Vreme čitanja: oko 3 min.

Floki ponovo raste dok nova P2E meme kriptovaluta PlayDoge dostiže skoro 5 miliona dolara u pretprodaji

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Baš kada je izgledalo da je sva nada izgubljena, Floki (FLOKI) ponovo raste

  • 0
kripto Foto: Promo

FLOKI je porastao za 7% u poslednjih 24 sata i sada se trguje oko nivoa od $0.00016.

U međuvremenu, novi projekat sa temom psa pod nazivom PlayDoge (PLAY) privlači veliku pažnju u svojoj pretprodaji dok investitori ulažu pre njegovog zvaničnog lansiranja.

Posetite PlayDoge

FLOKI pokazuje znake rasta nakon odbijanja ključne podrške

FLOKI se mučio u poslednje vreme, ali izgleda da konačno postoje znaci rasta. Nakon gotovo dve nedelje pada cena, tokom koje je FLOKI trgovao čak na $0.000158, token je pronašao toliko potrebnu podršku. Nivo od $0.000158 označio je obrazac dvostrukog dna – sa kupcima koji nisu dozvolili da FLOKI trgovanje padne niže. Zapravo, cena FLOKI nije pala ispod tog nivoa još od početka maja.

Zahvaljujući oporavku, cena FLOKI je skočila za 13% preko noći. Iako se cena malo povukla, ovaj skok je ponovo probudio entuzijazam kod dugoročnih vlasnika. Pitanje sada je da li FLOKI može nastaviti da raste.

Otvoreni interes za FLOKI derivate nastavlja da opada, sada je na samo 17,6 miliona dolara. To je zabrinjavajući trend koji ukazuje na opadajuće interesovanje za token. Međutim, kao što investitori u meme kriptovalute znaju, situacija se može promeniti u trenu.

Dakle, uprkos padu otvorenog interesa, nedavna akcija sa cenom FLOKI-a daje nadu njegovoj online zajednici.

Planovi za inovacije podstiču optimizam za budućnost FLOKI-a

Uprkos nedavnoj volatilnosti, investitori u FLOKI imaju čemu da se raduju. Prvo, tu je Valhalla P2E igra koja već radi u otvorenoj alfi na BNB chain-u. Kada se lansira na glavnoj mreži, igrači će moći da zarade stvarne FLOKI nagrade dok istražuju imerzivni otvoreni svet. To je jedna od ključnih karakteristika koja izdvaja FLOKI ekosistem od njegovih konkurenata.

Zatim, tu je novi Floki trgovački bot koji će uskoro biti lansiran u zatvorenoj beti. Koristeći FLOKI kao svoj utility token, bot će prikupljati transakcione naknade i koristiti ih za kupovinu i spaljivanje dela cirkulirajuće ponude.

Ipak, ambicije razvojnog tima sežu dalje od samog igranja i trgovanja. Tim je nedavno otkrio plan sa novim idejama, kao što su debitne kartice, digitalni računi, edukativna platforma i još mnogo toga. Ovo je projekat koji očigledno želi da prevaziđe status meme kriptovalute.

Sve u svemu, znaci izgledaju obećavajuće za budućnost FLOKI-a. Iako je nedavna akcija sa cenom bila izazovna, nadolazeći razvoj pruža mnogo razloga za optimizam.

PlayDoge nastoji da revolucionira P2E kripto igre sa retro vibracijama i prinosima od stakinga

Meme token koji najviše privlači pažnju ove nedelje nije FLOKI – to je novajlija pod nazivom PlayDoge koji brzo postaje jedna od najvrelijih tema u kriptu.

Ovaj projekat nije samo još jedan meme token. To je P2E ekosistem igara koji se oslanja na nostalgiju za virtualnim ljubimcima iz 90-ih kao što je Tamagotchi. Igrači mogu da usvoje, neguju i zarađuju PLAY tokene brinući se o svojim Doge pratiocima. Razvojni tim veruje da će ovakva gamifikacija privući interesovanje za PLAY. I do sada su bili u pravu.

PlayDoge-ova tekuća pretprodaja prikupila je skoro 5 miliona dolara od kada je počela krajem maja. FOMO je lako razumeti jer su PLAY tokeni dostupni za samo $0.0051 po komadu. Ova cena će rasti tokom vremena, tako da oni koji investiraju što pre budu nagrađeni nižom ulaznom cenom.

Investitori u pretprodaji mogu čak i da ulože svoje PLAY tokene da bi zaradili više nagrada. Godišnji prinosi su navedeni na 151%, tako da bi teoretska investicija od 10.000 PLAY tokena mogla narasti na 25.100 za samo godinu dana. Ova impresivna postavka za staking, u kombinaciji sa retro vibracijama PlayDoge-a, izaziva ogromno interesovanje na Telegram kanalu projekta.

Na kraju krajeva, kada su u pitanju P2E meme kriptovalute, FLOKI još uvek vlada. Ali ako PlayDoge nastavi sa ovim zamahom, uskoro bi mogao izazvati FLOKI u borbi za dominaciju.

Posetite PlayDoge

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA