Vreme čitanja: oko 2 min.

Novo lansiranje kriptovaluta za praćenje: Pretprodaja tokena 99Bitcoins dostigla 1,5 miliona dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedna od najuglednijih kripto web stranica upravo je dostigla novu prekretnicu u svojoj pretprodaji tokena. 99Bitcoins je na kripto sceni više od deset godina i nedavno je najavio novi token i platformu Learn-to-Earn koja izgleda spremna za transformaciju sveta kripto obrazovanja

  • 0
kripto Foto: Promo

Pretprodaja od 99BTC dobija na zamahu i upravo je prešla granicu od 1,5 miliona dolara, naglašavajući poverenje zajednice u platformu. Mnogi ovaj uspeh pripisuju inovativnom modelu platforme Learn-to-Earn, zajedno s nadolazećim mostom do BRC-20 tokena.

Osim toga, web stranica je otkrila BTC airdrop od 99.999 dolara, što je izazvalo značajno online uzbuđenje.

Posetite 99Bitcoins

Novi token Learn-to-Earn nudi ekskluzivne pogodnosti

99Bitcoins se ističe kao jedna od najuglednijih web stranica za kriptovalute, posvećena pružanju nepristrasnog i informativnog sadržaja o Bitcoinu i drugim kriptovalutama. Od svog pokretanja 2013. godine, web stranica je evoluirala u opsežno središte znanja za sve kriptovalute.

Njegova vodeća ponuda, besplatni Bitcoin Crash Course, ima preko dva miliona registrovanih korisnika, dok je YouTube kanal 99Bitcoins prikupio više od 700.000 pretplatnika.

Sada, 99Bitcoins prebacuje svoju web stranicu sa Web 2.0 na Web3 sa revolucionarnom platformom Learn-to-Earn (L2E) koju pokreće token od $99BTC. Ovo se zasniva na modelu X-to-Earn koji je postao izuzetno popularan u kriptu, sa platformama Play-to-Earn (P2E) i Move-to-Earn (M2E) koje privlače milione korisnika mesečno.

Na primer, nedavno lansirana P2E trkačka igra motoDEX ima 2,46 miliona korisnika mesečno. Ovi modeli su privukli ogroman broj korisnika željnih zarade kriptovaluta u svojim svakodnevnim aktivnostima, a X-to-Earn tržište ima kombinovanu vrednost od 8,9 milijardi dolara.

Preplitanjem finansijskih podsticaja sa obrazovnim sadržajem, 99Bitcoins ima za cilj da stvori privlačno okruženje za učenje u kojem su korisnici nagrađeni tokenima od $99BTC za učešće u nastavnom planu i programu i zajednici.

Vlasnici tokena $99BTC takođe će dobiti privilegovani pristup kursevima obuke, trgovačkim signalima, VIP grupama u zajednici, mentorstvu i strategijama trgovanja, dajući im prednost na kripto tržištima. Investitori u pretprodaji koji steknu ovaj ERC-20 token mogu uložiti svoje tokene kako bi počeli zarađivati pasivni prihod sa dostupnim APY od 1,101%.

Trgovci očekuju ogromne povrate

99Bitcoins je pokrenuo ogromnu airdrop kampanju, distribuirajući Bitcoin u vrednosti od 99.999 dolara za 99 srećnih članova zajednice. Kampanja je osmišljena kako bi nagradila prve pristalice i stvorila buku u široj kripto zajednici.

Da bi se kvalifikovali za airdrop, zainteresovani trgovci se moraju prijaviti na sajtu 99Bitcoins, pratiti kanale društvenih medija i dostaviti adresu novčanika koja se koristi za pretprodaju i adresu svog Bitcoin novčanika.

Trgovci takođe očekuju veće povrate kada se token prebaci sa Ethereum-a na BRC-20 standard, novi način za kreiranje dApps reklamnih tokena na Bitcoin mreži. BRC-20 tokeni su zadobili veliko interesovanje investitora i prebacivanjem sa tokenom BRC-20, 99Bitcoins token proširuje svoj doseg na novu grupu investitora.

Pretprodaja tokena mogla bi biti jedna od najuspešnijih pretprodaja u sezoni. 99Bitcoins inovativna platforma Learn-to-Earn, koja integrira obrazovni sadržaj s finansijskim podsticajima, usklađena je s ciljem web stranice da demistificira kriptovalute i pruži iskrene, činjenične informacije.

Sveobuhvatne prednosti tokena, uključujući ekskluzivni pristup kursevima obuke, signalima za trgovanje i VIP grupama zajednice, kao i visok prinos od ulaganja, ukazuju na potencijal projekta za dugoročni rast, izgrađen na decenijskom iskustvu u kripto svetu.

Uz čvrstu osnovu, inovativni pristup i podršku zajednice, pretprodaja od 99 BTC mogla bi biti jedna od najboljih prilika za investiranje ove godine. Token je trenutno dostupan po niskoj ceni od $0,00106, ali ova cena će porasti za samo nekoliko dana.

Posetite 99Bitcoins

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA