OTKRIVAMO: Šta je svet guglao ove godine (VIDEO)

Na najvećem globalnom pretraživaču izvršeno je 1,2 triliona pretraga na 146 jezika, a na samom vrhu su Vitni Hjuston, uragan Sendi i Ajped "trojka"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neupucen

    13. decembar 2012 | 02:56

    Guglam svakog dana i na internetu u proseku provedem vise od 3 sata dnevno, ali izgleda da sam totalno van trenda... jedino sa svih ovih listi sam guglao Dz. Lina. Za sve "pojmove" sa top listi sam cuo, ali za 90% njih sam upucen samo toliko koliko da im prepoznam naziv. Da li to znaci da bisam IN jer sam guglao samo jedno ime sa ovih listi? Smatram da ne. Jer za ovakve statisticke podatke SVrbija je previse mala i internetom slabije obuhvacena drzava da bi se razmisljanje njenih stanovnika uklapalo u ovu, slobodno mogu reci, amerikanizovanu "anketu". Naravno da razumem da su ovo statisticki podaci Gugla koji obuhvataju citavu inernet mrezu, ali vise bih voleo da znam i da citam vesti vezano za domace javno mnjenje kakvo god da nam je. Svaka cast zapadnjacima, ali moja zelja je da znam sta je mojim sugradjanima bilo na pameti ove godine. Pustimo ta kraljevska vencanja i glamur, lepo bi bilo videti sta je u nasim pretrazivanjima zastupljeno... Ili smo mozda i mi postali takvi da nam je najveca briga ove godine bio uragan Sendi ili tako te stvari...? Ovo nije nikakva prozivka urednicima vec apel da se malo vise bave istrazivackim radom koji je vezan za nase podneblje, prvenstveno za Srbiju a zatim i za ostatak Balkana jer smo mahom slicni...:)

  • Marta

    12. decembar 2012 | 22:48

    hvala na ovom članku. Vrlo korisno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA