BOŽIĆNA ČAROLIJA: Pratite kretanje Deda Mraza! (FOTO)

Gugl je uoči nadolazećih praznika predstavio jedinstveno rešenje za sve one koji žele da saznaju kada će Deda Mraz stići u njihove krajeve, sve pomoću aplikacije "Santa Tracker"

  • 0

Dok milioni ljudi širom sveta nestrpljivo čekaju Božić i Deda Mraza, on sa svojim patuljcima vredno radi da bi svi pokloni na vreme bili spremni, irvasi doterani, a sanke remontirane.

Ako nam ne verujete, kretanje Deda Mraza i njegovih patuljaka lako možete da proverite zahvaljujući Guglu koji je pripremio aplikaciju "Santa Tracker".

Na Guglovoj stranici za ovu aplikaciju se prvo vidi brojač koji prikazuje koliko je vremena ostalo do najradosnijeg praznika u hrišćanskom svetu. Klikom na ikonicu Guglovog mejla možete da započnete ćaskanje sa Deda Mrazom, a tu su i opcije za pregled svih lokacija koje ovaj donosilac poklona treba da obiđe.

Nisu zaboravljeni ni njegovi pomoćnici, patuljci i irvasi. Kroz ovu aplikaciju možete da vidite patuljke kako pomno pregledaju spiskove, i kako ogromnim fenom suše irvase i njihovo krzno da bi bili pripremljeni za daleke pute.

Međutim, ipak je mnogo zanimljivije da sami istražite aplikaciju nego da o njoj čitate.

(M. B. / Izvor: RTS.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA