Vreme čitanja: oko 5 min.

5 novih meme kriptovaluta koje bi mogle postati hit

A. V.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Meme kriptovalute beleže značajan rast ove nedelje nakon što su se stabilizovali veći deo juna. Obim trgovine je u porastu. Investitori su u potrazi za sledećom eksplozivnom mem valutom koja bi mogla da donese prinose od 10x ili više

  • 0
Bitkoin, bitcoin Foto: Shutterstock/REDPIXEL.PL

Otkrili smo 5 novih mem tokena koji bi mogli imati veliku potražnju. Detaljno ćemo ih istražiti i objasniti zašto verujemo da ovi tokeni imaju potencijal da ostvare veliki uspeh na tržištu.

Pet kriptovaluta nove generacije koje obećavaju visok prinos

Ovih pet kriptovaluta predstavljaju obećavajuće mogućnosti ulaganja, svaka sa jedinstvenim tehnološkim inovacijama i tržišnim strategijama dizajniranim da investitorima isporuče visok prinos.

  • Pepe Unchained - novi Ethereum Layer-2 sa brzinom 100x bržom od Ethereuma
  • PlayDoge - nova zvezda među meme koinima i igrama za zaradu
  • Base Dawgz - inovativni mem koin koji povezuje više blok lanaca i stvara ogromnu potražnju
  • WienerAI - revolucionarni Ethereum meme token sa AI trejding robotom i visokim potencijalom zarade
  • Resistance Cat - Novi meme token na TON Blockchain-u brzo stiče pažnju i raste

Posetite Pepe Unchained

Pepe Unchained

Pepe Unchained predstavlja novi Ethereum Layer-2, dizajniran na osnovu popularnog Pepe mema. Ovaj sistem kreira ekosistem sa temom Pepe, omogućavajući korisnicima da trguju PEPU tokenima i trenutno prelaze tokene na i iz Ethereum mreže.

kripto Foto: Promo

Prednosti Pepe Unchained mreže uključuju brzinu koja je 100 puta brža od Ethereum-a i naknade za transakcije koje su znatno niže. U isto vreme, mreža koristi Ethereum-ov robusni sistem dokazivanja uloga za sigurnost.

Pepe Unchained-ov PEPU token je trenutno u fazi pretprodaje. U prvoj nedelji ICO-a trejderi su kupili tokene u vrednosti od preko 700.000 dolara. Pored toga, originalni token PEPE je zabeležio porast od preko 15% u poslednja 24 sata, što čini trenutne tržišne uslove izuzetno povoljnim za pretprodaju Pepe Unchained tokena.

Rani investitori u PEPU takođe mogu da ulože svoje tokene da bi zaradili neverovatnih 2990% godišnje stope prinosa (APY). Ovo je odlična prilika da povećate svoj portfelj pre zvaničnog lansiranja ovog mem tokena.

Posetite Pepe Unchained

PlayDoge

PlayDoge je igra za meme koine i zaradu koja privlači značajnu pažnju trejdera mem koinima i kripto analitičara. Tokom pretprodaje, PlayDoge je prikupio preko 5 miliona dolara za manje od mesec dana, što ga čini jednim od najuspešnijih novih mem koina ove godine.

kripto Foto: Promo

PlayDoge razvija kripto igru koja zarađuje novac sličnu popularnoj igri Tamagoči iz 90-ih. U ovoj igri, igrači će se pobrinuti za virtuelnog kućnog ljubimca Dogea, vodeći ga kroz sporedne avanture inspirisane klasičnim video igrama. Što igrači bolje vode računa o svom duždu, to će više PLAY tokena zaraditi.

Igračima su potrebni PLAY tokeni da bi se kvalifikovali za nagrade. Ovo je povećalo potražnju za tokenima PLAY tokom pretprodaje, jer su dostupni s popustom u odnosu na planiranu početnu cenu. Pored toga, investitori koji učestvuju u pretprodaji mogu zaraditi 131% APY ulaganjem svojih PLAY tokena.

Ovo lansiranje mem koina obećava veliko interesovanje i moglo bi privući igrače koji inače ne ulažu u meme tokene. PlayDoge takođe ima dugoročni potencijal jer bi njegova igra mogla privući stotine miliona igrača širom sveta po lansiranju.

Posetite PlayDoge

Base Dawgz

Base Dawgz je novi višelančani mem koin koji istovremeno radi na Base, Ethereum, Binance Smart Chain, Solani i Avalanche. Ovo mu daje ogroman potencijal jer može doći do trejdera na svim ovim mrežama, za razliku od ograničavanja samo na Ethereum ili samo Solanu.

kripto Foto: Promo

Projekat bi takođe mogao da igra ključnu ulogu u budućoj interoperabilnosti blokčejna. Token DAWGZ omogućava “bazni skok” između blok lanaca uz minimalne troškove gasa, što olakšava vlasnicima tokena DAWGZ da prate najnovije meme koine bez obzira na kom blokčejnu su pokrenuti.

Trenutno, DAWGZ se može unapred kupiti i Base Dawgz tim je smislio briljantan način da promoviše token. Pretvorili su prve investitore u ambasadore, nagrađujući ih dodatnim DAWGZ tokenima svaki put kada podele objavu sa Base Dawgz X naloga.

Ova strategija je omogućila da se vest o Base Dawgzu brzo proširi unutar zajednice mem koina. Pretprodaja DAWGZ prikupila je 2,1 milion dolara za samo nekoliko nedelja i velika je verovatnoća da će se rasprodati pre roka, stvarajući ogromnu potražnju za lansiranjem tokena.

Base Dawgz

Wiener AI

WienerAI je inovativni Ethereum meme token. Razvija bota za trejding kriptovalutama koji pokreće AI kako bi pomogao vlasnicima WAI tokena da maksimiziraju svoj profit na tržištu kriptovaluta.

kripto Foto: Promo

Ovaj bot će ponuditi kripto signale i automatizovani trejding, zajedno sa preporukama za razmenu tokena kako bi pomogao trejderima da postignu najbolje cene. Pored toga, WienerAI razvija sopstvenu zamenu bez naknade, koja bi mogla dodatno povećati profit trejdera.

WienerAI je svojoj zajednici predstavio svoj trejding bot, a rezultati pokazuju da je na dobrom putu da isporuči radni proizvod. Istovremeno, pretprodaja tokena WAI prikupila je više od 7,2 miliona dolara, što ukazuje na veliko interesovanje kripto trejdera za ovaj novi mem token.

Pretprodaja trenutno napreduje brže nego što se očekivalo, što sugeriše da će tokeni biti rasprodati, ostavljajući WAI veliku potražnju pri lansiranju. Trejderi koji se opredele mogu odmah da ulože svoje tokene i zarade 179% APY, velikodušan prinos koji će povećati njihove WAI novčanike ispred potencijalno značajnog izlaska na tržište.

Posetite Wiener AI

Resistance Cat

Resistance Cat je novi mem token koji je nedavno lansiran na blokčejnu TON i već je privukao pažnju sa tržišnom kapitalizacijom od 6,4 miliona dolara za samo 10 dana. Od objavljivanja, njegova cena je porasla skoro 30%, sa obećavajućim izgledima za dalji rast.

kripto Foto: Promo

Token RECA, poznat kao Resistance Cat, ima značajan potencijal zbog svog prisustva na blokčejnu TON. Ovaj lanac podržava Telegram, koji mu daje pristup milionima korisnika ove popularne platforme za razmenu poruka. To ga čini privlačnim za fanove mem tokena, posebno one koji cene inovacije i zajednicu oko mačaka.

Pored toga, Resistance Cat planira da razvije bota za trejding i igru tap-to-earn u okviru ekosistema TON. To bi moglo dodatno da podstakne interesovanje trejdera i korisnika za tokenom RECA. Sa svojim rastom na TON-u, Resistance Cat se takmiči sa drugim mrežama kao što su Base i Avalanche. Tako postaje sve važnije središte za meme tokene u digitalnom finansijskom svetu.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA