Vreme čitanja: oko 3 min.

Poskupljenje Solane za 2,92% nakon pretprodaje novog SOL-a prikuplja 2 miliona dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Cene kriptovaluta ponovo beleže značajan rast, a Solana danas beleži skok od 2,92%. Šire tržište nastavlja da napreduje ka najvišim nivoima od godine do danas. Oporavak na širem kripto tržištu podstaknut je podacima o indeksu potrošačkih cena (CPI) u SAD, koji je pao ispod očekivanih 3,4%. Ovo povećava verovatnoću smanjenja kamatnih stopa u 2024. godini, otvarajući put za više likvidnosti za priliv u kripto sektor

  • 0
Solana Foto: Promo

Istovremeno, novi mem koin pod nazivom Sealana, koji je zasnovan na Solani, takođe brzo dobija na popularnosti, pošto je njegova pretprodaja već premašila 2 miliona dolara.

Cena SOL-a skočila na 176 dolara, analitičari predviđaju dalji rast

Nakon dužeg perioda konsolidacije, kripto tržište konačno pokazuje znakove oporavka i cene rastu. Solana (SOL) je među najvećim dobitnicima.

Solanom se trenutno trguje po ceni od 176 dolara, što je porast od 2,92% u odnosu na juče. Na nedeljnom nivou, SOL je porastao za 20,55%, dok je na mesečnom nivou ostvario rast od 19,73%. Solanina tržišna kapitalizacija je 79 milijarde dolara. 24-časovni obim trgovanja dostigao je 2 milijarde dolara.

-Na osnovu detalja iz izveštaja CPI, i dalje očekujemo da će Fed smanjiti referentnu kamatnu stopu za 25 baznih poena u Julu i nastaviti da smanjuje svaka tri meseca nakon toga - rekli su analitičari Goldman Saksa.

Uprkos velikom optimizmu na tržištu, Solana je nadmašila druge kriptovalute. Dok je ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta danas porasla za 8,22%, SOL je skočio za 2,92%.

Jedan od razloga za Solaninu snagu leži u njenim povoljnim grafikonima cena u poređenju sa drugim kriptovalutama. U kraćim vremenskim okvirima, istaknuti analitičar je primetio da je SOL slomio otpor linije trenda na 4-satnom grafikonu, sugerišući bikovski zamah i utirući put za dalji rast.

Kripto Foto: Promo

Dugoročni izgledi za Solanu su takođe pozitivni. Komentator Jele je naglasio da Solana trenutno drži makro nivo podrške u nedeljnom vremenskom okviru, što ukazuje na značajne buduće dobitke.

Analitičar je nedavno tvitovao: "Još uvek verujem da je SOL prilika za proboj. Do sada je urađeno neverovatno (oko 5-7 puta u odnosu na naš ulazak), ali mislim da još uvek ima 3-4x potencijal za rast. Ciljam na 450 dolara -600 dolara."

Dok opšte tržište raste, a analitičari podržavaju Solanu, ekosistem Solane takođe napreduje. Projekti poput Book of Meme, Jeo Boden i Slerf danas su zabeležili skok od preko 20%.

U međuvremenu, nova kriptovaluta Sealana u pretprodaji prikupila je ukupno 2.038.315,47 dolara, pokazujući veliko interesovanje investitora.

Sealana - novi meme koin iz Solane koji osvaja tržište sa 100x potencijalom

Nije nedostajalo mogućnosti da se uđe u svet Solana meme koina. Međutim, nedavno lansirana Sealana se ističe na jedinstven način koji tržište nikada ranije nije videlo.

Sealana Foto: Promo

Uz šaljivu priču i glasine da je projekat pokrenuo Slerfov tim, analitičari su optimisti, a Crypto Boy predviđa mogućnost povećanja vrednosti za čak 100 puta. Inspirisana američkim sitkomom South Park, Sealana je foka sa neprikladnim rečnikom koji je napustio more da bi ostvario svoj san o meme koinu.

Sada, iz maminog podruma, on dominira na listama koina malih kapica na DEXScreener-u, podstaknut konzerviranom tunom i čipsom. Njegov cilj je da napravi nekoliko trgovina sa 100 x prinosa, a zatim da kupi novi Lambo da impresionira svoje normalne prijatelje.

Zaista, Sealaneova duhovita pozadina rezonuje sa idealizmom zajednice trejdera meme koina, što je dovelo do širokog usvajanja pretprodaje. Prikupljeno je ukupno 2.038.315,47 dolara. Sealanine društvene metrike rastu eksponencijalno, sa nedavnim povećanjem pratilaca na X platformi na preko 4,7 hiljada.

Međutim, u tipičnom Solana meme stilu pretprodaje koina, tim Sealane nije najavio hard cap. To znači da bi ICO mogao da se završi u bilo kom trenutku. Na taj način primoravaju trejdere da se utrkuju sa vremenom kako bi osigurali svoje tokene.

Posetite Sealana sajt

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA