NOVI GMAIL: Gugl uveo lakše pisanje poruka (VIDEO)

 
  • 0

Gugl je uveo novine na Gmail-u ističući da će zahvaljujući njima korisnici sada mnogo lakše i brže moći da pišu i odgovaraju na mejlove

Gugl je na službenom Gmail blogu objavio da će sada klik na veliko crveno "Compose" (Napiši e-mail) dugme preusmeriti korisnika na pop-ap prozor umesto na dosadašnji ekran za kreiranje imejla.

Ovaj novi pop-ap prozor za kreiranje poruke izgleda kao veći prozor za ćaskanje koji korisnicima omogućava da odgovore na poruke, pretražuju i vide dolazne mejlove i sve to bez potrebe za zatvaranjem glavnog ekrana.

- Koliko puta ste počeli pisati mejl pa vam je zatrebalo nešto iz druge poruke? Morali ste ga sačuvati u draft, otvariti stari mejl, a zatim ponovno otvoriti Draft i nastaviti sa pisanjem. To je veliko trošenje vremena. Sa ovom najnovijom promenom u Gmailu ovaj problem je nestao - saopštio je Fil Šarp iz Gugla.

Novo iskustvo pisanja mejla takođe dolazi sa dodatnim funkcijama kao što su inlajn umetanje slika, profil slika vašeg kontakta će se pojaviti dok kucate imejl adresu, što vam pomaže u bržem vizuelnom identifikovanju, kao i sposobnost da prevučete i otpustite kontakte u polja To:, Cc: i Bcc:.

Kompanija Gugl saopštila je, takođe, da su nove funkcionalnosti pokrenute danas i da će potpuno novo iskustvo komponovanja imejla biti dostupno svim Gmail korisnicima u roku od nekoliko meseci.

(Telegraf.rs / Izvor: NoviMagazin.rs)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA