Vreme čitanja: oko 4 min.

99Bitcoins pretprodajni tokeni dobijaju sve veću popularnost

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

99Bitcoins token (99BTC) je nova kriptovaluta dizajnirana za učenje o zaradi. Prikupila je preko 1,6 miliona dolara tokom pretprodaje kako interesovanje za njegovu upotrebu raste. 99Bitcoins je dobro poznata kripto platforma koja nudi najnovije vesti i sadržaje u vezi sa Bitcoin-om i širom kripto industrijom

  • 0
Kriptovalute Foto: Promo

Predviđa se da će pretprodajna cena od 99 BTC rasti kako kampanja bude napredovala, a do sledećeg povećanja je ostalo samo pet dana. Trenutno je dostupan za 0,00106 dolara.Kako se Bitcoin približava svom novom vrhuncu svih vremena, tržište ponovo dobija zamah. Nedavna očekivanja u vezi sa Ethereum spot ETF-ovima doprinose uzbuđenju.

Ethereum Spot ETF-ovi - potencijalni pokretač sledeće sezone altkoina

Bitkoin je stekao priznanje među velikim igračima u tradicionalnim finansijama (TradFi) nakon što su u Januaru odobreni promptni fondovi kojima se trguje na berzi (ETF). Sada je Ethereum na putu ka istoj destinaciji.

Analitičari ETF-a u Bloombergu su nedavno povećali verovatnoću odobrenja Ethereum ETF-a sa 25% na 75%. U isto vreme je američka Komisija za hartije od vrednosti (SEC) takođe naznačila da će verovatno odobriti prijave za ETF-ove. Spot Ethereum ETF-ovi bi mogli da povećaju cenu Ethereuma i podstaknu sezonu altcoina, što bi koristilo altcoinima širom sveta, uključujući token 99Bitcoins. VanEck je bio prvi koji je podneo zahtev za razmatranje ETF-a, sa rokom za odobrenje SEC-a 23. Maja.

Iako konačan ishod još nije poznat, sve ukazuje na moguće odobrenje, iako bi SEC mogla da odloži odluku ako se bitkoin ETF-ovi pokažu uspešnim.

Ako SEC zauzme sličan pristup Bitcoin ETF-ovima, verovatno će odobriti sve Ethereum ETF-ove istovremeno kako bi se izbegla nepravedna prednost.

Uzbuđenje oko Ethereum ETF-ova i trenutni povoljni uslovi na tržištu doprinose rastu tokena 99Bitcoins nakon njegovog početnog javnog kripto-lansiranja (IEO). Čvrsti temelji pojačavaju njen pozitivan izgled. 99BTC pokreće novu obrazovnu platformu koja nagrađuje korisnike za učenje o kriptovalutama. Sa modularizovanim kursevima, kvizovima i video zapisima, projekat nudi vrhunski resurs sa dugotrajnom korisnošću.

Kako kripto tržište raste i privlači nove učesnike, kvalitetno obrazovanje postaje sve važnije, i nema boljeg mesta za početak od platforme koja plaća korisnicima da uče.

Uz povoljne tržišne uslove i impresivne osnove tokena 99Bitcoins, njegova velika publika takođe doprinosi potencijalu. Iako njegov sajt sa vestima postoji od 2013. godine, njegovu lojalnu čitalačku publiku dopunjava 700 hiljada YouTube pratilaca i 2,8 miliona pretplatnika na e-poštu.

Posetite 99Bitcoins

Potencijal stimulisanog učenja kao temelj budućnosti obrazovanja

Tokom bikovskog tržišta 2021, programeri su otkrili da sajtovi ekonomskih podsticaja kao što su „igraj da zaradiš“ i „kreni da zaradiš“ mogu da izazovu značajni hajp. Međutim, novi nivo učenja 99Bitcoins predstavlja svež i inovativan pristup tradicionalnom obrazovanju o kriptovalutama.

Korisnici zarađuju više XP-a što više modula završe. Upravo to im omogućava da napreduju na lestvici projekta i zarade veće kripto nagrade. Pored toga, dodatni obrazovni sadržaj se otključava kako korisnici stupaju u kontakt sa platformom, povećavajući njihov potencijal za zaradu od kriptovaluta.

Modul Learn-to-Earn takođe naglašava multimedijalni sadržaj kako bi iskustvo učenja učinilo zanimljivijim, napuštajući tradicionalni pristup učenju iz udžbenika.

Ulazna naknada za pristup ovoj novoj platformi je 99BTC token, koji osigurava da korisnici drže token za pristup platformi. Ovo usklađuje potražnju za tokenima sa uspehom platforme.

99BTC token takođe nudi različite alate, što ga čini atraktivnom ponudom na tržištu i za korisnike platforme i za potencijalne investitore.

Analitičari to uzimaju u obzir i predviđaju potencijalne velike dobitke kada platforma postane aktivna na berzi.

Posetite 99Bitcoins

99Bitcoins jača svoj uticaj sa BRC20 tokenima

Projekat 99Bitcoins počeo je 2013. godine, dve godine pre lansiranja Ethereuma i iste godine kada je CoinDesk ugledao svetlost dana. U početku se sajt zvao BitcoinWithPayPal.com, ali je nakon upozorenja PayPal-a preimenovan u 99Bitcoins.

Kao početnik u svetu kriptovaluta, 99Bitcoins nastavlja da koristi najnaprednije tehnologije u industriji. Iako je njegova trenutna pretprodaja u skladu sa standardom ERC-20, postoje planovi za prelazak na standard Bitcoin BRC20. Ova tehnologija omogućava da se podaci direktno „zapišu“ u Bitcoin blokove.

Bitcoin ekosistem je zabeležio ogroman rast ove godine, sa tokenima kao što su Ordi i Sats koji prednjače sa tržišnom kapitalizacijom od 875 miliona dolara i 633 miliona dolara, respektivno.

Prema raspoloženju tržišta, čini se da je ovo samo početak trenda izgradnje projekata na mreži Bitcoin.

Zbog toga, pretprodaja tokena 99Bitcoins dolazi u pravo vreme, potencijalno postavljajući temelje za sledeću veliku kripto priču. Ukupna tržišna kapitalizacija Bitcoin-ovih BRC20 tokena je 2 milijarde dolara. Taj iznos je daleko manji od tržišne kapitalizacije Ethereum ekosistema, koja iznosi 65 milijardi dolara, isključujući ETH.

BTC airdrop u vrednosti od 99000 dolazi sa pretprodajom tokena od 99 bitkoina

Airdrops su se pokazali kao jedan od najefikasnijih načina za privlačenje korisnika u svet kriptovaluta. 99Bitcoins obeležava svoju pretprodaju poklanjanjem BTC-a u vrednosti od 99.000 dolara. Detaljna uputstva o tome kako da se kvalifikujete mogu se naći na veb stranici za pretprodaju ovog projekta.

Kombinacijom strategija nagrađivanja zajednice, inovativnog pristupa obrazovanju i povoljnih tržišnih uslova, token 99Bitcoins ima odlične preduslove za postizanje trajnog uspeha. Sve ove pozitivne vesti idu u prilog uspešnoj pretprodaji 99Bitcoins tokena.

Posetite 99Bitcoins

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA