Gugl naočare dobile svoj internet pretraživač

Kada se korisnik nađe na veb-stranici, različite komande na tačpedu imitiraće pokrete miša na laptopu ili pokrete prstiju na ekranu osetljivom na dodir

  • 0

Kompanija Gugl dodala je internet pretraživač namenjen za njihov revolucionarni izum Gugl naočare. Korisnicima će biti olakšano pronalaženje novog sadržaja na internetu, ali će biti i olakšana komunikaciju između korisnika.

- Istraživali smo načine na koje bismo mogli korisnicima da obezbedimo da dobiju infromacije koje tačno žele baš onda kada su im potrebne. Kako biste testirali brauzer, potražite nešto i onda dodirnite "view website" ekran kako biste pokrenuli veb-stranicu - navodi se u saopštenju kompanije na Gugl plusu.

Kada se korisnik nađe na veb-stranici, različite komande na tačpedu imitiraće pokrete miša na laptopu ili pokrete prstiju na ekranu osetljivom na dodir.

Kompanija je, takođe, napisala da naporno radi na novim mogućnostima koje će olakšati međusobnu komunikaciju. korisnika.

(Telegraf.rs / Izvor Mashable)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA