Vreme čitanja: oko 2 min.

Trgovci kažu da je ovo sledeća velika Solana meme kriptovaluta jer ICO prelazi 2,5 miliona dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kripto tržište nastavlja da se eksponencijalno razvija, a narativ u nastajanju predstavlja ogroman potencijal za Sealanu, novopokrenutu Solana pretprodaju

  • 0
Sealana Foto: Promo

Sealanine bikovske izglede odražava postojana podrška, sa do sada prikupljenih 2,5 miliona dolara. Osim toga, mnogi vodeći analitičari ga pozdravljaju kao sledeću veliku meme kriptovalutu ekosistema.

Posetite Sealana

Trgovac meme kriptovaluta predviđa 100x dobitke za Sealanu

U skladu s visokooktanskim eskapadama Solaninih pretprodaja, Sealana ima veliki uspeh.

Sa već prikupljenih 2,5 miliona dolara, vrhunski analitičari industrije to primećuju. Na primer, ClayBro je istaknuo svoj uspeh u nedavnom YouTube videu, napominjući da se pretprodaja "brzo prodaje".

Međutim, ovo nije jedini analitičar koji podržava Sealanu. Poznati lovac na dragulje Crypto Boy nedavno je pokrenuo projekat i rekao da bi Sealana mogla dati 100x povrat.

Mediji kao što su CoinPedia, CryptoPotato i The Economic Times su sve predstavile projekat.

Analitičari smatraju da je SOL ETF sledeći; ovo bi moglo dići Solanine alternativne kriptovalute poput Sealane u nebo

Komisija za vrednosne papire i berzu SAD-a (SEC) upravo je dala zeleno svetlo za Ethereum spot ETF, koji će Wall Streetu omogućiti direktan pristup ETH od leta 2024.

Međutim, tržište koje gleda u budućnost je već počelo da traži sledeću priču, a to bi mogli biti Solana ETF-ovi.

I ovo nije tako spekulativna priča iz druge ruke. Stručnjaci TradFi-ja su o tome raspravljali na CNBC-u, zaključivši da je SOL verovatno sledeći na listi za listing.

Ovo je izazvalo značajno uzbuđenje u zajednici Solane, posebno s obzirom na to da je tržišna kapitalizacija Ethereuma 6x veća od Solane.

Kao takvo, bilo bi potrebno mnogo manje ulaganja da bi se povećala cena SOL-a, čime bi se povećao potencijal za ogromne dobitke.

Međutim, Solana zajednica gleda dalje od direktnog uticaja na SOL-ovu cenu, nagađajući da bi igra ekosistema Solane bila još paraboličnija.

Sealanina duhovita pozadina pogađa Solana degen zajednicu

Nije tajna da je Solana Divlji zapad trgovanja na chain-u, pun degena gladnih rizika koji se bore za nečuvene dobitke na apstraktnim finansijskim investicijama.

Kao takva, Sealanina pozadina duboko odjekuje i učvršćuje projekat kao jednu od Solaninih najtoplijih perspektiva.

Sealana ima suptilne reference na South Park na svojoj web stranici i društvenim mrežama.

Takođe pruža urnebesnu priču o foki koja živi u maminom podrumu i živi od konzervirane tunjevine i čipsa u potrazi za Lambom i bogatstvom.

Pogled na kulturu meme degena u stilu South Parka okrenuo je glave u krugovima Solana meme kriptovaluta, što je rezultiralo time da je projekat dobio 5.000 pratilaca na X i 5.000 članova u svojoj Telegram zajednici.

Ali s ubrzanim zamahom pretprodaje, potencijalni kupci ne bi trebalo da čekaju. To je zato što tim nije najavio ograničenje, tako da bi ICO mogao završiti bilo kada.

Posetite Sealana

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA