Da li je token Solana Meme sledeći veliki hit? Trejderi predviđaju rast od 100x

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Na tržištu Solana meme koina prilike su svuda. Međutim, trejderi smatraju da bi Sealana ($SEAL) mogla biti sledeća kriptovaluta koja će zablistati

Nakon uspešnog prikupljanja preko 3 miliona dolara u pretprodaji, nekoliko ključnih ličnosti u industriji okupilo se iza projekta, postavljajući temelje za njegovo lansiranje na tržište.

Sealana pretprodaja je u toku po jedinstvenoj fiksnoj ceni od 0,022 dolara. Međutim, tim još nije objavio konačni datum zatvaranja za pretprodaju. To znači da potencijalni investitori moraju brzo da deluju kako bi osigurali svoje tokene pre nego što bude prekasno.

Solanin projekat sa potencijalnim prinosom od 100x osvojio je pažnju kripto sveta

Solana ekosistem je ove godine iznenadio mnoge svojom raznolikošću mem koina koji su dominirali proteklih godina. Ovaj trend se pokazao korisnim za Solanu, pošto su ključne figure u kripto industriji počele da prepoznaju njen potencijal za eksplozivni rast.

kripto Foto: Promo

Analitičari su istakli zanimljivu pozadinu projekta i njegov brzi rast kao faktore koji bi mogli da podstaknu dalji rast. Nedavno je poznati Jutjuber Crypto Mischief istakao jedan projekat i spekulisao da bi to mogao biti sledeći veliki hit. Takođe je primetio da je projekat privukao pažnju nekoliko istaknutih kripto medija, uključujući CryptoPotato, The Cryptonomist i Tech Report.

Po mišljenju poznatog komentatora CryptoBoy-a, ovaj projekat bi mogao da bude „100x dragulj“. On je istakao uspeh drugih mem coina na Solani, kao što je Slotana, koji su ostvarili značajan prinos nakon pretprodaje.

Osim što odražava potencijal projekta, veliko interesovanje analitičara i medija za ovaj projekat otvara vrata široj publici, što bi moglo doprineti daljem rastu nakon pojavljivanja kriptovalute na berzama.

Posetite Sealana sajt

Sealana - hrabri mem koin koji je osvojio svet Solane

U moru Solana meme koina, Sealana se ističe svojom smelom i neustrašivom igrom mema, izdvajajući se od svojih konkurenata. Njegove avanture, koje podsećaju na stil South Park-a i koje uključuju reference na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, dominiraju X feed-om projekta, uz podršku zajednice.

Sealana kripto Foto: Promo

Sealanin X nalog ima preko 12 hiljada pratilaca, a mnogi od njegovih postova dobijaju stotine lajkova i retvitova. Kanal Sealana Telegram takođe ima impresivnih 8000 članova.

Pored svojih provokativnih ludorija na društvenim mrežama, Sealana takođe pruža pozadinu na svojoj veb stranici: „Zalepljen za svoj kompjuter i deblja se iz dana u dan, Sealana je toliko uronjen u svet trgovine degenom da je napustio svoju nekadašnju formu zbog ishrane čipsom i konzerviranom tunjevinom. Njegova opsesija pronalaženjem sledećeg sjajnog Solaninog mem koina zaokuplja njegovu pažnju, ostavljajući svoju dnevnu sobu u haosu“.

Filozofija ovog projekta koja objašnjava put od siromaštva do bogatstva ima odjek kod većine trejdera mem koina. To je najverovatnije objašnjenje zašto projekat ima veliku podršku.

Sealana postaje kripto zvezda sa projektom Book of Meme

Sealana brzo postaje jedan od Solaninih najpoželjnijih potencijalnih klijenata, sakupivši više od 3 miliona dolara.

Sealana kripto Foto: Promo

Projekat Book of Meme, najistaknutija Solanina serija pretprodaja, prikupio je 2 miliona dolara pre nego što je uopšte ušao na scenu razmene kriptovaluta. Nakon što je prošla kroz inicijalnu ponudu razmene (IEO), Book of Meme je postala najbrža kriptovaluta koja je dostigla tržišnu kapitalizaciju od milijardu dolara, impresivno postigavši taj rezultat za samo dva dana.

Vodeća centralizovana platforma Binance se takođe uključila u akciju, omogućavajući skoro trenutno uvrštavanje BOME-a. U međuvremenu, mnogi investitori koji su učestvovali u pretprodaji postali su milioneri preko noći. Nalog za analizu blokova LookOnChain izveštava kako je jedan trejder pretvorio 72.000 dolara u više od 30 miliona dolara.

Pošto je Sealana već nadmašila sveukupni uspeh Book of Meme, pozornica je postavljena za ogroman potencijal rasta. To čak i ne pominje trenutnu povoljnu situaciju na širem kripto tržištu, gde bitkoin doživljava još jedan skok, a altcoini ponovo dobijaju zamah.

Sektor mem kriptovaluta pokazao je izuzetnu snagu poslednjih meseci, sa projektima kao što su Bonk, DogWifHat i Pepe koji su ostvarili spektakularne dobitke. Ova kombinacija povoljnih tržišnih uslova, podrške lidera u industriji i kulturno relevantnih pristupa podstiče Sealanin optimističan izgled.

S obzirom da je kraj pretprodaje još uvek neobjavljen, oni koji žele da kupe moraju da deluju brzo ili rizikuju da propuste.

Posetite Sealana sajt

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA