Vreme čitanja: oko 2 min.

Pretprodaja meme kriptovalute Dogeverse završava se za 10 dana nakon što je prikupio preko 15 miliona dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dogeverse, prva multichain kriptovaluta sa temom doge prikupila je preko 15 miliona dolara tokom pretprodaje. Pretprodaja je još u toku, omogućavajući investitorima da kupe pre nego što uđe na otvoreno tržište, ali kampanja se završava za deset dana, tako da moraju brzo da deluju

  • 0
Dogeverse kripto Foto: Promo

Zahvaljujući naprednoj upotrebi i povoljnim tržišnim uslovima za meme kriptovalute, Dogeverse je doživeo jedan od najuspešnijih ICO-ova 2024. godine, postavljajući se kao vrhunski kripto kandidat.

Posetite Dogeverse

ETF-ovi za meme kriptovalute su sledeći narativ u kripto svetu, i ovo je odlično za Dogeverse

ETF-ovi za meme kriptovalute su sledeći narativ u kriptu, što je odlično za Dogeverse. Ne tako davno, ETF za meme kriptovalute bio je samo romantična fantazija, ali taj san brzo postaje stvarnost i mogao bi biti ključan za dalji rast sektora.

Narativ ETF-a za meme kriptovalute prvi put je istaknut kada je šef digitalne imovine BlackRock-a priznao da bi "kripto Twitter voleo da veruje da sledeći dolazi Dogwifhat ETF."

Ovo je izjavio tokom zvanične BlackRock konferencije u martu, izazivajući uzbuđenje u sektoru meme kriptovaluta.

Komisija za vrednosne papire i berzu SAD-a (SEC) je upravo dala zeleno svetlo za Ethereum spot ETF-ove, koji se sada pripremaju za početak rada na leto.

Uvaženi trgovac Kaleo sumnja da bi Dogecoin ETF mogao biti sledeći, a tvit se pokazao izuzetno popularnim, sa preko 100.000 pregleda do sada.

U međuvremenu, trgovac meme kriptovaluta Plazma predviđa da će Pepe biti sledeći za ETF.

Konačno, ETF krajolik kriptovalute ostaje širom otvoren, a mnogi projekti predstavljaju jake primere za sledeću primenu.

Međutim, središnji značaj meme kriptovaluta u ovom monumentalnom događaju vesti nije nešto što se može zanemariti.

On legitimizira sektor dok uspostavlja optimalno okruženje za pokretanje novih projekata kao što je Dogeverse.

Multichain Dogeverse ima šest života – najbolja dugoročna kriptovaluta za kupovinu?

Dogeverse će sigurno imati koristi od visokooktanskih tržišnih uslova koji preovladavaju u celom sektoru meme kriptovaluta. Ipak, njegov istaknuti slučaj upotrebe prve svetske multichain doge kriptovalute nagoveštava značajan dugoročni potencijal.

Kroz Wormhole i Portal Bridge tehnologiju, Dogeverse je dostupan na šest blockchain omogućenih pametnih ugovora: Ethereum, Solana, Base, BSC, Avalanche i Polygon.

Ovo pruža zaštitu unutar brzog sektora meme kriptovaluta, štiteći od korisnika koji migriraju između blockchain-a.

Takođe postavlja temelje za izgradnju jedne od najjačih kripto zajednica na chain-u, sa široko rasprostranjenom dostupnošću koja osigurava da svi mogu sudelovati.

Vrhunski analitičari su primetili robustan slučaj upotrebe Dogeverse-a, što je dovelo do nekih uzbudljivih predviđanja.

Na primer, YouTube kanal 99Bitcoins, koji ima preko 700.000 pretplatnika, nedavno je predvideo da bi mogao biti 100 puta veći i da bude "najbolja kriptovaluta za kupovinu sada".

Vodeći mediji, uključujući CryptoPotato, Cointelegraph i BeInCrypto, takođe su pisali o Dogeverseu.

Uz takvu pažnju među vodećim industrijskim ličnostima, uz podršku investitora, ovaj multichain meme kriptovaluta se oblikuje kao jedna od najvećih perspektiva za kriptovalute.

Ali budući da se njegova pretprodaja uskoro završava, potencijalni kupci moraju brzo delovati kako bi iskoristili fiksnu, sniženu cenu.

Posetite Dogeverse

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA