Vreme čitanja: oko 3 min.

Nova meme kriptovaluta WienerAI dostigla prekretnicu od 6 miliona $ u pretprodaji, stručnjaci predviđaju rast

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

WienerAI je trenutno glavna tema na tržištu meme kriptovaluta

  • 0
WienerAI Foto: Promo

Ovaj projekat sa AI tematikom prikupio je preko 6 miliona dolara u fazi pretprodaje – i neki stručnjaci veruju da bi vrednost WienerAI (WAI) mogla značajno porasti nakon što bude uvršten na berze.

Posetite WienerAI

Trgovački bot u stilu meme-a WienerAI postaje viralan na društvenim mrežama

Teško je prelistavati kripto Twitter a ne naići na spominjanje WienerAI. Ovaj trgovački bot u stilu meme-a postao je viralan, sa gotovo 14.000 pratilaca na zvaničnom nalogu. Njegova premisa je jednostavna, ali uzbudljiva.

WienerAI nudi moćne prediktivne alate koji pomažu trgovcima da prepoznaju potencijalne dobitke. Trgovci unose osnovne kriterijume, kao što su koje imovine ili sektori ih zanimaju, a botovi AI algoritmi analiziraju podatke na lancu kako bi pružili trgovačke signale. Bot može odmah izvršiti naloge za kupovinu – sve to bez ikakvih naknada.

Tu je čak i ugrađena zaštita od botova za front-running, koja osigurava da trgovci dobiju najbolju moguću cenu bez brige da će izgubiti od bržih konkurenata. Sve je ovo upakovano u smešan dizajn u stilu meme-a.

Kreirajući "degen" pristup, kreatori jasno ciljaju na zajednicu maloprodajnih trgovaca. Ovaj pristup funkcioniše, što se vidi po broju novih članova koji se svakodnevno pridružuju WienerAI Telegram kanalu. Da li WienerAI može opravdati hype ostaje da se vidi. Ali projekat je nesumnjivo dobro počeo.

WAI pretprodaja prikupila 6 miliona dolara dok stručnjaci predviđaju veliki potencijal cena

Iako je dizajn sa likom jazavičara smešan, učinak WienerAI pretprodaje nije. Projekat je prikupio preko 6 miliona dolara od početka pretprodaje sredinom aprila. Sa cenom WAI tokena od samo $0.00072 po komadu, potražnja je ogromna.

Međutim, pretprodaja ima postepeni cenovni raspored. To znači da će navedena cena rasti svakih nekoliko dana – i očekuje se da će se ponovo povećati za samo 24 sata. Ovakva postavka koja izaziva FOMO (strah od propuštanja) podstakla je stručnjake da hvale WienerAI.

Kripto trgovac Jacob Bury, koji ima popularan YouTube kanal, pohvalio je projekat u nedavnom videu. Čak je rekao da bi cena WAI mogla porasti 100 puta nakon što bude uvrštena na tržište. Analitičari sa 99Bitcoins takođe su podržali Burijevu prognozu.

Sa ukupnom ponudom od 69 milijardi WAI tokena, njihova matematika se poklapa. Pumpanje cene 100 puta od trenutne pretprodajne cene od $0.00072 prevodi se u tržišnu kapitalizaciju od 5 milijardi dolara. Za poređenje, WienerAI bi imao vrednost sličnu kao Pepe (PEPE). To je ambiciozan cilj, ali s obzirom na hype iza projekta, ne čini se nedostižnim.

Savršeno vreme za WienerAI dok su AI kriptovalute i meme kriptovalute u velikoj potražnji

Bez obzira na to koliko ciljevi izgledaju smešno, ulazak WienerAI na tržište izgleda idealno.

Između eksplozivnog interesovanja za AI i meme kriptovalute koje se učvršćuju u svesti javnosti, ovaj novi projekat izgleda kao da ima savršeno vreme.

Na frontu AI, novčići poput RNDR i AGIX su nedavno rasli. Njihovi skokovi su uglavnom rezultat spoljnih faktora, a ne direktnih katalizatora vezanih za svaki projekat. Ključno je da su ti faktori pomogli većini kriptovaluta sa AI tematikom da porastu ove nedelje. A ovo je odlična vest za WienerAI jer to znači da projekat ulazi u bikovsko tržišno okruženje.

Zatim, tu je meme faktor.

Ovo bi moglo biti ključno za dugoročni uspeh WienerAI-a jer su memovi – iako smešni – postali moćno sredstvo za izgradnju zajednice na kripto tržištu. Samo pogledajte nedavni uspeh dogwifhat (WIF) i Brett (BRETT).

Ako tim WienerAI odigra svoje karte kako treba, postoji šansa da bi mogli iskoristiti istu viralnu energiju koja je podstakla ova dva tokena da eksplodiraju u vrednosti.

Dakle, sa pretprodajom koja je u toku i hype-om koji raste iz dana u dan, WienerAI bi mogao napraviti veliki pomak kasnije ove godine.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA