Vreme čitanja: oko 3 min.

Sealana pretprodaja ulazi u finiš: Zašto analitičari podržavaju ovo kao sledeću 10x meme kriptovalutu

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ostalo je samo pet dana da kupite Sealana ($SEAL) u pretprodaji, što bi mogla biti poslednja šansa za kupovinu po sniženoj ceni

  • 0
kripto Foto: Promo

Ogroman interes je doveo do prikupljanja preko 4 miliona dolara tokom pretprodaje, ali stvari se sada zahuktavaju kako se kampanja bliži kraju.

Pretprodaja je dostupna po fiksnoj ceni od $0.022. Međutim, dinamika ponude i potražnje će odrediti cenu $SEAL nakon što bude lansiran na berzama.

Posetite Sealana

Ovi analitičari kažu da $SEAL može porasti 10 puta nakon debija na berzi

Postoji velika šansa da će Sealana porasti 10 puta, prema poznatim industrijskim stručnjacima. Lovac na dragulje niskog kapitala, Jacob Bury, nije gubio vreme u svojoj analizi pretprodaje. Bio je među prvima koji je predvideo 10 puta veće prinose za Sealana, nazivajući ga “novom kriptovalutom sa potencijalom 10x”.

Cilinix Crypto je još jedan popularan trgovac koji podržava projekat. U nedavnom videu, spekulisao je da bi Sealana mogla porasti 10 puta i najavio da je i sam uložio u pretprodaju.

Ali neki analitičari su postali još optimističniji kako ICO dobija na zamahu. Jedan od njih je YouTube kanal 99Bitcoins, koji predviđa da su mogući prinosi do 100 puta.

Postoji mnogo razloga za ovaj hype. Jedan od njih je uspeh drugih Solana pretprodaja. Na primer, CryptoBoy kaže da je Sealana sledeća Slothana.

Sealana prati mnoge druge eksplozivne Solana pretprodaje

Sealana je najnovija u nizu pretprodaja meme kriptovaluta zasnovanih na Solani, od kojih su mnoge imale značajan uspeh nakon lansiranja na berzama.

Neki od najuspešnijih uključuju Book of Meme, Slerf, Slothana i Beercoin. Book of Meme je započeo trend i obezbedio neke od najznačajnijih prinosa. Njegova tržišna kapitalizacija je 600 miliona dolara, što je više od 7 puta od kada su počeli podaci o ceni na CoinMarketCap. Međutim, projekat je napravio mnoge pretprodajne investitore milionerima na svom ATH u martu.

U međuvremenu, Slothana je porasla više od 6 puta od svoje ICO cene, a Beercoin je skočio više od 10 puta. Zaista, uspeh ovih projekata je dobra vest za Sealanau, koja ima jednu od najjačih pretprodaja u 2024. godini. Ali postoji dobar razlog za to, sa njenim naporima na društvenim mrežama koji je čine omiljenom među fanovima.

Sealana možda ima najbolji meme na Solani

Inspirisan likom iz South Parka, Sealana je bucmasta foka koja živi u maminom podrumu, gde trguje meme kriptovalutama i postavlja degenerične meme online.

Kao i kod većine satiričnih zapleta, ima malo istine u ovoj priči. Pogled na Sealana X nalog otkriva gomilu vulgarnog izražavanja i provokativnih mimova.

Na primer, bivši predsednik SAD Donald Trump stiče popularnost u kripto krugovima zbog svoje nedavne podrške industriji. Dok njegova MAGA kampanja ostaje kontroverzna, Sealana je srdačno prihvata, sa memovima koji prikazuju maskotu foke kako prelazi preko “Sleep Joe-a” u kamionetu.

Ovaj smeli pristup je veliki razlog za podršku Sealana-u, sa preko 11K pratilaca na X i 11K članova u njenom Telegramu. Nema sumnje da ovaj smešni meme doprinosi privlačnosti Sealanau. Ali još jedan faktor koji privlači interesovanje je optimističan izgled šireg kripto tržišta.

Kripto je spreman za sledeći rast

Cene su nedavno pale, ali to nije sprečilo pretprodaju Sealane da napreduje. Međutim, tajming njenog lansiranja na berzu ne može biti bolji, sa očekivanim nastavkom rallya na bikovskom tržištu kripta.

Analitičar Elja je istakao tri razloga zašto bi kripto zamah mogao ponovo postati bullish. To su da će masovna likvidacija short pozicija uslediti ako Bitcoin dostigne ATH, da su Bitcoin funding stope niske i da potražnja za spot Bitcoinom raste na Coinbase-u.

Sa Bitcoinom koji drži 55% tržišnog udela unutar kripto industrije, ostatak tržišta često prati njegovu putanju. Ovo je dobra vest za Sealanau, koja će uskoro imati svoj debi na berzi i može iskoristiti bullish zamah. Uz podršku analitičara, izvanrednu meme privlačnost i optimalne tržišne uslove, scena je postavljena za IEO Sealane.

Dakle, nemojte propustiti priliku. Posetite sajt projekta da kupite tokene dok još ima vremena.

Posetite Sealana

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA