Analitičari očekuju da će Dogeverse uzleteti jer se pretprodaja završava za 3 dana

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Dogeverse pretprodaja prikupila je 15 miliona dolara te privukla značajan interes investitora i ulazi u završne faze pretprodaje sa preostala 3 dana

Nova meme kriptovaluta osvaja tržište donoseći neviđeni multichain slučaj upotrebe. Dogeverse je trenutno u završnim fazama pretprodaje nakon što je odlučno prikupio 15 miliona dolara.

Pretprodaja će se završiti u 10:00 UTC 3. juna 2024. Investitori iz pretprodaje mogu preuzeti svoje tokene dva dana kasnije, u 10:00 UTC 5. juna.

Trenutno je dostupan za kupovinu po ceni od 0,00031 dolara, očekuje se da će cena Dogeverse-a naglo skočiti kada se lansira na berzama. To ostavlja malo vremena za učesnike na tržištu da ga kupe po trenutnom popustu.

Posetite Dogeverse

Dogeverse je dostupan na 6 chain-a, jedina multichain doge kriptovaluta

Dostupan na šest najpopularnijih blockchain-a s podrškom za pametne ugovore, Dogeverse-ova sveprisutna dostupnost je bez premca i otvara put za ogromne investicije na chain-u i potencijal za rast zajednice.

Kroz Wormhole i Portal Bridge tehnologiju, Dogeverse je dostupan na Ethereum, Solana, Base, BSC, Polygon, i Avalanche chain-ovima.

Uprkos tome što Solana "diše za vratom", Ethereum ostaje glavna kripto mreža, sa najvišom ukupnom zaključanom vrednošću (TVL) i najrazvijenijom infrastrukturom. Ali Dogeverse nije vezan tradicionalnim ograničenjima interoperabilnosti blockchain-a. Mnogi korisnici preferiraju Solanu prvenstveno zbog nižih naknada u odnosu na Ethereum.

Takođe postoje Ethereum layer 2 mreže poput Polygona i Basea, koje takođe nude niže naknade i imaju sopstvene ekosisteme meme kriptovaluta.

Na kraju, tu je Avalanche, direktni konkurent Ethereum L1 koji obrađuje 6.500 transakcija po sekundi (TPS). Sposobnosti novog projekta za prelazak između chain-a donijele su mu naziv "Cosmo, pas koji skače po chain-ovima" – i dostupan je svuda.

Ova dostupnost ne sme biti zanemarena. Potencijalno postavlja pozornicu za najjaču zajednicu meme kriptovaluta u kripto svetu.

Ako Dogeverse uspe u svojoj misiji, verovatno će podstaći druge meme kriptovalute da usvoje sličan pristup, čime bi se učvrstio status Dogeversea kao pionira.

Jedna od velikih prednosti je što je Dogeverse zaštićen od migracije korisnika između chain-a. Često vidimo da jedan ekosistem meme kriptovaluta eksplodira dok se drugi trguju bez značajnih promena.

Na primer, sva pažnja je nedavno bila usmerena na Ethereum, sa Pepe i Floki kriptovalutama koje su zabeležile značajan rast. U međuvremenu, Solana meme kriptovalute su ostale relativno mirne. Ali pre toga, Solana meme projekti su bili u centru pažnje.

Dakle, sa Dogeverse dostupnim na svim velikim mrežama, očekivanja su visoka za njegov cenovni potencijal.

Analitičari: Dogeverse je sposoban za 100x povrat nakon IEO-a

Uzimajući u obzir njegov spektakularni uspeh, nije bilo nedostatka istaknutih figura iz industrije koje podržavaju Dogeverse kao jednu od najboljih kripto pretprodaja za velike dobitke.

YouTube kanal 99Bitcoins nedavno je objavio video u kojem se spekuliše da bi projekat mogao doneti 100x povrat. Pored pokrivanja robusnog slučaja upotrebe Dogeversea, analitičar je takođe naglasio ukupno prikupljenih 15 miliona dolara.

Dok ovo odražava ogroman interes zajednice, takođe ukazuje na to da Dogeverse ima sredstva za dugoročno širenje ekosistema.

Kao i kod bilo koje klase investicija, rizik je prisutan na kripto tržištu. Međutim, domen meme kriptovaluta je nedavno pružio najunosnije prinose u kriptu. Ovo je posebno izraženo za pretprodaje kao što je Dogeverse, gde, kako 99Bitcoins ističe, investitori mogu kupiti pre nego što bude listiran na berzama.

Cene meme kriptovaluta su nedavno bile zapanjujuće impresivne, s mnogima koje nadmašuju prosečno kripto tržište. Kao što je pomenuto, Pepe je nedavno dostigao svoj vrhunac i porastao je za 121% ovog meseca sa tržišnom kapitalizacijom od 6,1 milijardi dolara.

U međuvremenu, mnoge kriptovalute temeljene na dogi su u usponu. Na primer, DOG•GO•TO•THE•MOON je nadmašio Pepe, porastavši za 138% ovog meseca. Ali to nije sve kada su u pitanju dugoročniji dobici. Na primer, Dogecoin je porastao za 187,138% u odnosu na svoj najniži nivo iz maja 2015.

U međuvremenu, Dogwifhat je porastao za 4,888% od svog najnižeg nivoa pre samo šest meseci (januar 2024). Dakle, uzimajući sve to u obzir, postoji velika mogućnost da Dogeverse dostigne 100x kada bude lansiran na berzama.

Dogeverse je takođe dobio široku podršku medija, uključujući CryptoPotato, The Economic Times i The Cryptonomist.

Trgovci generišu pasivni prihod stakingom svojih DOGEVERSE tokena

Staking je još jedan omiljeni dodatak ekosistemu Dogeversea. Sa trenutnim godišnjim prinosom (APY) od 43%, Dogeverse nudi nagrade daleko iznad proseka na tržištu. Na primer, Ethereum stakeri mogu zaraditi do 7% APY, dok Solana stakeri mogu dobiti do 8%.

Stoga ne treba da čudi što se trgovci redaju da stakuju svoje DOGEVERSE tokene, sa staking portalom projekta koji izveštava da je 36,875,308,525 tokena deponovano.

Međutim, APY za staking Dogeversea će se smanjivati kako staking pool raste. To znači da oni koji traže najveće prinose moraju biti brzi.

Da biste saznali više, pratite Dogeverse na X ili se pridružite njegovom Telegramu. Alternativno, posetite web sajt Dogeverse pretprodaje da biste kupili tokene.

Posetite Dogeverse

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA