda. Korisnici zarađuju PLAY tokene kroz različite aktivnosti koje mogu zameniti za razne nagrade. Igra će sadržati različite izazove u kojima igrači mogu učestvovati, sa ciljem da osvoje prvo mesto na različitim rang listama. Sve ovo, u kombinaciji sa 8-bitnom grafikom igre, kombinuje nostalgiju starih igara sa modernom tehnologijom.

Posetite PlayDoge

P2E igranje raste - Floki i PlayDoge predvode tržište

U ovom kvartalu, sektor P2E igara je zabeležio porast rasta, sa tržišnom kapitalizacijom koja je porasla na 10,1 milion dolara. Ovo povećanje od 6% ukazuje na sve veće interesovanje i angažovanje u razvoju ovih ekosistema.

kripto Foto: Promo

Jedan od najimpresivnijih uspeha na tržištu je Floki, čija je igra Valhalla privukla značajnu pažnju i ostvarila značajan prihod. Test verzija igre, koja je postala dostupna u Februaru, dovela je do skoka cene tokena sa 0,00005112 dolara na 0,000145 dolara za samo sedam dana, što predstavlja povećanje vrednosti od 200%.

Iako je Floki postigao veliki uspeh, suočava se sa određenim izazovima. Proces razvoja traje duže nego što se očekivalo, a datum lansiranja mobilne aplikacije, planiran za kraj 2024. godine, još nije otkriven. Ova neizvesnost je pokrenula neka pitanja među korisnicima.

S druge strane, PlayDoge je uspeo da prikupi snažnu podršku zajednice, obezbeđujući 5 miliona dolara u pretprodaji.

Iskoristite PlayDoge-ovu višelančanu imovinu za maksimalan profit i brzu obradu

Jedan od najatraktivnijih aspekata PlayDoge-a je to što je to sredstvo koje koristi više blokova. Token je dostupan i na Binance Smart Chain-u (BNB) i Ethereum-u, omogućavajući investitorima da izaberu svoju željenu mrežu.

kripto Foto: Promo

Na mreži Ethereum, PlayDoge nudi godišnje nagrade za ulaganje od 132%, dok BNB mreža pruža značajan prinos od 77% godišnje. Svaka od ovih platformi nudi različite prednosti. Ethereum omogućava maksimizaciju profita, dok BNB nudi niže troškove transakcije i bržu obradu.

Trenutna cena PLAY tokena je 0,00512 dolara, što bi mogla biti najniža cena, što predstavlja odličnu priliku za investitore. Da biste kupili PlayDoge, posetite veb lokaciju za pretprodaju i povežite svoj novčanik. Nakon kupovine, moći ćete da uložite sve tokene.

Posetite PlayDoge

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA