Vreme čitanja: oko 2 min.

Cena Dogecoina se i dalje bori, analitičari misle da bi WienerAI mogao biti alternativa koju treba pratiti

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove nedelje su cene kriptovaluta imale težak period. Ipak, meme kriptovalute su bile posebno spore, sa glavnim Dogecoin-om koji je pao za 9%

  • 0
WienerAI Foto: Promo

Međutim, trgovci traže utočište u WienerAI-u, novom hibridu meme kriptovaluta i AI-a, koji se približava granici od 6 miliona dolara prikupljenih u pretprodaji.

Posetite WienerAI

Dogecoin pada dok makroekonomski problemi započinju kapitulaciju kripta

Kripto tržište je danas mučeno masovnim likvidacijama, ali Dogecoin-ov pad od 9% svrstava ga među najpogođenije projekte.

Ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta pala je za 2,3%, a većina ostalih 10 najboljih kriptovaluta pala je za manje od 7%.

Osim Dogecoina, ne samo da je loše prošao danas, već je i ove nedelje u minusu, sa padom od 13%.

Njegovi prekomerni gubici ilustruju kako trgovci smanjuju rizik od imovine sa većom volatilnošću usred šireg pada tržišta.

Pad je posledica rastućih zabrinutosti zbog globalnih makroekonomskih uslova, predvođenih problemima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prošlog četvrtka, SAD su održale sastanak Federal Open Markets Committee, koji se održava svakih šest nedelja i odlučuje o monetarnoj politici.

Najvažnije, tržište je zadržavalo dah oko kamatnih stopa i da li će biti smanjene ili ostati nepromenjene.

Na razočaranje mnogih vlasnika imovine, Fed je zadržao stope nepromenjenim, što je dovelo do brzog pada tržišta.

Bearish momentum se nastavio od tada, jer su Bitcoin ETF-ovi imali neto odlive prošle nedelje i početkom ove nedelje.

Nastavak kapitulacije je oborio cene alternativnih kriptovaluta, a podaci CoinGlass-a otkrivaju da je danas likvidirano preko 400 miliona dolara dugih pozicija.

Očigledno, ovo nije specifičan problem za Dogecoin. Kripto se bori sa promenjivim makroekonomskim uslovima, ali dublji pad Dogecoina odražava njegovu veću povezanost sa volatilnošću.

Ipak, gledajući konkretno Dogecoin, analitičari su zabrinuti jer se trguje na ključnom nivou.

Prema CryptoJack-u, reakcija Dogecoina na nivo od 0,12 dolara imaće duboke posledice.

Analitičar sugeriše da bi proboj ispod tog nivoa mogao dovesti do povlačenja od 50%, dok bi odbijanje omogućilo nastavak uzlaznog trenda.

Tržišni sentiment Dogecoina je neizvestan i zabrinut. Međutim, sentiment oko novo pokrenutog WienerAI-a se poboljšava dok se približava prekretnici od 6 miliona dolara prikupljenih u pretprodaji.

Evo zašto pretprodaja WienerAI-a raste dok druge kriptovalute padaju

Rani zamah WienerAI-a odražava trgovce koji traže sigurno utočište od nepovoljnih tržišnih uslova.

Postoji nekoliko razloga za ovo. Pre svega, njegova upotreba kao polu-meme kriptovalute i polu-AI trgovačkog bota pokazuje se kao omiljen među fanovima.

U svojoj srži, WienerAI je AI pokretan bot koji pruža prediktivno i besprekorno izvršenje trgovina.

Projekat je u pretprodaji, gde je prikupio skoro 6 miliona dolara za finansiranje razvoja bota.

Njegov tim opisuje bota kao “ChatGPT za trgovanje” i objašnjava da njegov interfejs nudi automatizovano izvršenje trgovina dok korisnici mogu pratiti svoje aktivne i istorijske trgovine.

Ovo je ogroman korak napred u domenu DeFi-a, čineći on-chain trgovanje lakšim i pružajući prednost početnicima.

Njegova rana faza takođe je doprinela uspehu pretprodaje. Dok su projekti poput Dogecoina već ostvarili astronomske dobitke tokom godina, WienerAI tek treba da se lansira na otvorenom tržištu.

To znači da će odmah ući u fazu otkrivanja cene nakon svog IEO-a, što neki analitičari veruju da će se prevesti u velike dobitke.

Trenutna cena je 0.000719 dolara, ali će se ova cena povećavati tokom pretprodaje. Sledeće povećanje cene će se desiti za 11 sati.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA